- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
Açıkçası en klasik olandan misyonerden yanayım, aman direkt doggy falan denemeyin, bende çok can yakmıştı. Yeterince ıslanıyorsanız kayganlaştırıcıya da gerek yok aslında, yavaş yavaş yayarak bir şekilde olur. İlk an bir baskı şok hissi oluyor, acı hissi kuru değilseniz abartıldığı kadar olmuyor.Ahahahaha benim de aynen öyle oldu, yok yapamicam sen yap dedim
Ben de misyonerden yanayım, alkol kullanmıyorum kas gevşetici almayı düşünüyorumAyrıca kullanıyor musunuz bilmem; ama alkol gerçekten gevşetiyor
Ben 5ay yasadim. Normal insan bilmediginden korkuyor iste bazi tabular dusunceler de engelimiz oluyor insaAllah en kisa surede asarsiniz sorunu. Eger sure uzarsa hic bekletmeden profesyonel destek almanizi tavsiye ederim cozumu ertelenmeye degmeyecek kadar kolay cunku iyi geceler dilerimTeşekkur ederiim aslında eşimde ben aciyor dedigim an bırakıyor, korkuyor zarar vericem diye. Iki tecrübesiz 2 haftadır yapamadık
İlk gün ve ilk girişte bende korktum. Ama şöyle bir çok kadın bunu yaptı ve zevk aldı demekki abartılacak bir şey yok diye düşündüm. SMerhaba arkadaşlar, yeni evliyiz eşimle cinsel ilişkiye giremedik, ben alttayken eşim kendimi kasıp vajina girişini kapattığımı söyledi. Ben üstteyken deneyelim dedik ama ben biraz korkuyorum o pozisyonda galiba. İlk denememizde olur gibi gelmisti 3-4 kere denedik olmayınca strese girdim. Bu arada ikimizin de ilk cinsel iliski deneyimi.
Pozisyon olur başka bir şey olur önerebileceğiniz bir şey var mi?
Bende de böyle olmuştu . Bikaç gün denemiştik. Sonra ben bikaç bi şey içip rahatlamıştım anca öyle olmuştuMerhaba arkadaşlar, yeni evliyiz eşimle cinsel ilişkiye giremedik, ben alttayken eşim kendimi kasıp vajina girişini kapattığımı söyledi. Ben üstteyken deneyelim dedik ama ben biraz korkuyorum o pozisyonda galiba. İlk denememizde olur gibi gelmisti 3-4 kere denedik olmayınca strese girdim. Bu arada ikimizin de ilk cinsel iliski deneyimi.
Pozisyon olur başka bir şey olur önerebileceğiniz bir şey var mi?
Çözüm ne pekı hanım efendi ben 6 ay oldu ilişkkiye giremedim henüzBen 5ay yasadim. Normal insan bilmediginden korkuyor iste bazi tabular dusunceler de engelimiz oluyor insaAllah en kisa surede asarsiniz sorunu. Eger sure uzarsa hic bekletmeden profesyonel destek almanizi tavsiye ederim cozumu ertelenmeye degmeyecek kadar kolay cunku iyi geceler dilerim
Nefes, kegel egzersizleri ve dilatör öneriyorumÇözüm ne pekı hanım efendi ben 6 ay oldu ilişkkiye giremedim henüz
Her türlü oluyor artık bir sorun kalmadı :)hala kayganlaştırıcı kullanıyorsan , ıslanmıyorsun demek ki. İsteğin yok demek ki. Islanmadan girmeye çalışırsa evet felaket acır. Ama ıslaksan cuk diye girer :) Sal kendini stresten dolayı zevk almıyorsun herhalde, eşin seninle biraz oynasın , eller vücutta gezinsiin, göğüsler güzel uyarıcıdır onlara da biraz çalışabilir ön sevişmede eşin :) Kız daha sana ne diyeyim koyver bırak kendini :)
Hadi gözün aydinTekrar merhabaaa, 1 ayin sonunda ilişki problemini çözdük. Bu kadar uzamasının nedeni korona+8 gün adet döneminin araya girmesi. Ortalama 1 hafta ayirdik bu iş için :)
İlk olarak parmak egzersizleriyle, kayganlastirici, uyuşturucu sprey deneyerek yavas yavas alıştım, simdi sadece kayganlastirici ile devam.
Burdan tavsiye veren yardımcı olan herkese çoooook teşekkür ediyoruum
Vazelin de iş görür müKayganlastirici olabilir, nöbetçi eczanede kalmamıştı bize eczacı vazelin de iş görür diyip vermişti (pek sağlıklı olduğunu düşünmesemde) yinede sorunumuzu halletmişti.
Kizlar bu doggy pozisyonunda penis yatay sekilde yere paralel mi ilerlemeli yoksa ucu biraz asagi mi durmali?Doggy ve lazy doggy deneyin dicektim ben de. Hem yorucu değil hem de daha kolay giriliyor ilişkiye
Onu eşin ayarlayabilir senin duruşuna göre, sen belini çukurlaştırıp poponu iyice yukarı kaldırırsan onun hareketi daha kolay olacaktırKizlar bu doggy pozisyonunda penis yatay sekilde yere paralel mi ilerlemeli yoksa ucu biraz asagi mi durmali?
Onu doggydeyken göremiyorum ahahahahha. Ben dururken kendi giriyor İşte adam. Eşiniz ayarlar orasınıKizlar bu doggy pozisyonunda penis yatay sekilde yere paralel mi ilerlemeli yoksa ucu biraz asagi mi durmali?