- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.641
iki yumoştan biri döllenmiş her şey yolundaymış yarın saat 12:00 de bekliyoruz dediler
ohhh Rabbime şükürler olsunnnnnnn
Rabbim anneciğine sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahhhhhhhhh
24saat bile kalmadı bak yavruna kavuşmana
canım ben daha sonra geleceğim birşeyle yiyeyim ilaçlar var gelince yazarım sende işlerine bakarsın
tamam canımcım afiyet olsunnn yarasın o ilaçlar inşallahhhhhhh
Cumartesi gunu idrarda pazartesi de hastaneden öğrenip tescilledik. Mayista kucagima alacağım Allah nasip ederse ♥
nasılsın tatlımmmmmmmgeldıiiiim canım
inş yarasın
hayırlı olsun tatlımmm Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCumartesi gunu idrarda pazartesi de hastaneden öğrenip tescilledik. Mayista kucagima alacağım Allah nasip ederse ♥
nasılsın tatlımmmmmmm
hayırlı olsun tatlımmm Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
iyiyim canım
şimdi hesap yaptımda ben işlem göreli 30saat olmuş eşimde 28 saat olmuş
acaba şimdi embriyo hangi aşamasındadır merak ediyorum
Hergün 2kat büyüyor canım diye biliyorum şu an 4ya da8 hücreli bir embriyo olmalı
ben de öyle biliyorum ve bu gün 4 oldu 8 e doğru gidiyor en son ki durum morula sanırım
şu an daha embriyo ama kuşum ondan sonra morula oluyor evettttt yarında anneciğiyle buluşacak inşallahhhhhhh
evet az kaldı bu gece uyuyamam
yarın eşim düğüne de gidecek mecburen
ay o heyecan insanı herşeyinden ediyor ama uyumaya çalış canım vücudunun stresten uzak olması gerek yarın eşinlik bir durum yok nasıl olsa akşam seni eve getirdikten sonra 1-2saat gider gelir artık kısmette ne varsa artık
inş uyuyabilirim canım
eşimin gidip dönmesi zor biraz çünkü manisada düğün.araba yok bizde eğer getirecek birini bulursa döner yoksa ertesi gün gelir.aslında gitmek içine sinmez aklı bende kalır ama mecburen gitmesi lazım.
siz hangi şehirdeydiniz kuzum e seni nasıl yalnız bırakacak bak bu kötü olmuşşş ben onu akıl edemedim
inşallah bir araba bulur da gelir öyleyse benim bile aklım sende kalacakken onun nasıl kalmasın canım benimmm
sağol tatlımmm sana da hayırlı günlerde gelecek minnoşun inşallahhhben çıkıyorum koçiş gelecek birazdan.yarın görüşebilirmiyiz bilmiyorum şimdiden iyi haftasonları diliyorum.
he annen gelecekse sorun yok bende yalnız kalacaksın sandım korktum bir an:18:ben izmirdeyim kuzum ailem burda annem gelecek yalnız kalmayacağım.
sen beni merak etme canım sen kendini düşün bebişini düşün ben yalnız olmayacağım ama eşimin olması başka tabii ne yapalım ilk gün böyle olur sonra acısını çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?