Ilk çocuğunu düşünenler...

eveeettt..... bugün son gün. artık iş yerime doğuma kadar uğramıycama dair söz verdim.nasıl zaman geçireceksem:))
01/01/2014 e kadar izinli olucam. çok karışık duygular var içimde. neredeyse doğurucam hala inanamamışım bebeğimin olucağına sanırım:)) hoş benim gibi kopuk birindende nasıl bişey çıkarsa:))

senden çok tatlı bişey çıkacak eminim bennn e ozaman bana daha çok vakit ayırırsın artık

hakettiler valla:)
ben de öyle.:))))
hiiiçç işim olmaz. ikinci ye kadar:)

evet hak ettiler dimi ama yazık kızz hep peşimde dönüp duruyor. ama napim zorla güzellik olmuyor bu ara hemen geriliyorum. zaten birkaç gecedir yatarken çok huzursuzum uyuyamıyorum, dönerken kasıklarım ağrıyor.

ııııı..... şeeyyyyyyyy.... mmmmmmm........ o halde 30. haftadan sonra sanırım kimse sana yaklaşamıycak:))

şşşttttt... yazık mazık değiill ... dolansınlar biraz. ben unutmadım beni inim inim inlettiği günleri:)))

tamam hayatım. Nasılsın pek görüşemedik son zamanlarda. Sezeryan tarihin netleşince hbr verirsin dimi.

ya canım bi kaç eksik var işte halısı perdesi avizesi vırık cırık işler aslında bakarsan onlar la uğraiıyorum 20 günüm kaldı gamze ama ters benim sıpam hala...bu çarşamba usg bakacak gelişimine göre ayın 27 de alacak bakalım hayırlısı..haber veririm tabi gülüm

Allah yardımcınız olsun canım beniimm... inan bana şöyle hepimizin yavrularımızı kucağımıza alıp sağlıkla toplanacağımız günleri bekliyorum. hep öyle hayal ediyorum. ben ararım seni çarşamba günü.

tamam cnm akşam 7 de bizim randevu ben çıkınca unutmazsam mesaj atarım sana orda kv ye geçiyoruz ya rutin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…