Ilk çocuğunu düşünenler...

hmm anladım canım bakalım artık nasıl olucak eşim değil bana iğne yapmak kan alınırken bile bakamıyor. ben de yapamam heralde kendime bilmiyorum ki:18:

ilkinde zorlanırsın ama yaparsın canım neler yaptık bebişlerimiz için minnacı bir iğneyi mi yapamayacağız olmadı dr.la konuşursun kalçadan versin iğneyi çok büyük bir problem değil ki ona göre düzenler tedaviyi panik yapma sen yeter ki rahat ol canım benim az kaldı bak şunun şurasında ne kaldı ağustos başında güzel güzel haberler alacağız inşallah senden de

inşallah canım benim. senin ne zaman kesinleşecek peki

inşallah canım benim. senin ne zaman kesinleşecek peki

bugün eşim test verdi yarın dr.a göstereceğim canım tabi dr. yurtdışından döndüyse bu arada adeti bekliyoruz bugün olmam lazımdı ama henüz gelen giden yok bakalım yarın dr. ne diyecek bu adetle başlamayı isteyeceğim tabi ben eğer şartlarımız uygunsa

hayırlısı canım ya ben de temmuzun başında olucam 2. günü gel edimşti doktor adetken muayene etmez inş. çok sıkılırım ama napıyım zaten onlar alışıktır.

hayırlısı canım ya ben de temmuzun başında olucam 2. günü gel edimşti doktor adetken muayene etmez inş. çok sıkılırım ama napıyım zaten onlar alışıktır.

canım maalesef ilk muayenesi adetliyken oluyor onlar için problem yok biz sıkıntı yapıyoruz sıkma canını ay az kalmış 10-15gün sonra başlıyorsun desene ne güzellllll
ben çıkıyorum canım öpüyorum seni yarın haber veririm durumumuzu inşallah Allaha emanet ol

Son düzenleme:
ayshoo87 2de eve gidicem heralde o zaman belli olur sonucunu bekliyorum ama çıkmassa üzülme regl olmadan ümidini kesme benim kanda idrarda çıktı ama regl günüm geçmedi diye hep tedirginim

Canım daha vermedim kanı yarın sabah vereceğim. inşallah bu sancılar yalancı değildir de benim de bebişim vardır.... dua et benim için...:18::18::18::18::18:

herkese merhaba
bebişlerini kucaklarına alanları tebrik ediyorum analı babalı mutlu aile içinde büyüsünler inşallaaah:)
gamze sayfaları atlaya atlaya okudum çok birikmiş senin bıcır kızın beklemede umarım:)kaçırmış olmak istemem.
bizde 12. haftadayız cuma günü ikili testimiz var çok değişik duygulardayım onu öyle kolları bacakları oynarken görünce zor tuttum kendimiçok duygusalım çoookk..ayrıca tek gün sekmeyen kusmalarım beni hala zorlamada az kaldı die teselli ediyorum umarım 9 ay sürmez bu bulantı ve kusmalar ..
isteyen herkese her akşam dua ediyorum allah bu duygudan mahrum bırakmasın diye inşallaaah güzel haberleri teker teker alıcaz.
sevgiler..

etmem mi ederim tabi sende benim için et kırmızıları görmeyeyim şu kimyasal gebeliği nerden duydum offff

ya canım kötü düşünceleri at kafandan bebişini düşün ve için huzurla dolsun... ben kararsızım testi yaptırıp yaptırmama konusunda acaba azıcık daha mı beklesem diyorum. idrar testinde görüp öyle mi kan testi yaptırsam??? boşuna kolumu deldirmek istemiyorum bakalım hayırlısı...inşallah benim de göbüşümde bebiş vardır...

günaydın kızlar
biz geldik kuzumla...ama haberlerimiz çok iyi değil..bugün gün doğmadı bana....eşimin işe gitmesini bekledim buraya yazmak için
bebeğim hala ters...geçen muayenede başı azcık aşağı kaymıştı umutlanmıştı doktor ama tekrar yukarı çıkmış...o kadar ilginç duruyodu ki anlatamam...2 hafta boyunca ne o nede ben hiç kilo almamışız...doktor usg de bakarken böle nasıl duruyo bu çocuk dedi durdu...acayip çok inceledi...ölçümleri doğru dürüst yapamadı...hocaın tepkilerinden bişeylerin yolunda olmadığını anladık..içeri aldı sonra beni...
"-bak artık kesinlikle sezeryan olacaksın..senin normal doğum yapman imkansız ve çok tehlikeli dedi...bazı kadınların rahmi kalp şeklinde olur ve bebek belirli bi büyüklükten sonra gelişmez dedi...muhtemelen senin rahminde de böle bi şekil bozukluğu var ki bu bebek gelişmiyor artık dedi...bunuda ancak ameliyat esnasında anlayacağız dedi...kesinlikle sancılanmayacaksın...eğilip bükülmeyeceksin harketlerine dikkat edeceksin..çünkü suyunun kesinlikle gelmemesi lazım dedi...eğer suyun gelirse doğum kanalı boş olduğu için bebeğin kordunu oraya sıkışır ve bu durum ikiniz içinde tehlike doğurur dedi..."
kızlar bütün dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki...bu haftalara kadar herşey normal gidipta biden böle bişey olunca sinirlerim boşaldı..cumartesi tekrar çağırdı..nst ye bağlayacak..sancı durumuna bakacak...ona göre hemen doğuma alacak...siz cumartesi sanki doğuma geliyomuş gibi gelin dedi....
kzum hiç büyüymemiş teyzeleri...korkma bişey olmaz..5 kilo doğup solunum sıkıntısı çeken bebekler var dedi ama gelin bunu bana anlatın...
eşimde bi hoş oldu..sıkıntıdan bana sardı..yemiyomusun kilo alıyorum die...neden böle bilmem ne bide sıktı canımı akşamda kaynım kzını aldı geldi..benim binbir özenle hazırladığım odanın ağzına s.çtı çocuk..eşek kadar bebe..çıktı beşiğe yattı..uyku setimi rezil ettti...yavrumun oyuncaklarını talan etti..krımadık dökmedik şey koymadı...kb demiyo kızım bi dur die...çocuk şöle rahatça bi oynasın dio..eşimde bişey diyemedi..abim küsecak die...evim savaş alanı gibi..her yer kuruyemiş kabuğu kağıt oyuncak kırığı oldu..demiyo ki kb..bu kız cumartesi doğurabilir...evi ne hale getirdik...canımın sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım ya..ayıp..eşimde kırarsa kırsın alırım hepsinden bi daha dio ne münasebet ya..bi perde diktirdi die herşeyi yapma hakkımı var..bi şişe kolanyayı salon koltuklarıma boşalttı çocuk ve koltuklarım açık renk her yeri leke oldu...öldürecektim valla çocuğu

vaLLAA CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA KORKULCAK BİŞİ YOK SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ

Ya canım sıkma canını. Rabbim en Hayırlı doğumu nasip eder Inşallah... Bende senin gibi insanların sorumsuzluklarına dayanamam...

Canım benim doktorun doğum diyosa bebeğin yeterince büyümüş demektir ki zaten öyle olmasa bile sen doğduktan sonra öyle güzel beslersin ki hemen toparlar. Varsın sezaryen olsun sağlıkla kavuşun da birbirinize gerisi teferruat. Noolur ferah tut içini annesi her şey güzel olacak allahın izniyle.. kb.in yaptığına söyleyecek bişey bulamıyorum insan düşüncesiz olur da bu kadar mı olur. Sakın temizlik falan yapmaya kalkma ama yardımcı alırsın en kötü.

Canım benimmm çok çok geçmiş olsun sinirlerini bozmuşlar yine ama üzme canını cumartesi veya p.tesi normal veya sezaryen hiç önemli değil bebişini sağlıkla hayırla kucağına aldıktan sonra herşeyi unutacaksın hiç merak etme bebişinde gelişimini dışarda tamamlarsın sen hiç merak etmee zaten minnak bir prenses değil maaşallahhhh hiç üzme kendini tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…