- 6 Mart 2024
- 8.863
- 7.562
- 28
Devlet hastanesi miydi?Çok haklısınız bende söyledim zaten ben kendi rızamla istiyorum diye ama bakmadı
Canım benim tam kaynağa denk gelmiş memba suyu geldi baya şarıl şarıl. İsraf olmasın diye şişeledi eşim. Kuru olduğum günlerde kullanıyoruz.Merhaba bir şey sormak istiyorum ciddi cevap verilirse çok sevinirim. İlk defa cinsel ilişki yaşadım ve kan gelmedi daha sonra farkettim ki adetimden üç gün geçmiş. Doktora da gittim neden kan gelmediğini öğrenmek için fakat bakmadılar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok fazla düşünüyorum acaba kızlık zarım regl döneminde genişlediği için bozulmamış mıdır? Bilenler bilgi verirse çok sevinirim.
Kızını, eşini getirmesi başka bir şey ama. Savcılık kararı elbette gerekir çünkü başka birinin bedeni üzerinden bilgi sahibi olmaya çalışma durumu var.Devlet hastanelerinde kızlık zarı kontrolü yapılmıyor istek üzerine. Canı sıkılan kızını karısını getirse namus cinayetinden geçilmez ülkede
Böyle bir şeye niye ihtiyaç duyalım? Gelmediyse gelmedi.Peki bir jinekolog muayenesi oldunuz mu geniş vajinaya sahip olanlarda gelmiyormuş sanırım
Nereden bileceksiniz kapıda tehdit eden eşin, babanın beklemediğini? Bizim ülkemizdeki bazı kadınlar sırf bunun korkusuyla intihar ediyorlar aktif bi tehdit olmasa dahi. İlkel mi bilmem, bize gereken bi uygulama hala maalesefKızını, eşini getirmesi başka bir şey ama. Savcılık kararı elbette gerekir çünkü başka birinin bedeni üzerinden bilgi sahibi olmaya çalışma durumu var.
Kişinin kendi beden kontrol talebinin geri çevrilmesi çok ilkel geldi bana.
Özelde bakılıyor. Kapıda beklemek isteyen oraya götürüp bekler.Nereden bileceksiniz kapıda tehdit eden eşin, babanın beklemediğini? Bizim ülkemizdeki bazı kadınlar sırf bunun korkusuyla intihar ediyorlar aktif bi tehdit olmasa dahi. İlkel mi bilmem, bize gereken bi uygulama hala maalesef
Teoride çok haklısınız ama pratikte işler o kadar masum yürümüyor bence. Giden özele de gider tabii orası devletin ben aradan çekiliyorum deme şekli herhaldeÖzelde bakılıyor. Kapıda beklemek isteyen oraya götürüp bekler.
Ayrıca doktor bilgiyi üçüncü şahıslarla paylaşmaz. Yani bilgi doktor ve hasta arasında kalıyor. Bu yönden bakınca amacına hizmet ediyor mu etmiyor mu tartışılır.
Evet benimde bildiğim kadariyla kızlık zarı muayenesi icin izin gerekli. Ama tabi ozel klinikler icin gecerlimi bilemiyorum. Kizlik zarin patlamista olabilir olmayadabilir bazı zarlar normal dogumda bile patlayabliyormusMerhaba bir şey sormak istiyorum ciddi cevap verilirse çok sevinirim. İlk defa cinsel ilişki yaşadım ve kan gelmedi daha sonra farkettim ki adetimden üç gün geçmiş. Doktora da gittim neden kan gelmediğini öğrenmek için fakat bakmadılar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok fazla düşünüyorum acaba kızlık zarım regl döneminde genişlediği için bozulmamış mıdır? Bilenler bilgi verirse çok sevinirim.
Kızlık zarı muayenesi yapılamaz bu yasaktır. Konu sahibi doğru söylüyor. Yapanlar da suç işlemeyi göze alarak yapıyordur.Savcılık kararımı böyle saçma birşey olabilirmi erkek misiniz bu konu kesinlikle fakee
Hangi özel hastanede bakılıyor acaba? Bu tüm hastaneler için genel bir kuraldır, kızlık zarı muayenesi yapılamaz.Özelde bakılıyor. Kapıda beklemek isteyen oraya götürüp bekler.
Ayrıca doktor bilgiyi üçüncü şahıslarla paylaşmaz. Yani bilgi doktor ve hasta arasında kalıyor. Bu yönden bakınca amacına hizmet ediyor mu etmiyor mu tartışılır.
Bütün özel hastanelerde bakılıyor.Hangi özel hastanede bakılıyor acaba? Bu tüm hastaneler için genel bir kuraldır, kızlık zarı muayenesi yapılamaz.
Nasıl yani? Savcılık kararı ile bir başkasının bedeni üstünde böyle bir bilgi sahibi olunabileceğini mi düşünüyorsunuz. Sizce bir baba savcılığa gidip kızım hiç cinsel ilişkiye girmiş mi onu öğrenmek istiyorum diye bir izin alabilir mi? Savcılık kararı dediğimiz şey ancak yasal bir süreci gerektirecek (örneğin tecavüz davası gibi) olaylar içindir.Kızını, eşini getirmesi başka bir şey ama. Savcılık kararı elbette gerekir çünkü başka birinin bedeni üzerinden bilgi sahibi olmaya çalışma durumu var.
Kişinin kendi beden kontrol talebinin geri çevrilmesi çok ilkel geldi bana.
Bunu ben söylemiyorum veya düşünmüyorum.Nasıl yani? Savcılık kararı ile bir başkasının bedeni üstünde böyle bir bilgi sahibi olunabileceğini mi düşünüyorsunuz. Sizce bir baba savcılığa gidip kızım hiç cinsel ilişkiye girmiş mi onu öğrenmek istiyorum diye bir izin alabilir mi? Savcılık kararı dediğimiz şey ancak yasal bir süreci gerektirecek (örneğin tecavüz davası gibi) olaylar içindir.
Ay yasak falan değil ya ne saçmalıyorsunuz???Kızlık zarı muayenesi yapılamaz bu yasaktır. Konu sahibi doğru söylüyor. Yapanlar da suç işlemeyi göze alarak yapıyordur.