Ilk çocuğunu düşünenler...

cooox tesekkurler)))sebr ele inshallah hamile qalarsan, men ad gunumnen 2 gun sora test eledim bakdim hamileyem, o qeder sevindimmmm, shukur Allaha, Allah bu sevinci sene de qismet eliyer narahat olma)))

ayy ne kadar güzel ya azeri misiniz gerçekten, neredensiniz? :)

"bat" ne dimeydi?

bat: Adet günümüzün ilk günü demektir. Ben türkçe öğretmeniyim. Gerçi atanamadım ama... üniversitede azerbaycan türkçesini birazcık öğrenmiştik. Size bizim dilimiz zor geliyor mu?

Ya magnesia şu senin alt profilinde çıkan resmi nasıl yaptın. çok hoşuma gidiyor. Sizin evliliğinizi gösteren resmi diyorum.

Kızlar bu SAT son adet tarihi ya, son adet tarihinin ilk günü anlamında dimi?

men de cooox sad oldum,heee basha dushdum))) yox zor gelmir, bizim diller cox yaxindi))) hemde filmlere baxa baxa butun sozleri oyrenirem, eshim mennen yaxshi biilir turkceyi) o mene bezi bilmediyim sozleri basha salir)

men de cooox sad oldum,heee basha dushdum))) yox zor gelmir, bizim diller cox yaxindi))) hemde filmlere baxa baxa butun sozleri oyrenirem, eshim mennen yaxshi biilir turkceyi) o mene bezi bilmediyim sozleri basha salir)

çok güzel. çok memnun oldum.

kızlar bu sat son adet tarihi ya, son adet tarihinin ilk günü anlamında dimi?

canım sat, hamile kaldıktan sonra son olduğumuz adet tarihi. Doktora gidince hep bunu soruyorlar. Hamileliği sat'a göre hesaplıyorlar.

Oldu mu acaba? Deneme 1-2-3

Son düzenleme:
Ben halen satı merak ediyorum Son adetin ilk günü dimi son günü değil?

meleksimam olmamış :) takıldığın bi yer varsa yardımcı olurum.

son adet tarihinin :SAT fakat ilk günü baz alınarak ovulasyon tarhı belırlenır yani ilk gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…