Ilk çocuğunu düşünenler...

canım ben daha sonra geleceğim birşeyle yiyeyim ilaçlar var gelince yazarım sende işlerine bakarsın

Son düzenleme:
ohhh Rabbime şükürler olsunnnnnnn
Rabbim anneciğine sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahhhhhhhhh
24saat bile kalmadı bak yavruna kavuşmana

evet ya şükürler olsun inş sımsıkı tutunur Allah'ım buna izin verdiyse tutunmasınada izin verir inş
ne garip duygu sanki içimde hissediyorum onu

Son düzenleme:
nasılsın tatlımmmmmmm

hayırlı olsun tatlımmm Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

iyiyim canım
şimdi hesap yaptımda ben işlem göreli 30saat olmuş eşimde 28 saat olmuş
acaba şimdi embriyo hangi aşamasındadır merak ediyorum

Son düzenleme:
evet az kaldı bu gece uyuyamam
yarın eşim düğüne de gidecek mecburen

ay o heyecan insanı herşeyinden ediyor ama uyumaya çalış canım vücudunun stresten uzak olması gerek yarın eşinlik bir durum yok nasıl olsa akşam seni eve getirdikten sonra 1-2saat gider gelir artık kısmette ne varsa artık

inş uyuyabilirim canım
eşimin gidip dönmesi zor biraz çünkü manisada düğün.araba yok bizde eğer getirecek birini bulursa döner yoksa ertesi gün gelir.aslında gitmek içine sinmez aklı bende kalır ama mecburen gitmesi lazım.

Son düzenleme:

siz hangi şehirdeydiniz kuzum e seni nasıl yalnız bırakacak bak bu kötü olmuşşş ben onu akıl edemedim
inşallah bir araba bulur da gelir öyleyse benim bile aklım sende kalacakken onun nasıl kalmasın canım benimmm

ben çıkıyorum koçiş gelecek birazdan.yarın görüşebilirmiyiz bilmiyorum şimdiden iyi haftasonları diliyorum.

Son düzenleme:

ben izmirdeyim kuzum ailem burda annem gelecek yalnız kalmayacağım.
sen beni merak etme canım sen kendini düşün bebişini düşün ben yalnız olmayacağım ama eşimin olması başka tabii ne yapalım ilk gün böyle olur sonra acısını çıkarırım

Son düzenleme:
ben çıkıyorum koçiş gelecek birazdan.yarın görüşebilirmiyiz bilmiyorum şimdiden iyi haftasonları diliyorum.
sağol tatlımmm sana da hayırlı günlerde gelecek minnoşun inşallahhh
he annen gelecekse sorun yok bende yalnız kalacaksın sandım korktum bir an:18:
olsun bi güncük idare edersin artık napalım kısmet siz sağlıklı olun bebişin sağlıkla gelsin de gerisi hiç önemli değil Allaha emanet ol canımcım

Arkadaslar bisey sorucam, ben 2 kere üst üste bebek düşürdüm. Sizce bi daha hamile kalır mıyım? Hastanede hemşire bana çok zor fazla heveslenme demişti çünkü. 1.sinde trafik kazası geçirdim 2.sinde çok üzüntülü bi olay yaşadım ondan düştüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…