- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.001
canım benim senin hamileleik belirtilerin nasıldı merak ettim yardımcı olabilir misin birde ne zaman öğrendin hamile olduğunu ?
ay ne kaaa heyecanlı ne kaa heyecanlııı evet aklından uçup gidiyor çok iyi yapmışsın not almakla canım aman daha ilk günden korkutma ama dr.uda
Hoş bulduk. Tatil den döneli 2 hafta oldu.Aslında en azından bu ay düşünmemeye çalıştım reglime son 1 2 gün kala acaba demeye başladım.10 gün sonrada kısmet olursa memlekete annemin yanına gidicem.kısmet artık.baya bir yorumlarınızı okudum bu arada bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlılık bir şekilde kucağına almakta nasip olur.sen erkenden idrar testinde görmüşsün tam denk getirmişsin demek :) darısı isteyenlerin ve benim başıma :)
Banane korksun benden. Korksun da ona göre ilgilensin
Amin canım, inşallah darısı hepinizin başına. Sen de oluruna bırak. Stres yapınca gerçekten olmuyor, bizzat tecrübe edindim yani :) Bak memlekete gitmen de iyi olmuş, azıcık kafan rahatlasın. Allahım şu mübarek günlerde hepinizin duasını kabul etsin, bebişlerini karnına bırakıversin
yaa kızlar birşey soracağım sadece bu ay oldu ama... eşimle her ilişkiye girdikten sonra benden bir iki damla kan geldi acaba neden olabilir bir bilgisi olan var mı :44:
Rosaleda korktum senden :)
Mrb kizlar.. bende bebek istiyorum, calismalara daha bu ay basladik :)... icimde bi ses imkansiz derse bile, umuyorum ki gelecek ay guzel haberler paylasirim sizinle ^_^..
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
iki ay olmuştur sanırım tam olarak tarihini hatırlamıyorum
ben geldim millet nasılsınız
hoşbuldum canımcım ben daha iyiyim çok şükür sen ne zaman gidiyorsun bakalım dr. amcaya bebişini görmeye belki bebişlerini
sorumun cevabı burdaymış meğerse anammm bugün bebiş görmeye gitceksiniz siz ne güzellll
ay ne kaaa heyecanlı ne kaa heyecanlııı evet aklından uçup gidiyor çok iyi yapmışsın not almakla canım aman daha ilk günden korkutma ama dr.uda
heytt rosaleda geliyor savulun keynnnnn
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımcım
Anammm karnımın içi darsa ben bomba gibi olucam deseneDoktorum geçen hafta gittiğimde 'Kalp atışlarını duymaya daha 2 hafta var' demişti. Yani bugün duyar mıyız bilmiyorum. İnşallah duyarız, inşallah mercimek tanesini de görürüz. Çok heyecanlıyım. Hadi artık akşam olsun
Evet canımmm, inşallah her şey yolundadır. Doktora sorulacak bir sürü sorum var, hepsini not almıştım. Birazdan temize çekeceğim onları. Yavaştan yavaştan hazırlanayım di mi?
Banane korksun benden. Korksun da ona göre ilgilensin
Kızlaaarrrr çok gerginiimmmmmmm. Hamiş hamiş gerdiler beniBi gittim. 'Doktor ameliyatta' demezler mi? Başımdan aşağı kaynar sular indi. Zaten idrara sıkışık gitmişim, bi de heyecanlıydım biliyorsunuz... Cinlerim tepeme çıkıverdi. Dedim niye arayıp haber vermiyorsunuz o zaman? E randevunuz görünmüyor demezler mi bu kez de Ölür müsün öldürür müsün. Ya sabır çekip çıktık eşimle ama yarın muayene sonrası orayı bak ayağa kaldırıyorum. SGK'nın belirttiğinden fazla ücret aldıklarının farkındayım zaten, yarın bu olayı da bi kurcalayacağım. Çok sinirlendim çooook....
Yaaa napayım büyük bi hevesle gitmişim. İlk defa göreceğim yavrumu, içime oturttular yani... Sinirlenince yapmayacağım şey yok valla
Kistin ne zaman olacağı belli olmaz.Adetin ne zaman yada günü geçti mi?
yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum. çünkü ben olayı sana anlatayım 24 mayısta normal adetimi oldum tabi sonrasında çocuk istediğimiz için çalışmalara başladık 26 haziranda adet olmam gerekiyordu ama benim sadece kahverengi akıntı şeklinde geldi yani o da bir kaç damla şeklinde ve dokuz gün sürdü sonrasında işte temmuza doğru ilişkiye girdiğimde o bir damla kan gelme olayı oldukahverengi akıntı olunca acaba bebiş var mıdır ki dedim bekledim test yaptım iki kere ama negatif çıktı şimdi de ne yapacağımı şaşırdım 30 temmuzda adet olmam gerekiyor onu bekleyeceğim artık :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?