- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.541
Sonuç(0.54)kötü doktor beğenmedi 1.50-2.50 olması gerekirmiş pazartesi gideceğim karar verecek.
Umarım doktorun gùzel şeyler söylemiştir kontrolünde.aşılaman ne zaman olacak canım?
hadi sana da aşılama yolları gözüktü canımcım sanırım hakkında hayırlısı ama zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim
benim daha yumoşlar 12mm cuma tekrar gideceğim bakalım o gün ne diyecekler
hadi sana da aşılama yolları gözüktü canımcım sanırım hakkında hayırlısı ama zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim
benim daha yumoşlar 12mm cuma tekrar gideceğim bakalım o gün ne diyecekler
Evet öyle gözüküyor ya aşılama yada tüp bebek diyecek gibi geliyor.
Cumaya biraz daha büyür inş 18mm olur.
güüllümsün boswer tebrik ederim darısı başıma inş asbelove nasılsın tatlım ne var ne yok nasıl gidiyo hayat
ne olsun tatlım aynı devam ediyor aşılamaya başladık bu ay bakalım Rabbim nasip ederse olacak inşallah
hakkımızda hayırlısı canımcım bak sabah dr 12mm dedi bana p.tesi 10mm di cuma tekrar çağırdı h.sonu çatlarsa ne olacak diye soramadım bile kargaşadan cumaya kadar olsa olsa 14-15 olur diye tahmin ediyorum bu kızla büyürse nasıl olacak hiçbir fikrim yok ama napalım kısmet yani Rabbim herşeyi bilir verir sıkma canını sen yeter kiEvet öyle gözüküyor ya aşılama yada tüp bebek diyecek gibi geliyor.
Cumaya biraz daha büyür inş 18mm olur.
hakkımızda hayırlısı canımcım bak sabah dr 12mm dedi bana p.tesi 10mm di cuma tekrar çağırdı h.sonu çatlarsa ne olacak diye soramadım bile kargaşadan cumaya kadar olsa olsa 14-15 olur diye tahmin ediyorum bu kızla büyürse nasıl olacak hiçbir fikrim yok ama napalım kısmet yani Rabbim herşeyi bilir verir sıkma canını sen yeter ki
hadi hayırlısı yumoş takibi yapılıo sanırım inş hayırlısıyla olur güzel haberler duyarız yakında
Hızlı büyümesi iyi bir şey doktorun bir çaresini bulur.
Canımı sıkmıyorum Allahıma sığınıyorum
görüşürüz tatlımmmPcnin şarjı bitiyor görüşürüz kib
Canim disini sik biraz daha bugunler de gececek. Emzirmekten vazgecme. Biraz zorla emmesi icin sonra yine sutunu sagip ver. Doymadikca uyumaz bu minikler. Mama takviyesini doyacak sekilde yap. Uyuyunca hem o rahatlar hem gogsunde sut birikir.Amin inş ben kızımla ugrasıyorum cok yaramaz oldu cokkk :) bosverde dogum yaptı kızı cok seker masallah e son konustugumuzda ıksıınınde cok ıyı oldugunu ogrenmıstım . gamzenınde kızı cok seker kı kendısı oldugu gıbı .
ben cok sık bakamıyorum bılgısayara kızım bıraz huysuzz kılosu 2,820 dogdugu ıcın doktor yarım saatte bır emzır dedı sagolsun bende emzırdım sımdı kucak manyagı gıbı bırsey oldu dıyebılırız.
gogsumde uyuyor dıye sagıp verıyorum sutumu gecen ay ıstedıgımız kıloyu almamıstı cunku yanında mama takvıyesı yapıyoruz gunde 2 ogun aptamil. en uzuldugum nokta gogsumden az geldıgı an bırakıyor bıberona alıstı biraz ama sagıp vermezsem doymuyor doymayınca uyumuyor yanı yapacak bırsey yok sımdılık boyle ıdare edıyoruz sen ne yapıyoruz nasıl gecıyor oglun nasıl alısabıldınız mı bakalım
Allah anali babali buyutsun. Bas agrisi oluyor maleesef. Bendekiler gecti sanirim, insallah geri gelmez. Sizi gezmeciler, buldun uslu kizi kapi kapi dolas bakalimKızlar ben geldim sonunda.arada bakıyorum buralara ama yazamadim.
kızım ,15.06 da spinal anesteziyle dünyaya geldi.çok baş ağrım oldu.nescafe ağrılarına çare oldu çok şükür. Kızım 3460 gr doğdu.Sutum hemen geldi.uslu bir kızım var maşallah.. 10. Gunumuzden itibaren gezmelere başladık bile :)
Sizler nasılsınız... Gamzeyle gulumsun kavuşmuştur yavrularına. Acemiperi oğlun nasıl.daisy kızının resimlerini görüyorum maaşallah çok tatli. Asbolve sen nasılsın. Bu güzel duygu en kısa zamanda sahada nasip olur ınş.
iletirim canım gülümsüne tebriğini. :)
inşallah bende biran önce kavuşurum. bugün sancılarım daha kuvvetli resmen buz gibi terletiyor şu sıcakta.. rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda. hep dualarım sizlerle. sizde benim için dua edin:)
hümamız doğdu hayatım çok şükür iyilermiş. bende beklemedeyim:)
yalnız bu yalancı sancı dedikleri şey çok kuvvetli geliyor artık:)
dualarınızı esirgemeyin. öpüyorum
:) gerçeğide yalancısıda kuvetliSaol canım sende kavuşacaksın az kaldı dikkat et kendine.yalancı sancı kuvvetli olurmuş dualarım seninle.sen de tüm hamiş kalmak isteyenlere dua et öptüm yorma kendini
sizleri ihmal edermiyim hiç biraz kendime gelir gelmez girdim nete:)Gamzecim az kaldı senin de. Meleğini sağlıkla al kucağına ama bizi de ihmal etme :)
ayy maşallah hayırlı olsun..gamzeyle benim aramda bi kaç gün vardı.daha benim kız kanala girmedi..allah hakkımızda hayırllısını versin..
gamze kavuştu minigine ne güzel
kızıma maşallah
kızıma maşallah
Nasılsınız?doktorumla görüştüm sonucu düşük buldu pazartesi çağırdı ona göre karar verecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?