Ilk çocuğunu düşünenler...

Olumlama;

Kendimi ve geleceğimi seviyorum. Bugün güzel haberleri alacağımı biliyorum.

KiZlar teyze oluyorsunuz 3.5 haftalık hamisim ay çok garip bı duygu içindeyim :)))

Kübra o kadar çok sevindim ki inanamıyorum ya tebrik ederim canım nasıl öğrendin ya ayy çok sevindim

Teşekkür ederim canimm :)) valla tatlım kac gündür sol kasığım nasi batıyordu bide midem çok bulanıyordu buz dolabı açılsa benim midem bulanıyordu bat a da daha 4 gün vardı idrar testi yaptım pozitif çıktı dün Sabah'ta kan tahlili yaptırdım doktor 3.5 haftalık hamilesin dedi çok şaşırdım aslında çünkü bu ay beklemiyordum dün sizinle paylaşmadım ablam burdan öğrensin istemedim bugun ona gittim söledim ama kafamı karıştıran Bişey var ablamda bu ay hamile olabilir ikimiz aynı anda nasi olcak bilmiyorum hep hayırlısı diye dua ettim ama anneme çok zor olcak ablamın henüz belli değil ama yinede herseyin hayırlısını Rabbim bilir :))

ohh ne güzel kardeş kardeş büyürler işte annende hangi tatlıyı yesem diye düşünür durur. İkiniz içinde çok sevindim canıııııııııım

ohh ne güzel kardeş kardeş büyürler işte annende hangi tatlıyı yesem diye düşünür durur. İkiniz içinde çok sevindim canıııııııııım

Saol Canim benim darısı sana olsun ins gercekten güzel bı duyguymus çok değişik :))))

bn istiyorum ama kocam istemeyince olmuyor,napim tek başına yapılmıyorki bu iş:)

KiZlar teyze oluyorsunuz 3.5 haftalık hamisim ay çok garip bı duygu içindeyim :)))

ayyyyyyyyyy canıımmm ınan cok sevındım cooookkkk rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah bızede versın bıan once :)

kusum sen camasır suyu testını yapmışmıydın ehehehehehe

günaydın kızlar... Kaç gündür kocacım evde olduğu için nete pek takılamadım özledim sizleri.
Kübra 2 bebişimiz de senden ha. çok sevindim. Hiç çaktırmadın da. Kızlar hayırlısıyla darısı başımıza. Bugün benim bat günüm. Bakalım. Allah hayırlısını versin.
Bu arada burcu nerede? Bizi bıraktı mı yoksa?

Magnesia sen napıyon görüşmeyeli? Var mı bir gelişme?

kızlar, itiraf edeyim. Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.
Kızlar, ikinci çizgi biraz silik çıktı. Ben şimdi hamiş miyim? Yarından önce kan testi de yaptıramam. Off, içim içime sığmıyor. Ben şimdi napacam?:44:

yüksek ihtimalle hamilesiniz ablamın da çok silik ıkmıştı ve hamileydi:))zaten idrarda daha geç belli oluyor diye biliyorum idrarda çıktıysa kanda da çıkar inşaallah:)))

hay maşallah hadi bakalım hamilesin yani ay ne güzel çok sevindim canım.darısı benim gibi isteyen herkese.
benimde bat yarın işallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…