İlk cinsel ilişki

isikcicek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
197
254
Merhaba arkadaşlar, yeni evliyiz eşimle cinsel ilişkiye giremedik, ben alttayken eşim kendimi kasıp vajina girişini kapattığımı söyledi. Ben üstteyken deneyelim dedik ama ben biraz korkuyorum o pozisyonda galiba. İlk denememizde olur gibi gelmisti 3-4 kere denedik olmayınca strese girdim. Bu arada ikimizin de ilk cinsel iliski deneyimi.
Pozisyon olur başka bir şey olur önerebileceğiniz bir şey var mi?

En önemlisi kafanız rahat olsun kasmayın istekli olun on sevişme uzun olsun ıslaklık olsun
Hiç acelee etmeyin eşiniz ufak ufak denemelerle girişim de bulunsun biraz saçma oldu belki ama anlayın işte
Olur bu şekilde hiç olmadı videolar izleyin deneyim kazanırsınız

Kayganlastirici olabilir, nöbetçi eczanede kalmamıştı bize eczacı vazelin de iş görür diyip vermişti (pek sağlıklı olduğunu düşünmesemde) yinede sorunumuzu halletmişti.

Kayganlastirici olabilir, nöbetçi eczanede kalmamıştı bize eczacı vazelin de iş görür diyip vermişti (pek sağlıklı olduğunu düşünmesemde) yinede sorunumuzu halletmişti.
Islaklık çok oluyor aslında ama deneyeceğim tesekkur ederim

Bence adam sandalyeye otursun, sen ona otur
İkiniz de de sıfır deneyimse en kolayı bu. Hem tüm kontrol sende olur , hem ayakta olacağın için hareket imkanın çok daha fazla olur
Peki ilk girerken zorlanma ne kadar olur? Çok zorlanırsa bırakayım mı devam mı edeyim. Ben çok daha kolay olacağını düşünmüştüm

Kendinizi kasmamaya çalışın. O an oraya odaklanmayın zevk almaya çalışın. Ne kadar kasmıyorum diye düşünseniz de istemsizce kasılıyorsunuz muhtemelen. Aynı şeyleri bende yaşadım başlarda

Kullanıyorsanız biraz alkol alabilirsiniz. Gevşemenize yardımcı olur

Peki ilk girerken zorlanma ne kadar olur? Çok zorlanırsa bırakayım mı devam mı edeyim. Ben çok daha kolay olacağını düşünmüştüm
Neden zorluk olsun ki?
Tek zorluk senin beyninin içinde , çocukluktan beri duyduğun savaş anısı gibi gerdek anıları.
Eğer kendini kasmazsan, olayı gözünde buyutmezsen, ve öncesinde yeterince hazirlanirsan ne ağrı acı duyarsın ne de kan görürsün

Alkol kullanıyorsanız az bişey almanızın faydası olur. Allkol kullanmıyorsanız hafif düzey sakinleştirici alabilirsiniz eczaneden (uçak korkum var uçağa binicem diyin verirler) onun dışında bol önsevişme ve kayganlaştıcı ile problem çözülür. Çözülmezse de mutlaka doktora gidin erteleyip kendinize eziyet etmeyin

Tesekkürler alkol kullanmıyoruz, sakinleştirici alabilirim. Aynen bir sefer daha denicem olmazsa doktora gidicem artik

Canım bende aynı seyi yasadım bunu yasayan cok insan var yalnız değilsin öncelikle böyle düşün. Bizde evlendikten iki ay sonra girebilmiştik ben cok kasıyordum alkol alıp denemiştm olmamıştı gene, oldugu gün öncelikle ön sevişmeyi baya uzun tutun benfe senn altta onun üstte olması daha kolay olur gibi bizde öle olmuştu enazından. Birde hani açık konuscam eşin yavas yavas denemeler yapması lazım biranda değilde hani adım adım ilerleyecek gibi düşün

Anladim insallah biz de bir an önce asabiliriz bu durumu

Üstte olup kendiniz çok afedersiniz üstüne oturmanız daha kolay olur bizde öyle oldu

Benimki pek öneri değilde deneyim benim de ilk kez eşimle oldu aslında çok istekliydim ama ilk yapmamız 20 gün sürdü denemediğimiz şey kalmadı artık eşime alıştıkça oldu çok kötüydü ben biraz kendimi sıktım korkudan

Bu sorun bizde de vardı. Balayim berbat oldu.Doktorada gittim tabi panikle.Sağolsunlar burada ablalar bana çok yardımcı oldular. Sonra o sorunla boğuşurken ben onlara dönemedim bir türlü haklarını helal etsinler. Pek göründüğü gibi kolay olmuyor. Açık konuşmaya biraz çekindim özelden konuşursak yardımcı olmaya çalışırım

Bence zihninizi ilişkinin giriş anına odaklamamak lazım.
İnsan zaten sevdiği kişiyle sevişiyor o ön sevişme denilen kısmı ilişkiyle bitmeyecek gibi düşünün.
Sadece sevişin.
Hem duygularınız hem vücudunuz kendini hazırlamış olacaktır.
Zaten duygularınız sizi o raddeye getirecektir.
Kendinizi kastığınız zaman daha çok acı duyabilirsiniz hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…