- 5 Ocak 2022
- 953
- 1.710
En onemli nokta gercekten kendini kasmaman. Oyle bir yer ki vajina, kastigin anda kapi duvar. Parmak egzersizi yapabilir esin sana. Once 1 sonra 2 sonra 3 falan derken en azindan girebildigini gorup icin rahatlar.Merhaba arkadaşlar, yeni evliyiz eşimle cinsel ilişkiye giremedik, ben alttayken eşim kendimi kasıp vajina girişini kapattığımı söyledi. Ben üstteyken deneyelim dedik ama ben biraz korkuyorum o pozisyonda galiba. İlk denememizde olur gibi gelmisti 3-4 kere denedik olmayınca strese girdim. Bu arada ikimizin de ilk cinsel iliski deneyimi.
Pozisyon olur başka bir şey olur önerebileceğiniz bir şey var mi?
Yaa ben de vajinusmus sandim ilk girişte tamamen kapatmıştım ama simdi o denli kasmiyorum. Hala basaramadik ama inanıyorum halledicezAyrica bu sorunu bende yasadim. Vajinusmusum diye cok korktum. Bizim birlikte olabilmemiz evlendikten sonra 20 gunu falan bulmustu. Tabi ondan sonra evde bir bayram havasi esti
Merhaba bizde 6 gün yapamadık benden dolayı. Sonrasında kayganlaştırıcı aldık tavsiye ederim 2 kere kullandıktan sonra normale döndümMerhaba arkadaşlar, yeni evliyiz eşimle cinsel ilişkiye giremedik, ben alttayken eşim kendimi kasıp vajina girişini kapattığımı söyledi. Ben üstteyken deneyelim dedik ama ben biraz korkuyorum o pozisyonda galiba. İlk denememizde olur gibi gelmisti 3-4 kere denedik olmayınca strese girdim. Bu arada ikimizin de ilk cinsel iliski deneyimi.
Pozisyon olur başka bir şey olur önerebileceğiniz bir şey var mi?
Canim bedenen kendini gevsetmen onemli nefes egzersizleri yap zohnini bosalt esin aceleci davranmasin yavas hareket etsin sen nefes al nefesi yavas yavas verirken giris yapmayi denesin yeterli islaklik varsa olur biterYaa ben de vajinusmus sandim ilk girişte tamamen kapatmıştım ama simdi o denli kasmiyorum. Hala basaramadik ama inanıyorum halledicez
Merhaba bizde 6 gün yapamadık benden dolayı. Sonrasında kayganlaştırıcı aldık tavsiye ederim 2 kere kullandıktan sonra normale döndüm
Kayganlaştiriciyla denedik bir kere yine denicem vemcaine sprey de aldim. Daha girmeden girsin diye bastirdiginda canım çok acıyor, oysa daha hiç girmemis bileMerhaba bizde 6 gün yapamadık benden dolayı. Sonrasında kayganlaştırıcı aldık tavsiye ederim 2 kere kullandıktan sonra normale döndüm
Teşekkur ederiim aslında eşimde ben aciyor dedigim an bırakıyor, korkuyor zarar vericem diye. Iki tecrübesiz 2 haftadır yapamadıkCanim bedenen kendini gevsetmen onemli nefes egzersizleri yap zohnini bosalt esin aceleci davranmasin yavas hareket etsin sen nefes al nefesi yavas yavas verirken giris yapmayi denesin yeterli islaklik varsa olur biter
Durex kullandık migrostan almıştık. fazlaca kullan belki az kullandığın için öyle hissettin. Birde sen üstte olduğunda daha rahat edersin iş sende oluyor, korku azalıyorKayganlaştiriciyla denedik bir kere yine denicem vemcaine sprey de aldim. Daha girmeden girsin diye bastirdiginda canım çok acıyor, oysa daha hiç girmemis bile
Ben de öyle olacağını düşünüyorum. Aslında ben böyle bir problem yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Istekliydim, yeterli islakligimin oldugunu da düşünüyorum. Bilinçsizce kasıyorum kendimiBirde şunu söylemeliyim sonrasında pişman oldum bu kadar uzattığım için hiç de korktuğun gibi olmuyor
Üstteyken biraz korkuyorum o bir an önce yapsin bitsin istiyorumDurex kullandık migrostan almıştık. fazlaca kullan belki az kullandığın için öyle hissettin. Birde sen üstte olduğunda daha rahat edersin iş sende oluyor, korku azalıyor
Aynen zaten daha önce hicbir tecrübem yok. İğneden korkan birinin eline iğneyi verip al sen kendine vur demek gibi :))Çoğu kişi üstte daha rahat olduğunu söylüyor ama ben en başlarda bıçağa oturuyormuş gibi hissediyordum öyle. Hatta bir süre kaçtım üstte olmaktan. En rahatı misyonerdi.
Siz kendinizi kasmayın korkulacak birşey yok inanın. Jelinizi fazlaca sıkın tamamdır. 1 2 kullanım Sonrasında zaten orada açılma olduğu için acı vs hissetmezsiniz İnşallah acısız şekilde halledersinizTeşekkur ederiim aslında eşimde ben aciyor dedigim an bırakıyor, korkuyor zarar vericem diye. Iki tecrübesiz 2 haftadır yapamadık
Üstte deneyecektim olmadığında, oturamadıydım, sanki bıçak var altta, yapamıcam dedim indim aşşağıAynen zaten daha önce hicbir tecrübem yok. İğneden korkan birinin eline iğneyi verip al sen kendine vur demek gibi :))
Siz nasıl rahat hissederseniz öyle tercih edin fakar üstte olduğunuz zaman siz hazır olduğunuzda istediğiniz gibi oluyorÜstteyken biraz korkuyorum o bir an önce yapsin bitsin istiyorum
Girisi bir başaralım da az biraz acıya razıyım. Artık zevk almak, tadını cikara cikara yapmak istiyorumSiz kendinizi kasmayın korkulacak birşey yok inanın. Jelinizi fazlaca sıkın tamamdır. 1 2 kullanım Sonrasında zaten orada açılma olduğu için acı vs hissetmezsiniz İnşallah acısız şekilde halledersiniz
Ahahahaha benim de aynen öyle oldu, yok yapamicam sen yap dedimÜstte deneyecektim olmadığında, oturamadıydım, sanki bıçak var altta, yapamıcam dedim indim aşşağı
Hadi bakalım inşallahGirisi bir başaralım da az biraz acıya razıyım. Artık zevk almak, tadını cikara cikara yapmak istiyorum