Ilk çocuğunu düşünenler...

arkadaslar ben buralarda yenıyım bu ay ıçınde çocuk sahıbı olmak istıyorum ama bı yandan heycanlı bı yandan da korkuyorum bna hamıle kalmak konusunda konusunda bıraz bılgı verırmısınz benim bu konuda en ufak bır fıkrım yokta

arkadaslar ben buralarda yenıyım bu ay ıçınde çocuk sahıbı olmak istıyorum ama bı yandan heycanlı bı yandan da korkuyorum bna hamıle kalmak konusunda bıraz bılgı verırmısınz benim bu konuda en ufak bır fıkrım yokta

Slm arkadaşım doğum kontrol hapını bitirince jinekolojik muayeneden geçmeni öneririm zaten sana soracaktır gebelik düşünüyor musun diye ona göre folic veriri tahlil ister.Doktora giderken eşinle gitmeni de öneririm.Doktorunu seçerken dikkatli ol değiştirmek zorunda kalma.
Erkekler belli etmez emin ol ki o da istiyordur üstüne gitme bence

Son düzenleme:

Arkadaşım ilk önce jinekoloğa gitmelisin eşinle birlikte.O sana ne yapman gerektiği hakkında bilgi verecektir.jinekoloğu seçerken dikkatli ol değiştirmek zorunda kalma

Son düzenleme:
teşkkürler nergıs daha once bı jınekolga gtmm bıraz bılgı aldık ama bılırsınkı doktorlar fazla acık degıldır bu konularda mesala bna ne onereblrsn gebe kalmak konusunda?

Daha bebis yokken doktor konusuna egil diyosun yani. Ilk bisey yokken esimle gitmem zor olur gibi. Ben gider hallederim islerimi genelde hadi bi gidip soralim desem gereksiz görür bebek yokken gitmeyi.. cok saol. Ins bi kac ay sonra olur bu is :) bi de kilo verme isi var da o is yaş gibi yaa :))

Evet burdaki herkes öyle yapmış tabi ben de.Eşini ikna edip götürmen lazım.Ben de çoğu işimi kendim hallederim ama bunda olmuyor.Umarın kısa sürede hamile kalırsın.Ben de kiloluyum dert etme onunda çaresini buluyorlar.

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar,forumda yeniyim ve yeni evliyim ilk bebeğime hamile kalmak istiyorum.benim sıkıntım anksiyete hastası olmam ve hala ilaç kullanıyo olmam. psikiyatrıma bebek istediğimi ve ilacı bırakmak istediğimi söyledim ,bırakmayı denedim fakat hastalık tekrarladı doktorumda ilacı değiştirdi C grubu bi ilaç olmasına ragmen kullanılıyo dedi,sabah 2tane prozac içiyorum. hamile kalırsam naparım diye içim içimi yiyor,ilaç içmeden nasıl 9ay anksiyeteye katlarım düşüncesi yiyip bitiriyo.hamilelikte bu tip ilaçlar kullanan taıdıklarınız var mıydı,yardımcı olur musunuz?

Ay cok saolasin :))

Yumurta döllendıği zamanda ağrı yapar yoksa çatladığındamı yumurtlama gününden 2 gün sonra sol kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum şuan

Yumurtanın döllendiğini hissedemezsin. En erken BAT'tan 1-2 gün önce belli olur. Onun haricinde döllenmenin yumurtlama gibi belirtisi hissedilmez

teşkkürler nergıs daha once bı jınekolga gtmm bıraz bılgı aldık ama bılırsınkı doktorlar fazla acık degıldır bu konularda mesala bna ne onereblrsn gebe kalmak konusunda?

Bana yazdın sanırım ama adım nergis değil nickim olesya32.Rica ederim.Doktorun açık değilse değiştirmeni öneririm çünkü aklında soru işareti kalmamalı.Gebelik konusuna gelince sebze ağırlıklı yemen,asitli içecekleri azaltman,sigara içiyorsan bırakman,tahlil yaptırman gerekiyor.

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayın.Geçmiş olsun.Bu rahatsızlığını jinekologa danışman gerekir.

Son düzenleme:
Yumurta döllendiğini nasıl hissederim biri bana yardım etsin

Yumurtanın döllendiğini hissedemezsin. En erken BAT'tan 1-2 gün önce belli olur. Onun haricinde döllenmenin yumurtlama gibi belirtisi hissedilmez

Rosaleda doğru söylemiş ancak yumurtanın çatladığını ve büyüdüğünü hissedersin çünkü ağrı yapar sağda yada solda.

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam serum lafını duyunca tüylerim ürperiyo bulantıların başlamış umarım çok uzun sürmez. Benim dr kontrolüne gittiğim günler bulantıö olmazdı bebişi görünce geçiyodu psikolojik ama ilginç. İyi olmasına sevindim kucağımıza da bi alsak hayırlısıyla:-D
Cinsiyet konusunda ne hissediyorsun annesi rüyanda gördün mü hiç?

Kanamanın kahverengi olması iyi bişeymiş açık kırmızı olduğunda tehlikeli ama bi de hem kahverengi hem de ağrısızsa sorun yok diye okumuştum biyerde. Sen içini rahat tut bebiş iyiyse zaten bi sorun yok demektir ama yorma kendini misafir filan da ağırlama boşver onlar seni ağırlasın hamilesin sen..

Güzelim benim de eşim evlenmeden önce en fazla 1 yıl beklerim çocuk için diyodu ne kavgalar ettik bu yüzden ben hemen istemiyorum diye. Evlendik 1 yıl geçti 2 yıl geçti tık yok 2,5yıl oldu ben bebek yapalım mı dedim kuru bi oluuur çıktı ağzından;-) bence korkuyolar maddi boyuttan. Şimdi de çok hevesli değil gibi görünüyor ama çaktırmıyo bana geceleri karnımı dinlediğini farkettim bikaç kere ben uyuyorum sanıp ;-) kıyamam..

Çok şükür ağrı sızı yok, o yüzden zaten endişelenmiyorum artık. Yalnız şu var; millet hamiş olduğunda uzun bir süre adet görmeyeceği için sevinirken, ben o duyguyu yaşayamıyorum Misafir konusunda da aslında benim bu sene hiç niyetim yoktu ama eşim çok istedi. O yüzden ben de yemeğe aldım aileleri. 2 günde hazırlanınca yorulmam pek diye düşünüyordum ama nerde... Dediğin gibi, ben hamileyim. Bi daha misafir ağırlamak yok öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…