Ilk çocuğunu düşünenler...

hadi hayırlısı kuzu üzerine görüyor olamazsın dimi canımcım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş

Allah razı olsunnnn

canım bilmiyorum ki Bugün hiç kanama olmadı. Üstüne görme kahverengi kan oluyordu galiba. Şimdi de kendimden şüphe etmeye başladım. Bakalım bilmiyorum. Ayın 18'i 19'unda adet görmem gerekiyo... Hayırlısı bakalım...

bugün öglen sezeryana giriyorum kızlar...inatçı kızım gelmeyince daha fazla bekleyemedik..nolur dualarınızı esirgemeyin..saglıkla kavuşayım kızıma..

OLESYAAAA nerdesin yaa merak etmeye başladım ama bugün kontrolün vardı inşallah güzel güzel haberler getirirsin de bebiş yola çıkarrr bir daha ki aya gelir konar göbişine

olesyadan haberi olan var mıııı

olesyaaaaaaaaaaaaa

2gündür nerde bu kız yaaaa merak etmeye başladım artık:44:

Unuttu bizi buralarda. Allah Allah...

Günaydın abselove ve rosaleda
En son cuma girebildim bir daha anca bu gün gelebildim.Sizi de habersiz bıraktım ama unutmadım.3 gündür rahatsızdım şimdi biraz daha iyiyim ama kv'ye kırgınım.Cumartesi günü eşimin babaannesini kaybettik zaten olan o gün oldu.
Dün doktora gittim benim yumoşlar kıymetli olmasına rağmen hiç uslu durmuyor dk içmeme rağmen geçen gittiğimde 1 taneydi dün 2 tane olmuş ve 18mm ve 21mmler.Doktorum bunları bir türlü bastıramıyoruz çok inatçılar dedi Başka ilaç daha verdi adetimin 3üncü günü başlayacağım haptan 2 tane kala tekrar gideceğim o zaman belli olacak:44:

Son düzenleme:
Unuttu bizi buralarda. Allah Allah...
evet canım yaa merak etmeye başladım valla
valla normal adetini gören insanlar gördüm canım hakkında hayırlısı inşallah iyi olur herşey
bugün öglen sezeryana giriyorum kızlar...inatçı kızım gelmeyince daha fazla bekleyemedik..nolur dualarınızı esirgemeyin..saglıkla kavuşayım kızıma..
hayırlı olsun canımmm Rabbimin izniyle herşey yolunda gider sağlıkla hayırla kavuşursun prensesine inşallahhhh

Hoşgeldin olesyacım, çok da geçmiş olsun. Çok merak ettik seni. Şimdi misafirlerim gelecek çıkmak zorundayım. Sonra ayrıntıları alırız. Bu arada bence senin yumoşlar artık bebiş yapmak istiyor

hoş geldin canım yaaa valla meraktan çatladım burdaa
senin yumoşlar yine rahat durmamış hee valla bence bugünleri kaçırmayın belli mi olur bebişin gelir dr. falan dinlemez
hayırdır kuzu k.v yle noldu aranızda şaşırmış gibi yapcam ama her gelin k.v arasında olduğu için normal gelcek bana iyi anlaşan kv. gelin görürsem şaşırıyorum ben accık

Hoşgeldin olesyacım, çok da geçmiş olsun. Çok merak ettik seni. Şimdi misafirlerim gelecek çıkmak zorundayım. Sonra ayrıntıları alırız. Bu arada bence senin yumoşlar artık bebiş yapmak istiyor

saol rosaleda
Kolay gelsin canım.Valla ben de anlamadım ne olup bitiyor hapa rağmen uslu değiller.

Son düzenleme:

aaaa bir cevap yazamadım süre doluyor sinir geldi
hoşbulduk canım
heee valla yumoşlar rahat durmuyor ben de bu günleri değerlendirmek istiyorum ama doğum kontrol hapı kullandım bir şey olur mu diye tedirginim.
aslında olay bir kaç sene öncesine dayanıyor cumartesi günü depreşti.eşimin dedesinin söylediği sözlerden(o sözler anneme geldi) dolayı sinirlendim ama tek bir kelime etmedim sadece öyle bir bakış attım ki o bir şey söyleyeceğim sandı bön bön bakakaldı ama olan bana oldu sinir krizi geçirdim neredeyse acile gidecektim.kan beynime çıktı pancar gibi oldum.her yerim uyuşmaya başladı ha bu arada ağlıyorum sinirden eltime tansiyon aletini getirir misin dedim getirdi biraz dinlendim tansiyomu ölçtüm büyük 19 küsür küçük 9,5 bunun üzerine k.v geldi eşime ne oldu dedi dedeme sinirlendi dedi bana da dedi deyip içeri gitti nasılsın kızım bile demedi.pazar ve pazartesi de ordaydım ordaki herkes nasıl oldun diye sordu bir o sormadı işte buna sinirlendim.aramız iyidir ama bundan sonra iyi olacağını sanmıyorum gardımı alışmıştım da belli etmiyordum bundan sonra belli edeceğim ki zaten etmeye başladım.bu gün ve yarın temizlik yapacaklarmış eltimle bana gel diyemiyor öyle gel demeye çalışıyor oralı bile olmadım

Son düzenleme:

canım bunların hepsi böyle diyeceğim ağır olacak sen onun evladı değilsin ki üzülsün düşünsün bırak ne halleri varsa görsünler bir de tmizliğe yardıma mı gidiyorsunuz tebrik ediyorum valla seni
sakin ol sen bebişin gelecek senin stres yapmaman lazım canımcım benim

kızlar 2 gün sonra eşimin doğum günü sizce ne alayım ya aklıma hiçbişey gelmiyo malum problemlerden de bugüne kadar sarktı hediye işi. değişik bişey olsun istiyorum böyle mesaj versin hem hem de anne baba olmayla ilgili olsun.. çok şey mi istedim ne :)

Ben gitmiyorum eltim gidecekti ben gelemem dedim.iki oğlu var ben büyük gelinim ama sorunlar nişanlıyken başladı yeni yeni anladılar hatalarını ama benim elime koz verdiler hala daha da veriyorlar iyi oluyor bebek bir olsun görecek onlar.
Valla eğer hamiş olsaydım kesin kanamam olurdu o günden beri kahverengi akıntı geliyor doktora söyledim normal dedi adet için hazırlık yapıyor dedi

Son düzenleme:

Hıım ne alabilirsin acabaaa
bebek ve çocuk gelişim kitabına ne dersin?

Son düzenleme:

Hıım ne alabilirsin acabaaa
bebek ve çocuk gelişim kitabına ne dersin?

Bu pazar da eşimin doğumgünü düşündüğüm bir şey var ama kararsızım

Son düzenleme:
canım cuma günü mü cuma benim de doğum günümmmmm haftaya da eşimin doğum günü ama bende senin gibi hediye arayışı içindeyim aklıma gelen bişey yok ama bun design diye bir mağaza var belki duymuşsundur çok ilginç hediyeler var istersen bir göz gezdirebilirsin

iyi yapıyorsun canım iyi niyetten anlamıyorlar çünkü bunlar sen yorma kendini strese de girme onlar yaptıklarıyla anılacaklar ahirette aman Allah koruusun canım ağzını hayra aç sen iyi ol önce miniğinde iyilikle gelsin inşallahhhh
e yumoşlar daha çatlamadan neyin adeti yaaaa

Ben saygıda kusur edemem ama lafımdan yada tavrımdan ödün vermem hiç bir zaman
Ben şimdi kendimi,sağlığımı ve gelecek olan minişimi düşünüyorum
Yumoşlar çatladı zannediyordum doğum kontrol hapı kullanımı bitince mi çatlayacak bunlar kafam karıştı

Son düzenleme:

bence de canım sende bir insansın sonuçta bende asla saygısızlık etmem beni saygısız adledemezler ama söylerim tutmam içimde pısırık da değilim yani olmamalı da insan bence
ben hiç bişey anlamadım e yumoşlar büyüdü çatlamaya hazırlar ne adeti daha bugünden yaa kafam karıştııı

Aynen canım ben de senin gibiyim
Bu yumoşlar sapıttı iyice dengem kaçtı
Kuzum benim çıkmam gerekiyor alışveriş yapacağım yarın görüşürüz öptüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…