- 22 Eylül 2020
- 6
- -3
- 24
- Konu Sahibi nalan19844
18 yaşındayım ilk ilişkinizde neler hissettinizve sonraki günlerde neler hissettiniz fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınız ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba eğer sıkıntı olmazsa ve kadın isen mesaj atabilirmisin bu konuda biraz bişey sormak istiyorumSıkıntılarımız olmadı. Hepsi güzeldi. Bi ara ben bu işe bağımlı olacam diye düşündüm. Sürekli aklımdaydı. Sonra zamanla alıştım. Yine çok severim. Ama artık sıradanlaştı biraz.
Buradan soramiyor musun erkek uyemisin sebMerhaba eğer sıkıntı olmazsa ve kadın isen mesaj atabilirmisin bu konuda biraz bişey sormak istiyorum
Yok bende kızım da özel olsun istiyorum kötü bi niyetim yok instamı da verebilirim inanmıyorsanBuradan soramiyor musun erkek uyemisin seb
Sor burdan ben her detayı veriyorum burda.Merhaba eğer sıkıntı olmazsa ve kadın isen mesaj atabilirmisin bu konuda biraz bişey sormak istiyorum
Yani ilk ilişkide ben bu konularda biraz utangaçım bu konulsrdq ilk olduğu için de biraz korkuyorum ilk ilişki sıradında ne oldu neler hissettin kaç yaşındaydınSor burdan ben her detayı veriyorum burda.
Bak canım. Yaşın çok küçük. Sana ısrarcı davranan flörtün var ve burda cesaret toplamaya çalışıyorsun. Bunu yapma. Bu planlanarak yapılabilecek bir iş değil. Tamamen kendini hazır hissettiğinde ve doğaçlama olur. Ha bu yaşta sevişilmez mi sevişilir ama içinden gelmeli ve asla pişmanlık ihtimali olmamalı. Ve ilk özel olmalı kötü bir tecrübe yaşarsan bu senin tüm cinsel hayatını mahvedebilir travma olabilir. Bu yüzden benim neler hissettiğimin pek bi önemi yok. Sen tereddütlerini yazarsan burda tecrübeli kadınlar daha güzel yönlendirir seni.Yani ilk ilişkide ben bu konularda biraz utangaçım bu konulsrdq ilk olduğu için de biraz korkuyorum ilk ilişki sıradında ne oldu neler hissettin kaç yaşındaydın
Güzelce yardımcı olalım yaşı küçük.Buradan soramiyor musun erkek uyemisin seb
Yok yok zorlama gibi bi durum gerçekten yok öyle bi arkadaşım olsa ben istemem zaten onuBak canım. Yaşın çok küçük. Sana ısrarcı davranan flörtün var ve burda cesaret toplamaya çalışıyorsun. Bunu yapma. Bu planlanarak yapılabilecek bir iş değil. Tamamen kendini hazır hissettiğinde ve doğaçlama olur. Ha bu yaşta sevişilmez mi sevişilir ama içinden gelmeli ve asla pişmanlık ihtimali olmamalı. Ve ilk özel olmalı kötü bir tecrübe yaşarsan bu senin tüm cinsel hayatını mahvedebilir travma olabilir. Bu yüzden benim neler hissettiğimin pek bi önemi yok. Sen tereddütlerini yazarsan burda tecrübeli kadınlar daha güzel yönlendirir seni.
Sakın nefsine uyma sakın bakire ve bekarsan bekaretini kimseye verme lütfen bunu yapma sonra pişman olursunYani ilk ilişkide ben bu konularda biraz utangaçım bu konulsrdq ilk olduğu için de biraz korkuyorum ilk ilişki sıradında ne oldu neler hissettin kaç yaşındaydın
Güzelce yardımcı olalım yaşı küçük.
anladım çok haklısınız ama yapmak istiyorsanız ne olacakSakın nefsine uyma sakın bakire ve bekarsan bekaretini kimseye verme lütfen bunu yapma sonra pişman olursun
Güzelce korunun. Kesinlikle kondom kullanın. Pişman olmayacağından emin olmadan yapma.anladım çok haklısınız ama yapmak istiyorsanız ne olacak
Tabiki bu senin seçimin yapmak istiyorsan yaparsın. Ama arkadaşların dediği gibi korunmana dikkat et.anladım çok haklısınız ama yapmak istiyorsanız ne olacak
Benim 30 uaşında bi arkadaşım yaşadı bunu. Üstelik agnostikti yani din durdurucu değildi onun için. Hiç evlenmemesi gerekiyodu. Ben çıkamıyorum geleneksel kafadan dedi evlendi. Görsen o kadar marjinal biri ki asla inanmazsın bunu yaşadığına. Şimdi de boşanmam lazım diyo boşanamıyo aynı kendine sürdüğü bahanelerle.Üstteki yoruma tamamen katılıyorum ısrarcı erkek arkadaşın bir kenarı dursun sen kendi duygularını dinle. Pişmanlık duyacaksan hiç kalkışma. Sevişip sonra ayrılamayanlar oluyor.