Ilk çocuğunu düşünenler...

güüllümsün boswer tebrik ederim darısı başıma inş asbelove nasılsın tatlım ne var ne yok nasıl gidiyo hayat

Son düzenleme:
Evet öyle gözüküyor ya aşılama yada tüp bebek diyecek gibi geliyor.
Cumaya biraz daha büyür inş 18mm olur.
hakkımızda hayırlısı canımcım bak sabah dr 12mm dedi bana p.tesi 10mm di cuma tekrar çağırdı h.sonu çatlarsa ne olacak diye soramadım bile kargaşadan cumaya kadar olsa olsa 14-15 olur diye tahmin ediyorum bu kızla büyürse nasıl olacak hiçbir fikrim yok ama napalım kısmet yani Rabbim herşeyi bilir verir sıkma canını sen yeter ki

Hızlı büyümesi iyi bir şey doktorun bir çaresini bulur.
Canımı sıkmıyorum Allahıma sığınıyorum

Son düzenleme:
Canim disini sik biraz daha bugunler de gececek. Emzirmekten vazgecme. Biraz zorla emmesi icin sonra yine sutunu sagip ver. Doymadikca uyumaz bu minikler. Mama takviyesini doyacak sekilde yap. Uyuyunca hem o rahatlar hem gogsunde sut birikir.

Allah anali babali buyutsun. Bas agrisi oluyor maleesef. Bendekiler gecti sanirim, insallah geri gelmez. Sizi gezmeciler, buldun uslu kizi kapi kapi dolas bakalim Kizlar uslu mu oluyor ne Sutunun hemen gelmesi de bulunmaz nimet valla

Biz de oglusumla birbirimize daha cok alistik artik. Sutum de yetiyor gibi. Gaz sancimiz ve uykuya dalma sikintimiz var. Ama onlar da gececek. Doktor disinda bir kere annemlere gittim oglumla. Iki-uc kez de misafir agirladim. Ramazanda belki iftar davetlerine gideriz. Olmadi bayram da gezeriz bol bol

Gamzeciğim artık senin de dünyalar güzeli bir bebeğin var... Zorluklar da geçecek elbet azcık sabret gülüm.

Saol canım sende kavuşacaksın az kaldı dikkat et kendine.yalancı sancı kuvvetli olurmuş dualarım seninle.sen de tüm hamiş kalmak isteyenlere dua et öptüm yorma kendini
:) gerçeğide yalancısıda kuvetli
Gamzecim az kaldı senin de. Meleğini sağlıkla al kucağına ama bizi de ihmal etme :)
sizleri ihmal edermiyim hiç biraz kendime gelir gelmez girdim nete:)
ayy maşallah hayırlı olsun..gamzeyle benim aramda bi kaç gün vardı.daha benim kız kanala girmedi..allah hakkımızda hayırllısını versin..

gamze kavuştu minigine ne güzel

canım benim 1 hafta önce kontrolde kanaldaydı hatta açıklık bile olmaya başlamıştı. son pazartesi kontrolde kendini yukarı çekmişti kanalda görünmüyordu hemen doğuma:)

slm hanımlar:)))))))))) meleğim geldi sonunda. çok mutluyuz. kızım pazartesi günü 01.07*2013 te saat 12:30 doğdu:)
kontrole gitmiştik oysa.
cumartesi ve pazar günü sancı çektim son ana kadar gitmiycem diye direttim. pazartesi nst ye girmek için gittim. doktoruma sonucu gösterdiğimde çatı muayenesi yaptırmamı önerdi. ama malesef bebeğim yukarı çıkmıştı.
dr umuz alalım kızımız kendini idare eder artık dedi. saat 10:00 da karar verildi ve hemen çantalarımızı almaya koştuk eve. hastaneye 11:00 gibi gittik ve hazırlıklar başladı.
inanın sonda falan hiç can acıtmıyor. ben sezeryan olursam uyuşunca taktırırım diyordum çok korkuyordum ama korkmaya değmezmiş:)
sondam serumum takıldı annem ve eşim eşliğinde ameliyathaneye uğurlandım. biraz duygulandım o an:)
ameliyathanedeki ekip çok sıcaktı. sürekli şarkılar söylediler bana:)
spinal anestezim yapıldı oda hiç acımadı. kalçadan yapılan iğne daha çok acıtıyor o kadar diyeyim
hemen uyuştu ayaklarımı hissediyordum ama hareket ettiremiyordum. perde çekildi. dr um hazırmısın meleğini kucağına almaya dedi . eveeeetttt:) dedim. al o halde dedi ve kuzucuğumu göğsüme koydu..çok güzel bir duygu
sonra hemen kızımı giydirip babasına götürdüler. benim dikiş işi tam 45 dk sürdü. ben sürekli bitmedimi bitmedimi deyip durdum. dr da şarkıya eşlik et hadi dedi:)
ve bittiiii..... ameliyathaneden çıkışımda herkes gelmişti. annem eşim. kayın validem görümcem ve nişanlısı en yakın arkadaşım bebeğimin çıkışını ve beni fotoğraflıyordu sürekli. çok kalabalıktı.:))))
ve bir kez daha genel anestezi almadığım için mutluydum:)) o anı yaşamak lazım. eşim çok güzel kızımız dedi hemen.
veee büyük buluşma. hemen yatağıma alındım. kızım kucağıma verildi:))) meleğim şimdi hep yanımda. biraz süt sorunumuz oldu. çok şükür bugün onuda atlattık gibi. şimdi memeyi almasını bekliycez sabırla.
ben en baştan beri diyordum. gerçekten anne olmak sabır işi ve hiç bitmiyor bu sabır olayı...:)))
şimdi lohusa halimle gönülden yürekten hepinize dua ediyorum. bebişini bekleyen canlarıma Allah kolay doğumlar nasip etsin.
bebiş isteyen canlarıma rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. hepinizi öpüyorum sevgiler.

Nasılsınız?doktorumla görüştüm sonucu düşük buldu pazartesi çağırdı ona göre karar verecek sanırım

Canımmmm her şeyin hayırlısı... Hayırlı zamanı bekliyorsun olması için... Sen kendini hiç strese sokma. Doktorun tekrar bi baksın, yapılması gereken ne ise yapılsın. Sen moralini yüksek tut yeterki tamam mı

benım bu ay hormon hapım bitiyo cok heyecanlıyız ben herkesten uzakta oldugum ıcın bebıs ıstıyorum onu kucagıma alıpp herseyımı onunla paylasmak ıstıyorum hep derdım anneme ben gec yapıcam dıe suan 3 aylık evlıyım esım eve gelene kadar kendımı cok yanlız hıssedıyorum bı bebsımız olmasını cok ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…