- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.321
Merhaba arkadaşlar
Ben de suan kullandigim dogum kontrol hapi bitince baska bir kutuya baslamamayi dusunuyorum. Tabi bi iki ay en azindan baska yollarla korunacagim. Smear yaptirdim bi iki ay once muayene de oldum tekrar doktora gidip gorunup danışmak gerekir mi. Siz neler tavsiye edersiniz bu surecte. Bi de cocuk sahibi olmak icin en buyuk karar anne adaylarinda midir sizce ?
Esime istiyo musun diyorum bisey demiyo, şöyle şöyle yapalim mi diyorum olur diyi. Biliyorum istemiyo degil de agzindan isyiyorum lafını duymak istiyorum. Diretmeli mi :)
arkadaslar ben buralarda yenıyım bu ay ıçınde çocuk sahıbı olmak istıyorum ama bı yandan heycanlı bı yandan da korkuyorum bna hamıle kalmak konusunda konusunda bıraz bılgı verırmısınz benim bu konuda en ufak bır fıkrım yokta
Slm arkadaşım doğum kontrol hapını bitirince jinekolojik muayeneden geçmeni öneririm zaten sana soracaktır gebelik düşünüyor musun diye ona göre folic veriri tahlil ister.Doktora giderken eşinle gitmeni de öneririm.Doktorunu seçerken dikkatli ol değiştirmek zorunda kalma.
Erkekler belli etmez emin ol ki o da istiyordur üstüne gitme bence
Daha bebis yokken doktor konusuna egil diyosun yani. Ilk bisey yokken esimle gitmem zor olur gibi. Ben gider hallederim islerimi genelde hadi bi gidip soralim desem gereksiz görür bebek yokken gitmeyi.. cok saol. Ins bi kac ay sonra olur bu is :) bi de kilo verme isi var da o is yaş gibi yaa :))
Evet burdaki herkes öyle yapmış tabi ben de.Eşini ikna edip götürmen lazım.Ben de çoğu işimi kendim hallederim ama bunda olmuyor.Umarın kısa sürede hamile kalırsın.Ben de kiloluyum dert etme onunda çaresini buluyorlar.
teşkkürler nergıs daha once bı jınekolga gtmm bıraz bılgı aldık ama bılırsınkı doktorlar fazla acık degıldır bu konularda mesala bna ne onereblrsn gebe kalmak konusunda?
iyi geceler arkadaşlar,forumda yeniyim ve yeni evliyim ilk bebeğime hamile kalmak istiyorum.benim sıkıntım anksiyete hastası olmam ve hala ilaç kullanıyo olmam. psikiyatrıma bebek istediğimi ve ilacı bırakmak istediğimi söyledim ,bırakmayı denedim fakat hastalık tekrarladı doktorumda ilacı değiştirdi C grubu bi ilaç olmasına ragmen kullanılıyo dedi,sabah 2tane prozac içiyorum. hamile kalırsam naparım diye içim içimi yiyor,ilaç içmeden nasıl 9ay anksiyeteye katlarım düşüncesi yiyip bitiriyo.hamilelikte bu tip ilaçlar kullanan taıdıklarınız var mıydı,yardımcı olur musunuz?
Yumurta döllendiğini nasıl hissederim biri bana yardım etsin
Yumurtanın döllendiğini hissedemezsin. En erken BAT'tan 1-2 gün önce belli olur. Onun haricinde döllenmenin yumurtlama gibi belirtisi hissedilmez
Günaydın kızlaaarr
Bu akşam yine kontrolümüz var hayırlısıyla
Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam serum lafını duyunca tüylerim ürperiyo bulantıların başlamış umarım çok uzun sürmez. Benim dr kontrolüne gittiğim günler bulantıö olmazdı bebişi görünce geçiyodu psikolojik ama ilginç. İyi olmasına sevindim kucağımıza da bi alsak hayırlısıyla:-Dçok şükür canım bugün iyiyiz dün hastanelik olduk serum yedik bulantılar yüzünden ama iyi geldi bugün yemek yedim ne büyük nimetmiş bişeyler yemek
gitmişken gördük büyüyor teyzesiiii inşallah kucağımıza da alacağımız günleri de göreceğiz inşallahh
Aman aman hamişler çıkmasın zaten feci sıcak. Gerçi 2 gündür burası serin sayılır ama benim misafir hazırlığım vardı, bir şey anlamadım... Burun kanaması vs... varsa hele sen hiç çıkma
Sorma benim şu lekelenme işi de sıktı valla... 2 doktora göründüm bunun için, ikisi de bebekle hiçbir alakası yok, her şey normal dedi. Ama kanama nerde oluşuyor işte, sinir edici kısmı da bu... Yalnız işin ilginç tarafı, lekelenme adet süresi kadar sürüyo, 3-4 gün kesiliyo ve sonra yine başlıyo... Acaba diyorum, vücudum hala bebeğin farkında değil de adet olmaya mı çalışıyor . Yarın doktoruma bu düşüncemi soracağım bakalım
Merhaba arkadaşlar
Ben de suan kullandigim dogum kontrol hapi bitince baska bir kutuya baslamamayi dusunuyorum. Tabi bi iki ay en azindan baska yollarla korunacagim. Smear yaptirdim bi iki ay once muayene de oldum tekrar doktora gidip gorunup danışmak gerekir mi. Siz neler tavsiye edersiniz bu surecte. Bi de cocuk sahibi olmak icin en buyuk karar anne adaylarinda midir sizce ?
Esime istiyo musun diyorum bisey demiyo, şöyle şöyle yapalim mi diyorum olur diyi. Biliyorum istemiyo degil de agzindan isyiyorum lafını duymak istiyorum. Diretmeli mi :)
Günaydın canım
Ne güzel hayırlı haberlerle dönersin inş
Kanamanın kahverengi olması iyi bişeymiş açık kırmızı olduğunda tehlikeli ama bi de hem kahverengi hem de ağrısızsa sorun yok diye okumuştum biyerde. Sen içini rahat tut bebiş iyiyse zaten bi sorun yok demektir ama yorma kendini misafir filan da ağırlama boşver onlar seni ağırlasın hamilesin sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?