İlk cinsel ilişki

nalan19844

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
6
-3
24
18 yaşındayım ilk ilişkinizde neler hissettinizve sonraki günlerde neler hissettiniz fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınız ne oldu

Sıkıntılarımız olmadı. Hepsi güzeldi. Bi ara ben bu işe bağımlı olacam diye düşündüm. Sürekli aklımdaydı. Sonra zamanla alıştım. Yine çok severim. Ama artık sıradanlaştı biraz.
Merhaba eğer sıkıntı olmazsa ve kadın isen mesaj atabilirmisin bu konuda biraz bişey sormak istiyorum

Yani ilk ilişkide ben bu konularda biraz utangaçım bu konulsrdq ilk olduğu için de biraz korkuyorum ilk ilişki sıradında ne oldu neler hissettin kaç yaşındaydın
Bak canım. Yaşın çok küçük. Sana ısrarcı davranan flörtün var ve burda cesaret toplamaya çalışıyorsun. Bunu yapma. Bu planlanarak yapılabilecek bir iş değil. Tamamen kendini hazır hissettiğinde ve doğaçlama olur. Ha bu yaşta sevişilmez mi sevişilir ama içinden gelmeli ve asla pişmanlık ihtimali olmamalı. Ve ilk özel olmalı kötü bir tecrübe yaşarsan bu senin tüm cinsel hayatını mahvedebilir travma olabilir. Bu yüzden benim neler hissettiğimin pek bi önemi yok. Sen tereddütlerini yazarsan burda tecrübeli kadınlar daha güzel yönlendirir seni.

Bak canım. Yaşın çok küçük. Sana ısrarcı davranan flörtün var ve burda cesaret toplamaya çalışıyorsun. Bunu yapma. Bu planlanarak yapılabilecek bir iş değil. Tamamen kendini hazır hissettiğinde ve doğaçlama olur. Ha bu yaşta sevişilmez mi sevişilir ama içinden gelmeli ve asla pişmanlık ihtimali olmamalı. Ve ilk özel olmalı kötü bir tecrübe yaşarsan bu senin tüm cinsel hayatını mahvedebilir travma olabilir. Bu yüzden benim neler hissettiğimin pek bi önemi yok. Sen tereddütlerini yazarsan burda tecrübeli kadınlar daha güzel yönlendirir seni.
Yok yok zorlama gibi bi durum gerçekten yok öyle bi arkadaşım olsa ben istemem zaten onu

Yani ilk ilişkide ben bu konularda biraz utangaçım bu konulsrdq ilk olduğu için de biraz korkuyorum ilk ilişki sıradında ne oldu neler hissettin kaç yaşındaydın
Sakın nefsine uyma sakın bakire ve bekarsan bekaretini kimseye verme lütfen bunu yapma sonra pişman olursun 🙏

Üstteki yoruma tamamen katılıyorum ısrarcı erkek arkadaşın bir kenarı dursun sen kendi duygularını dinle. Pişmanlık duyacaksan hiç kalkışma. Sevişip sonra ayrılamayanlar oluyor.

Yapma yaşın küçük. 2002 doğumlusun. Sonrasında pişmanlık duyabilirsin. Şuan bazı şeyleri merak ediyor olabilirsin erkek arkadaşına çok da güveniyor olabilirsin. Eğer güvenilir biriyse seni nikaha kadar bekler sende pişman olmazsın. Hadi yapmaya kalktın korun bu yaşta hamilelik aile baskısı derken saçma durumlarda bulma kendini. Bir de kızlık zarı diktirme diye bir şey yok. Aklında bulunsun.

Üstteki yoruma tamamen katılıyorum ısrarcı erkek arkadaşın bir kenarı dursun sen kendi duygularını dinle. Pişmanlık duyacaksan hiç kalkışma. Sevişip sonra ayrılamayanlar oluyor.
Benim 30 uaşında bi arkadaşım yaşadı bunu. Üstelik agnostikti yani din durdurucu değildi onun için. Hiç evlenmemesi gerekiyodu. Ben çıkamıyorum geleneksel kafadan dedi evlendi. Görsen o kadar marjinal biri ki asla inanmazsın bunu yaşadığına. Şimdi de boşanmam lazım diyo boşanamıyo aynı kendine sürdüğü bahanelerle.

X