- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.201
inşallah karamelim. perşembe sabahı yapıcam erken gebelik testini tabi sabredebilirsemm[/
yap bakalım sonucu merak ettim bende inş hamişsindirde bebişleri beraber beklerizNAZAR
inşallah karamelim. perşembe sabahı yapıcam erken gebelik testini tabi sabredebilirsemm[/
yap bakalım sonucu merak ettim bende inş hamişsindirde bebişleri beraber beklerizNAZAR
Inşallah canım:) ama kasıklarimda sürekli batmalar oluyor... Inşallah benim de senin göbüşùndeki gibi bebis olur
Eki Görüntüle 738499 Eki Görüntüle 738498 Eki Görüntüle 738499 Eki Görüntüle 738498
kızlar buda minik hümamızın kapı süsü. ellerine sağlık annesi:)
gülümsün paylaşamadığı için ben paylaştım.
Eki Görüntüle 738499 Eki Görüntüle 738498 Eki Görüntüle 738499 Eki Görüntüle 738498
kızlar buda minik hümamızın kapı süsü. ellerine sağlık annesi:)
gülümsün paylaşamadığı için ben paylaştım.
Maaşallah subhanallahhhhh ne güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
saol canım işte yaptım bişeyler :)
ben dayanamadim bu sabah yaptım testi... Malesef negatif çıktı.:26: Aslında hala umutluyum Çünkü adetime 1 hafta var :)[/QUOT
kanda yaptırsana o bakalım kaç çıkacak
ben dayanamadim bu sabah yaptım testi... Malesef negatif çıktı.:26: Aslında hala umutluyum Çünkü adetime 1 hafta var :)[/QUOT
kanda yaptırsana o bakalım kaç çıkacak
yarın sabah kan tahlili yaptırıcam sonucu öğleden sonra anca çıkar sanırım. kendimi o kadar hamile hissediyorum ki... tamam göğüs ağrısı hep olurdu ama kasıklarım sadece adet olduğumun ilk gününde olurdu. kaç gündür bıçak saplanır gibi sancıyor durmadan. inşallah hamileyimdir canım... inşallah birlikte alırız kucağımıza bebişlerimizi....
Canım nasılsın?durum nasıl var mı kırmızılardan haber?inş yoktur hamişsindir
Canım nasılsın?durum nasıl var mı kırmızılardan haber?inş yoktur hamişsindir
Canım sağolasın henüz gelen giden yok beklemedeyiz bakalım inşallah sende benimle aynısındır
yarın sabah kan tahlili yaptırıcam sonucu öğleden sonra anca çıkar sanırım. kendimi o kadar hamile hissediyorum ki... tamam göğüs ağrısı hep olurdu ama kasıklarım sadece adet olduğumun ilk gününde olurdu. kaç gündür bıçak saplanır gibi sancıyor durmadan. inşallah hamileyimdir canım... inşallah birlikte alırız kucağımıza bebişlerimizi....
Canım inşallah bebişin seninledir ancak sana naçizane tavsiyem bu kadar kaptırma kendini ben ilk dönemde bütün belirtileri yaşıyordum acaiptir ama her ay regl oluyordum çok istediğin için vücut psikolojik olarak da yaşatabiliyor bu belirtileri
ama yine tekrarlıyorum inşallah inşallah bebişin seninledir Rabbim bekletmez sizleri
Canım sağolasın henüz gelen giden yok beklemedeyiz bakalım inşallah sende benimle aynısındır
Malesef ben kırmızıları gördüm diye yazmıştım yarın doktora gideceğim
Kızlar meraba herkese ben bişey sorcam aşılama yaptırıcam ben de temmuzda bunun iğneleri karından mı yapılıyor :26:ve kaç tane yapılıyor
hadi yaa görmemişim kusuruma bakma nolur ümit kesmek yok o bebek buraya gelecek bir türlü gelecek ama gelecekMalesef ben kırmızıları gördüm diye yazmıştım yarın doktora gideceğim
canım benim iğne sayısı ve dozu yumurtaların gelişimine göre değişebiliyor genelde kalçadan yapılıyor ancak dr.un göbekten vurulmasını da isteyebilir o senin durumunla alakalıKızlar meraba herkese ben bişey sorcam aşılama yaptırıcam ben de temmuzda bunun iğneleri karından mı yapılıyor :26:ve kaç tane yapılıyor
kalçadan yaptıran bayan da gördüm göbekten yaptıran bayanda ama panik yapma korkulacak bişey değil eşine yaptırabilirsen daha rahat olur senin için eğer dr.un göbekten derse
hadi yaa görmemişim kusuruma bakma nolur ümit kesmek yok o bebek buraya gelecek bir türlü gelecek ama gelecek
canım benim iğne sayısı ve dozu yumurtaların gelişimine göre değişebiliyor genelde kalçadan yapılıyor ancak dr.un göbekten vurulmasını da isteyebilir o senin durumunla alakalı
kalçadan yaptıran bayan da gördüm göbekten yaptıran bayanda ama panik yapma korkulacak bişey değil eşine yaptırabilirsen daha rahat olur senin için eğer dr.un göbekten derse
hmm anladım canım bakalım artık nasıl olucak eşim değil bana iğne yapmak kan alınırken bile bakamıyor. ben de yapamam heralde kendime bilmiyorum ki:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?