Ilk çocuğunu düşünenler...

ııııı..... şeeyyyyyyyy.... mmmmmmm........ o halde 30. haftadan sonra sanırım kimse sana yaklaşamıycak:))

şşşttttt... yazık mazık değiill ... dolansınlar biraz. ben unutmadım beni inim inim inlettiği günleri:)))

:))) çok tatlısın. eren cik doğsun a kadar çıkar tadını.

:1: acımayayım dimi doğru diyorsun. 30. hafta sonrası daha sıkıntılı dimi? valla ben şimdiden uyuyamıyorum. bir sağ bir sol yapıyorum mecburen. dün aşı oldum sağ tarafa da yatamaz oldum. solla idare ediyorum :1: ne aşıymış be sonradan acısı çıkıyor :1: bide bacak arasına yastık şart oldu... ama önce yatağı ele geçirmem lazım :9: bir yatağa üç kişi fazla :1::1:

:1: acımayayım dimi doğru diyorsun. 30. hafta sonrası daha sıkıntılı dimi? valla ben şimdiden uyuyamıyorum. bir sağ bir sol yapıyorum mecburen. dün aşı oldum sağ tarafa da yatamaz oldum. solla idare ediyorum :1: ne aşıymış be sonradan acısı çıkıyor :1: bide bacak arasına yastık şart oldu... ama önce yatağı ele geçirmem lazım :9: bir yatağa üç kişi fazla :1::1:

evet bacak arası yastığı şart canıım. benim şimdi bir göbek altı bir bacak arası birde başımda tam 3 tane yastığım var. :)) geceleri sağdan sola - soldan sağa dönmek için koca şart. o yastıkların yerini kim değiştirecek:)) eleman lazım yaniii...

tetanoz aşısı oldun sanırım. evet 1 hafta kadar çekersin. şimdi kimse yanaşamaz o tarafa:)

evet bacak arası yastığı şart canıım. benim şimdi bir göbek altı bir bacak arası birde başımda tam 3 tane yastığım var. :)) geceleri sağdan sola - soldan sağa dönmek için koca şart. o yastıkların yerini kim değiştirecek:)) eleman lazım yaniii...

tetanoz aşısı oldun sanırım. evet 1 hafta kadar çekersin. şimdi kimse yanaşamaz o tarafa:)

göbek içinde yastık yazım gerçekten. ama ben sıkıntıya gelemem kocayı göndermem lazım. benim bölgeme giriyor sürekli, valla bir gece biber gazı sıkacam kaçacak diğer odaya :1::1:

evet tetanoz oldum canım. yapıldığında hiç acımadı ama şimdi sanki biri kum torbası yerine kolumla çalışmış gibi. dokunamıyorum bile. 1 ay sonra yine yapılacakmış yahuu :(

Son düzenleme:
göbek içinde yastık yazım gerçekten. ama ben sıkıntıya gelemem kocayı göndermem lazım. benim bölgeme giriyor sürekli, valla bir gece biber gazı sıkacak kaçacak diğer odaya :1::1:

evet tetanoz oldum canım. yapıldığında hiç acımadı ama şimdi sanki biri kum torbası yerine kolumla çalışmış gibi. dokunamıyorum bile. 1 ay sonra yine yapılacakmış yahuu :(

evet yaa. çok acı veriyor aşı. ama ben 1 kez oldum sadece. dr um gerekli görmedi 2. dozu. şartta değil dedi.

:)))
siz izmir de iyi alıştınız biber gazına:)))

yarın kontrolümüz var:) kızımı görücem. tonton olmuş iyice yavrum dr sen ne yiyon dedi en son. bende omega 3 ten bahsettim. zeki olacak kızımız dedi. hatta çıktığında konuşursa şaşırmam dedi:) normal doğum şartlarımız değerlendirilecek yarın. çok heyecanlıyım.

bir süre sonra biber gazına ihtiyacın kalmayacak. kendiliğinden kaçacak. (doğal gazdan ) :)))

Son düzenleme:
evet yaa. çok acı veriyor aşı. ama ben 1 kez oldum sadece. dr um gerekli görmedi 2. dozu. şartta değil dedi.

:)))
siz izmir de iyi alıştınız biber gazına:)))

yarın kontrolümüz var:) kızımı görücem. tonton olmuş iyice yavrum dr sen ne yiyon dedi en son. bende omega 3 ten bahsettim. zeki olacak kızımız dedi. hatta çıktığında konuşursa şaşırmam dedi:) normal doğum şartlarımız değerlendirilecek yarın. çok heyecanlıyım.

bir süre sonra biber gazına ihtiyacın kalmayacak. kendiliğinden kaçacak. (doğal gazdan ) :)))

OOO biber gazı oley! biber gazı oleyyyyy! biber gazı oleyyyy!!! ben biber gazı olan yerde olmadım tabi daha farklı bölgelerde direndim :1: :1::1:
bende 3 tane eşek kadar hap aldığımdan omega3 almadım ama masaya ceviz koydum, balık haftada bir yemeye çalışıyorum bide semiz otu salatası yapıyorum sürekli. zaten bu üçünde varmış omega3.

anamm o doğal gaz şimdiden 40 defa tuvalete götürüyor beni... çok baskı yapıyor kasıklarıma. :61:

OOO biber gazı oley! biber gazı oleyyyyy! biber gazı oleyyyy!!! ben biber gazı olan yerde olmadım tabi daha farklı bölgelerde direndim :1: :1::1:
bende 3 tane eşek kadar hap aldığımdan omega3 almadım ama masaya ceviz koydum, balık haftada bir yemeye çalışıyorum bide semiz otu salatası yapıyorum sürekli. zaten bu üçünde varmış omega3.

anamm o doğal gaz şimdiden 40 defa tuvalete götürüyor beni... çok baskı yapıyor kasıklarıma. :61:

iyi yapmışsın canım. yediklerinin bebeğe faydası olması lazım. seçici davranmakta fayda var.

hiç sorma yaa en son dr a sordum merak etme hemen her gebe de böyle olur dedi. çok zor durumda bırakıyo insanı. :))
misafirlikte falan yorucu oluyor:)))
karnın şiştikçe o baskı mide ve akciğerlerine yoğunlaşıyor. bazen nefessiz kaldığımı hissediyorum. bebeiş şimdi aşağı doğru inmeye başladı bu seferde kasık baskısı ve bildiğin sidikli oldum yani. her yerde wc ye koşulmazki arkadaş.:) kimse benimle çarşıya gelmek istemiyor. gördüğüm tüm wc imkanlarını değerlendiriyorum.

mrb kızlar benim bebiş belirti vermeye başladı gögüslerim acıyor ve damarlar meydana çıkmaya başladı baş ağrım var bide hep kasıklarım ağrıyor ben erken belirtilerini yazanları görünce çok mutlu oluyordum bendede varmı acaba diye o yüzden daha öğrenmek için erken olan arkadaşlara biraz umut olsun

mrb kızlar benim bebiş belirti vermeye başladı gögüslerim acıyor ve damarlar meydana çıkmaya başladı baş ağrım var bide hep kasıklarım ağrıyor ben erken belirtilerini yazanları görünce çok mutlu oluyordum bendede varmı acaba diye o yüzden daha öğrenmek için erken olan arkadaşlara biraz umut olsun

hayırlı olsun cnm bebişin rabbım kucana almayı nasıp etsın inş cnm sen renglın gecınce kac gun sonra test yaptın bendede var bazı belırtıler ama negatıf cıktı test :(

gülümsün az kalmış hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kızçe

gamze tatilin hayırlı olsun son zamanlar artık güzel geçirmeye bakın :) gördün mü kızçeni nasılmış bakalım

asya iğneyi sağa yaptırmışsın kolunu kullanabiliyor musun arkadaş kullanmadığın koluna yaptır dedi sola yaptırayım diyorum ama akşam sola yatarken sorun olacak sanırım

karamel bebeğin hayırlı uğurlu olsun isteyen herkese de önümüzdeki günlerde booolllll şanss diliyorum :)

kızlaaar bugün torch testleri için tekrar doktora gittim. Bu sefer yumurtacııııım 2 cm olmuş ve çatlamııııııış. Umarıııım tutarrrrr. Bu arada fotosunu da çektirdim. O kadar heyecan yaptım ki bi ara tansiyonum düştü hatta. Ben böyle heyecan yapmazdım ya ne oldu bana böyle:1::1::1::1::1: Rabbim en kısa sürede bebişimi nasip etsin bana...:49::49::49::49::49::49:

ben yumurtamın fotosunu almaya akıl edemedim ya :(

Back