Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.

her ay bir yumurtalıktan gelir yumurta diye biliyorum. normal bir durum değilmi.
bir ay sağdan geliyorsa diğer ay soldan geliyor. ayrıca bir tarafta tembellik bile olsa yumurta olduktan ve yeterli olgunluğu olduktan sonra gebe kalmanda bir sorun olmaz.

:))) çok güzel bir haber canım. adet tarihini geçtinmi peki.
hayır 8 gün var

sağol canım :61: evet hissediyorum. arada yokluyor beni :1: sabah çok komikti. pıt pıt başladı ben uyandım der gibi eşime seslendim seninki uyandı diye. eşim koşa koşa geldi hemen eli karnımda belki (eli soğuktu) hiç tepki gelmedi. sonra eşim gitti yine devam etti pıt pıtlara. yine seslendim eşime koştu hemen ama boşa... Böyle şebek yaptı babasını sabah sabah... :1::1:

:))) çok iyi yaa. annesiyle arasına kimsenin girmesine izin vermiyor erkekim :)

E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?

Merhaba;
Bende bebek düşünüyorum yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama tık yok prolaktin sınırda çıkmıştı bu nedenle dostinex kullandım adetim iki gün gecikti dun idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama karnım agrıyor adet olacakmışım gibi bide gaz problemim var konu hakkında bilgisi olan varsa bende öğrenmek istiyorum :(((

Merhaba;
Bende bebek düşünüyorum yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama tık yok prolaktin sınırda çıkmıştı bu nedenle dostinex kullandım adetim iki gün gecikti dun idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama karnım agrıyor adet olacakmışım gibi bide gaz problemim var konu hakkında bilgisi olan varsa bende öğrenmek istiyorum :(((

hayırlı olsun tatlım bebiş yoldaa:52::52: ikinci çizgi silikte çıksa bebişin sana tutunmuş demektir sen git şimdi bir kan tahlili ver değerini gör inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini alırsın kucağınaaaa:52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba;

canım bence testi yarın tekrar dene. genelde 2. çizgi silik çıktığında hamilelik oluyormuş. baktığım yorumlara ve forumlarda yazılanlara göre. ama kan testi en doğru sonucu veriyor. bence bi an önce yaptır... umarım hayırlı haberlerini alırız....:49::49::49::49:

kızlaaar bugün torch testleri için tekrar doktora gittim. bu sefer yumurtacııııım 2 cm olmuş ve çatlamııııııış. umarıııım tutarrrrr. bu arada fotosunu da çektirdim. o kadar heyecan yaptım ki bi ara tansiyonum düştü hatta. ben böyle heyecan yapmazdım ya ne oldu bana böyle:1::1::1::1::1: Rabbim en kısa sürede bebişimi nasip etsin bana...:49::49::49::49::49::49:

Saolasın her zamanki gibi yine sen gördün nasılsın? keyfim yerimde ama kafam karışık
hayırdır canımcım kafanı karıştıran şey ne elimizden geldiğince yardımcı olalım:34:
inşallahhh ilk defa hemen regl oluyim de başlasın tedavi diye beklyiorum bu da güzel :34:
hadi hayırlısı canım bende inşallah bebişim benimledir de hiç gerek kalmaz aşılamaya diye dua ediyorum açıkçası:1:
senin ne zaman bat canım:16:

hayırdır canımcım kafanı karıştıran şey ne elimizden geldiğince yardımcı olalım:34:

hadi hayırlısı canım bende inşallah bebişim benimledir de hiç gerek kalmaz aşılamaya diye dua ediyorum açıkçası:1:
senin ne zaman bat canım:16:

Saol canım.Ben doktor kontrolündeyim 2 aydır geçen ay çatlatma iğnesi yaptı olmadı olmayınca ben rahim filmi istedim temiz çıktı ve adet bitiminin 15inci günü doktora gittim ve yumurta çatlamış ve iki nokta vardı bu iki nokta neye işaret deyip soramadım şaşkınlıktan ve o günden beri kafama takıldı bu nedir diye

Son düzenleme:
Saol canım.Ben doktor kontrolündeyim 2 aydır geçen ay çatlatma iğnesi yaptı olmadı olmayınca ben rahim filmi istedim temiz çıktı ve adet bitiminin 15inci günü doktora gittim ve yumurta çatlamış ve iki nokta vardı bu iki nokta neye işaret deyip soramadım şaşkınlıktan ve o günden beri kafama takıldı bu nedir diye

bence korkulacak bişey yoktur canım bazen yumurta folikülleri çatlamadan sonra gitmeyip orada küçük çaplı bir kist oluşturabiliyor bende de aynısı olmuştu adetinle birlikte gider demişti dr. ve aynen dediği gibi de oldu bence seninki de öyle bişeydir inşallah yumoşların süpermenlerle buluşmuştur da bebeğin seninledir inşallah canımcım:34:

bence korkulacak bişey yoktur canım bazen yumurta folikülleri çatlamadan sonra gitmeyip orada küçük çaplı bir kist oluşturabiliyor bende de aynısı olmuştu adetinle birlikte gider demişti dr. ve aynen dediği gibi de oldu bence seninki de öyle bişeydir inşallah yumoşların süpermenlerle buluşmuştur da bebeğin seninledir inşallah canımcım:34:

Canımcım kist demedi kist bende geçirdim.zaten bu durum ilişkiden sonra oluşmuş bir durum
Inş yumoşlar buluşmuşturta o olmuştur her şey allahın takdiri

Son düzenleme:
Canımcım kist demedi kist bende geçirdim.zaten bu durum ilişkiden sonra oluşmuş bir durum
Inş yumoşlar buluşmuşturta o olmuştur her şey allahın takdiri

canım benim 15.günde keseyi göremiyorlar genelde ama inşallahhh seninki bebişlerinin görüntüsüdür de annelerine sımsıkı tutunurlar:34:

canım benim 15.günde keseyi göremiyorlar genelde ama inşallahhh seninki bebişlerinin görüntüsüdür de annelerine sımsıkı tutunurlar:34:

Onu biliyorum canım okuduğum bir kitapta bu olay 17inci günde oluyor benim ki 15inde oldu araştırmadığım yer kalmadı kafayı yiyeceğim inş dediğin gibidir bata kadar ya sabır

Son düzenleme:
Back