İlk cinsel ilişki

En onemli nokta gercekten kendini kasmaman. Oyle bir yer ki vajina, kastigin anda kapi duvar. Parmak egzersizi yapabilir esin sana. Once 1 sonra 2 sonra 3 falan derken en azindan girebildigini gorup icin rahatlar.

Ayrica bu sorunu bende yasadim. Vajinusmusum diye cok korktum. Bizim birlikte olabilmemiz evlendikten sonra 20 gunu falan bulmustu. Tabi ondan sonra evde bir bayram havasi esti
Yaa ben de vajinusmus sandim ilk girişte tamamen kapatmıştım ama simdi o denli kasmiyorum. Hala basaramadik ama inanıyorum halledicez

Merhaba bizde 6 gün yapamadık benden dolayı. Sonrasında kayganlaştırıcı aldık tavsiye ederim 2 kere kullandıktan sonra normale döndüm

Yaa ben de vajinusmus sandim ilk girişte tamamen kapatmıştım ama simdi o denli kasmiyorum. Hala basaramadik ama inanıyorum halledicez
Canim bedenen kendini gevsetmen onemli nefes egzersizleri yap zohnini bosalt esin aceleci davranmasin yavas hareket etsin sen nefes al nefesi yavas yavas verirken giris yapmayi denesin yeterli islaklik varsa olur biter

Birde şunu söylemeliyim sonrasında pişman oldum bu kadar uzattığım için hiç de korktuğun gibi olmuyor
Merhaba bizde 6 gün yapamadık benden dolayı. Sonrasında kayganlaştırıcı aldık tavsiye ederim 2 kere kullandıktan sonra normale döndüm

Kayganlaştiriciyla denedik bir kere yine denicem vemcaine sprey de aldim. Daha girmeden girsin diye bastirdiginda canım çok acıyor, oysa daha hiç girmemis bile

Canim bedenen kendini gevsetmen onemli nefes egzersizleri yap zohnini bosalt esin aceleci davranmasin yavas hareket etsin sen nefes al nefesi yavas yavas verirken giris yapmayi denesin yeterli islaklik varsa olur biter
Teşekkur ederiim aslında eşimde ben aciyor dedigim an bırakıyor, korkuyor zarar vericem diye. Iki tecrübesiz 2 haftadır yapamadık

Kayganlaştiriciyla denedik bir kere yine denicem vemcaine sprey de aldim. Daha girmeden girsin diye bastirdiginda canım çok acıyor, oysa daha hiç girmemis bile
Durex kullandık migrostan almıştık. fazlaca kullan belki az kullandığın için öyle hissettin. Birde sen üstte olduğunda daha rahat edersin iş sende oluyor, korku azalıyor

Birde şunu söylemeliyim sonrasında pişman oldum bu kadar uzattığım için hiç de korktuğun gibi olmuyor
Ben de öyle olacağını düşünüyorum. Aslında ben böyle bir problem yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Istekliydim, yeterli islakligimin oldugunu da düşünüyorum. Bilinçsizce kasıyorum kendimi

Teşekkur ederiim aslında eşimde ben aciyor dedigim an bırakıyor, korkuyor zarar vericem diye. Iki tecrübesiz 2 haftadır yapamadık
Siz kendinizi kasmayın korkulacak birşey yok inanın. Jelinizi fazlaca sıkın tamamdır. 1 2 kullanım Sonrasında zaten orada açılma olduğu için acı vs hissetmezsiniz İnşallah acısız şekilde halledersiniz

Girisi bir başaralım da az biraz acıya razıyım. Artık zevk almak, tadını cikara cikara yapmak istiyorum

Kastigin icin olmuyor.ben kastim canim cok yandi esimi yataktan atmistim o derece serbest birakirsan hic bir aci olmuyor. Alkol ve vazelin bende ise yaramamisti. Doktora gitmek icin cok erken. Bu bir problem degil alisma sureci olarak dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…