Ilk çocuğunu düşünenler...

Allah razı olsun canimmmmm
Olesyacım habersiz bırakma bizi

Asbecim Allah yardımcın olsun, inşallaaaaaaah minişler büyümüş ve kilo almışlardır
Amin aminnn canım iyi ki varsiniz
kuzuuumm yeni gördüm ben. Allah yardımcınız olsun. Rabbim oğluşunu korusun size bağışlasın sağlıkla. dualarım seninle.
Amin canım inşallah oglusum savaşçı geriden geldi inşallah sağlıkla hayırla doğacak da
Canlar bu hafta ölçüm yapmadılar doppler de durum aynı dedi sadece 2 haftada bir ölçüm yapılıyormus ama dün kendi dr.umuza gittik oglusum da kizcemde büyümeye devam ediyor hayırlısıyla sağlıkla insallahhhhh bu haftada işyerinde son haftam sonra dinlenmeye geciyoruz dr. Dinlenmenin daha faydalı olacağı görüşünde dualarınızda bizi eksik etmediniz Allah razı olsun inşallah çarşamba dopplerde de güzel şeyler duyacagiz güzel haberler vereceğiz sizlere

annecikler nasılsınız?anne adayları durumlar iyidir umarım
ben yine 1 ay kadar olmuş yazmamışım son zamanlarda hazırlıklar izne ayrılma derken vakit bulamadım neyse ki
perde halı ve emzirme sandalyem cuma günü gelicek ve asağı yukarı bitmiş olucak oğluşumun odası.heyecanlı
zamanlar gerçekten..o yatağa sağlıkla sıhhatle gelsin bütün meleklerimiz:)

bebeğim 18 kasımda 2400 kg idi 5 aralıkta ne çıkıcak merak ediyorum bende 11.5 kilo almıştım bakalım son duruma:):)
inşallahhh herkesin keyfi yerindedir hamileyken mutlu olmak çok önemli bebekler huysuz olmasınlar dimi:)
sevgilerr herkese

Ins canım bakalım ne diyecekler sende 6 sında gidecekmişsin dr inş ikili testin iyi çıkar ve güzel haberlerle gelirsin.

Inş canım herşey yolunda gidecek güzel haberlerle geleceksin.isten ayrılman isabet olmuş dinlenmen daha iyi olacaktır.
Bende de durumlar yeni tedaviye başladık cuma günü iğneler var haftaya kadar.haftaya kontrol var ve eğer istedikleri büyüklüğe gelirse yumurta toplama günü belirlenecek bir kaç ay bunu yapacaklar sonra transfer olacak.

Son düzenleme:

Senden de güzel haberler alacağız inşallah canım dualarımdasin bir kaç ay yumoş toplama işi de iyi fikir en kaliteli olanlar transfer edilir şans daha da artar inşallah işten ayrilayim bol bol konuşuruz Allahın izniyle sizlerle sohbet etmeyi özledim valla

Asbecim haberler nasıl inş iyidir minişler.
Rosaleda sen ve minik nasıl?
benimde kontrolüm var ve karar verilecek yarın yazamayabilirim pazartesi anlatırım iyi haftasonları

Son düzenleme:
benimde kontrolüm var ve karar verilecek yarın yazamayabilirim pazartesi anlatırım iyi haftasonları

Canımmm çok şükür iyiyiz biz. Dün ikili testimiz vardı. Ense kalınlığı vs... yani ultrason görüntümüz maşallah çok iyi Kan sonucumuz haftaya çıkacak. Bu arada doktorum bebişimi kıza benzetti, ama kesin gibi düşünmeyin, bir dahakine net söyleriz dedi tabi Canımmm sen de pazartesi muhakkak yaz. Allah yardımcın olsun. Bu kez hayırlısıyla sen de kavuşacaksın miniğine ya da miniklerine, buna inanıyorum. Her akşam da dua ediyorum senin için

Iyi haberler vermeyi isterdim canım ama bu konuda isim yapmış bi Prof.a gittik oda aynı şeyi söyledi ama işin garip tarafı oglusumda büyüyor Rabbimin izniyle dualarınızda inşallah bu kadar dayandı 2 ay daha dayanacak sağlıkla hayırla alacağız kucağımiza inşallah
Sende p.tesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim kaç yumoş gelişti bu ay
Rosaleda sen nasılsın canım minigimiz büyüyor maasallahhh

Sağol tatlım. Çok şükür büyüyor yavrum. Artık kaygılarımı atmanın zamanı geldi. Zor dönemi atlattım sanırım. Çok şükür bebeğimi iyi gördüm ve dolayısıyla ben de iyiyim... Bulantılarım hafifler gibi olmuştu bir müddet, şimde tekrar eskiye döndü, o ayrı mesele :)

Bak oğluşun da büyüyormuş artık. Boşver doktorarı, her zaman takma kafana. Allahım ona bu dünyada nimet vermişse belki sıkıntılı bir süreçten geçecek, ama yaşayacaktır mutlaka. Allah yardımcısı olsun yavrularının

Maasallah canım 13 haftalik olmussunuz bundan sonrası da gelir Allahımin izniyle
Insallah bizimde minnoslarimiz sağlıkla hayırla evimize gelirler doğanlar da

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ctesi kontrole gittim 2 yumoş var biri solda diğeri sağda ikisi de 11.5.iğnelere devam dedi bu gün bitti yarın yine kontrol var yazarım neler olacağını

Son düzenleme:

Rosacım miniğinin iyi ve sağlıklı olmasına,senin de kaygılarını yendiğine çok sevindim.drun miniğini kız olarak görmüş inş bir dahakinde de kız olarak görür.

Son düzenleme:

İnş canım iki miniğini de sağlıkla kucağına almayı nasip edecek Allahım.bu 2 aylık süreçte inş iyi geçecek ve oğluşun da kızın da büyüyecekler dualarım seninle

Son düzenleme:
Kızlar nerdesiniz?
Drdan geldim yumoşlarım 16 olmuş endometrium 8mm olmuş bu gün ve yarın iğnelerim var veeee cuma günü opu işlemim var inş herşey güzel olur Rabbim yardımcım olsun amin.

Son düzenleme:
İnş canım iki miniğini de sağlıkla kucağına almayı nasip edecek Allahım.bu 2 aylık süreçte inş iyi geçecek ve oğluşun da kızın da büyüyecekler dualarım seninle
Amin nn canım benim aminnn savaşıyor oğlum Allahımin izniylr devam edecek savaşmaya ve biz sağlıkla hayırla evimize getireceğiz ikisini de
Kızlar nerdesiniz?
Drdan geldim yumoşlarım 16 olmuş endometrium 8mm olmuş bu gün ve yarın iğnelerim var veeee cuma günü opu işlemim var inş herşey güzel olur Rabbim yardımcım olsun amin.

Oy oy güzel güzel haberler getirdin bize maasallah endometrium da gayet iyi canım cumaya kadar da kocaman olurlar inşallah hepsi a kalite olur aminnnnn

Amin canım oğlun büyüyüp gelişmek için savaşıyor inş sağlıklı olacak annesini babasını kardeşini üzmeyecek.
Evet herşey yolunda cumaya kadar biraz daha kalınlaşır.ctesi kontrolde yumoşlar 11,5mm bu güne kadar 4,5-5mm büyümüşler bu kadar hızlı mı büyür bunlar yoksa iğneler mi yapıyor bilemedim.

Son düzenleme:
Aminn canım benim aminnn
Kalınlasir Kalınlasir benim yumoslarda ilk 12 gün günde 1 mm büyüyüp sonradan 2 günde atak yapıp 18 mm olmuşlardı canimcim son dönemde daha hızlı buyuyorlar ondandir cumaya kadar da kocaman olurlar onlar maasallah sen stres yapma yeter hersey çok güzel olacak

slm kızlar.. öncelikle hamiş olanlara rahat hamilelik ve kolay doğum nasip etsin Rabbim.. Bebişini kucağına alanların bebişlerine de uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum.. ben 14 aylık evliyim. korunmayı bu ay bıraktık. eşim korunuyordu. SAT 28 kasım. ancak son 5 aydır adetim biraz düzensiz. daha öncesinde 28 günde bir olurdum, hiç şaşmazdı ve yumurtlama günümü biliyordum. ama şimdi kafam karıştı. son 5 aylık adet tarihlerim (28 kasım-4 Kasım-5 ekim-2 eylül) bu arada dün ve önceki gün açık renkli yoğun akıntım oldu ve ağrıda vardı ama bugün yok. hesaplayıcıya göre 11 aralık tahmini yumurtlama günüm. sanırım erken yumurtladım. 6-8 aralık ilişkimiz oldu. çok sık idrara çıkıyorum. hamilelik şimdiden oluşmamıştır dimi? psikolojik mi sizce? henüz çok erken dimi? 5 günde ne olabilir ki =)) çok sabırsızım bu kadar çok bebek isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi. çok uzattım k.bakmayın nolur çok heyecanlı bi anne aday adayıyım bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm.. sağlıkla kalın.. bebişli günler.........

Amin canım inş güzel olacak
Ctesi ararlar tahminen durumlarını söylemek için eğer ikisi de döllenirse transfer olacak eğer biri döllenirse transfer olmayacak dondurulacak ocakta tekrar opu olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…