- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.702
- Konu Sahibi nalan19844
Burası kadınlar kulübü haydar abiMerhaba eğer sıkıntı olmazsa ve kadın isen mesaj atabilirmisin bu konuda biraz bişey sormak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası kadınlar kulübü haydar abiMerhaba eğer sıkıntı olmazsa ve kadın isen mesaj atabilirmisin bu konuda biraz bişey sormak istiyorum
Bence ergen ya.Burası kadınlar kulübü haydar abi
2 dk.lik zevk icin butun omrunu heba etmeye çurutmeye deymez heleki bu yasta senin yerinde olsam kimseye sumugumu vermem hayatta cinsellikten onemli seyler var saygi var sevgi var bunu yapican kisi sana ozel olmali sonrasinda o kapiyi herkese acarsin. Ya karsina cokkkk seviceni biri cikipta bekarete onem veriyorum dese 3 yil sonra ne yapicaksinn. Heee hi abla tavsiyesi diktiririm diyorsan inan ki erkek adam onuda anliyo kulagina kupe olsun18 yaşındayım ilk ilişkinizde neler hissettinizve sonraki günlerde neler hissettiniz fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınız ne oldu
Ya bu cinsellik sadece erkekleri memnun etmek için mi var olan bi şey? Ay anlarmış da ay bekarete önem verirlermiş de.2 dk.lik zevk icin butun omrunu heba etmeye çurutmeye deymez heleki bu yasta senin yerinde olsam kimseye sumugumu vermem hayatta cinsellikten onemli seyler var saygi var sevgi var bunu yapican kisi sana ozel olmali sonrasinda o kapiyi herkese acarsin. Ya karsina cokkkk seviceni biri cikipta bekarete onem veriyorum dese 3 yil sonra ne yapicaksinn. Heee hi abla tavsiyesi diktiririm diyorsan inan ki erkek adam onuda anliyo kulagina kupe olsun
Bahsettiğim şey bu. Bağımlılık, vazgeçememek işte. İnsanın her yıl düşünceleri değişiyor. Geçen yıl giydiğim elbise için bu yıl nasıl giymişim diyorum. Konu sahibi bence daha küçük isteyen istediğini desin. 18 yaş desin özgürlük desin olgundur o desin. Sevgilisiyle ayrılacak belki yarın bir gün olayı büyütmek istemiyorum ama pişman olmaz inşallah. sevişir pişman olmaz evlenir belki ayrılır kafasına takmaz. Ama tam tersi de olabilir arkadaşınız gibi evlenir ve anlaşamaz bide üstüne boşanamaz. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşın. Ne diyelim.Benim 30 uaşında bi arkadaşım yaşadı bunu. Üstelik agnostikti yani din durdurucu değildi onun için. Hiç evlenmemesi gerekiyodu. Ben çıkamıyorum geleneksel kafadan dedi evlendi. Görsen o kadar marjinal biri ki asla inanmazsın bunu yaşadığına. Şimdi de boşanmam lazım diyo boşanamıyo aynı kendine sürdüğü bahanelerle.
Bacım dur naptın konu sahibini hayattan soğuttun2 dk.lik zevk icin butun omrunu heba etmeye çurutmeye deymez heleki bu yasta senin yerinde olsam kimseye sumugumu vermem hayatta cinsellikten onemli seyler var saygi var sevgi var bunu yapican kisi sana ozel olmali sonrasinda o kapiyi herkese acarsin. Ya karsina cokkkk seviceni biri cikipta bekarete onem veriyorum dese 3 yil sonra ne yapicaksinn. Heee hi abla tavsiyesi diktiririm diyorsan inan ki erkek adam onuda anliyo kulagina kupe olsun
Yooo insanin kendisini kisiligini memnun etmek icin.. sizler 18 yasinda bi insanim bunu yapmasina giz yumuyosaniz dicek bisey yokk... bir kadin kendini yerlere dusurmesin hic bir konuda ozellikle cinsellik olarak gorulen varlik olan kadinlarin... iste bu yuzden orda kimseye sumugumu bile vermem dedim kendime saygimdan.. siz cok yanlis anlamissinizzz.Ya bu cinsellik sadece erkekleri memnun etmek için mi var olan bi şey? Ay anlarmış da ay bekarete önem verirlermiş de.
Ben yine de özgürlük diyen tarafım burda. Ama bize yapayım mı diye sorulmuyor. Biz elimizden geldiğince pişman olmaması için iyi düşünmesini söyleyebiliriz.Bahsettiğim şey bu. Bağımlılık, vazgeçememek işte. İnsanın her yıl düşünceleri değişiyor. Geçen yıl giydiğim elbise için bu yıl nasıl giymişim diyorum. Konu sahibi bence daha küçük isteyen istediğini desin. 18 yaş desin özgürlük desin olgundur o desin. Sevgilisiyle ayrılacak belki yarın bir gün olayı büyütmek istemiyorum ama pişman olmaz inşallah. sevişir pişman olmaz evlenir belki ayrılır kafasına takmaz. Ama tam tersi de olabilir arkadaşınız gibi evlenir ve anlaşamaz bide üstüne boşanamaz. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşın. Ne diyelim.
Mahmut abiiii cik dışarılı!!!Yani ilk ilişkide ben bu konularda biraz utangaçım bu konulsrdq ilk olduğu için de biraz korkuyorum ilk ilişki sıradında ne oldu neler hissettin kaç yaşındaydın
Ben yine anlamadım burda da ne diyonuz. Neyse.Yooo insanin kendisini kisiligini memnun etmek icin.. sizler 18 yasinda bi insanim bunu yapmasina giz yumuyosaniz dicek bisey yokk... bir kadin kendini yerlere dusurmesin hic bir konuda ozellikle cinsellik olarak gorulen varlik olan kadinlarin... iste bu yuzden orda kimseye sumugumu bile vermem dedim kendime saygimdan.. siz cok yanlis anlamissinizzz.
Doğru dediğiniz gerçi bize pek birşey demek düşmüyor aslında sadece pişman olmaz inşallah. Hayat onun hayatı.Ben yine de özgürlük diyen tarafım burda. Ama bize yapayım mı diye sorulmuyor. Biz elimizden geldiğince pişman olmaması için iyi düşünmesini söyleyebiliriz.
Bu yasta kim iliski dusunur yaa cok ilginc siz kadinlarin boyle kizlara yol gostermemesi hayatin gercegide iste kimse kabullenmiyooBacım dur naptın konu sahibini hayattan soğuttun
Yani benim için 25 yaş altı çocuktur düşünün yani. Burda gelip sorması bile çok önemli yapıcı davranılmalı bence. Ay külot vardı sürtündük hamile kaldım mı diye de saçmalatabilirdi neticede.Doğru dediğiniz gerçi bize pek birşey demek düşmüyor aslında sadece pişman olmaz inşallah. Hayat onun hayatı.
KesinlikleYani benim için 25 yaş altı çocuktur düşünün yani. Burda gelip sorması bile çok önemli yapıcı davranılmalı bence. Ay külot vardı sürtündük hamile kaldım mı diye de saçmalatabilirdi neticede.
Evet bende sizi anlamadimBen yine anlamadım burda da ne diyonuz. Neyse.
Bu yaşta kim ilişki düşünüyor diyorsunuz ama artık eskisi gibi mektuplaşmıyor insanlar. 18 yaş evet küçük ama belki merak etti belki karşısındakini seviyor dokunmak istiyor bana görede küçük bir yaş ama hayatını heba etme vs deyip büyütmeye gerek var mı sizce ? Diyelim yaptı ve pişman oldu ömrü boyunca bunu düşünüp kahretsin mi kendini yani ? Yapsa da yapmasa da pişman olmaması için iki kelime birşeyler yazıyoruz siz bir anda zindan ettiniz hayatı kızaBu yasta kim iliski dusunur yaa cok ilginc siz kadinlarin boyle kizlara yol gostermemesi hayatin gercegide iste kimse kabullenmiyoo
Yoo cok basit aslinda bunu yaptiktan sonraki hayati dedigim gibi devam edicek hee burda herkes evlenmeden once illa dokunuyo zaten birbirine ama iliski ozel olmali diyorum birileri cok yumusak olabilir.... ama ben biraz kati dusunuyorum sizlerin coguyla aramizdaki fark sadece kendi kiziniz olunca yada varsa burda yaptiniz yorumlarida ayni sekilde cocuklariniza da aşılarsiniz o zamankendinizden biri olmayinca yasa gor pisman olursu n belkide olnazsin demek cok kolayBu yaşta kim ilişki düşünüyor diyorsunuz ama artık eskisi gibi mektuplaşmıyor insanlar. 18 yaş evet küçük ama belki merak etti belki karşısındakini seviyor dokunmak istiyor bana görede küçük bir yaş ama hayatını heba etme vs deyip büyütmeye gerek var mı sizce ? Diyelim yaptı ve pişman oldu ömrü boyunca bunu düşünüp kahretsin mi kendini yani ? Yapsa da yapmasa da pişman olmaması için iki kelime birşeyler yazıyoruz siz bir anda zindan ettiniz hayatı kıza
Ben muhtemelen hazal kaya gibi taşlanırım zamanı gelince.Yoo cok basit aslinda bunu yaptiktan sonraki hayati dedigim gibi devam edicek hee burda herkes evlenmeden once illa dokunuyo zaten birbirine ama iliski ozel olmali diyorum birileri cok yumusak olabilir.... ama ben biraz kati dusunuyorum sizlerin coguyla aramizdaki fark sadece kendi kiziniz olunca yada varsa burda yaptiniz yorumlarida ayni sekilde cocuklariniza da aşılarsiniz o zamankendinizden biri olmayinca yasa gor pisman olursu n belkide olnazsin demek cok kolay
Biz ailemizi ne kadar dinlediysek ileride çocuklarımız da bizi o kadar dinleyecek. Genelde bu tür şeyleri tecrübe ederek öğreniyoruz maalesef. Çünkü o yaşlar da size akıl veren tecrübelerini anlatan tabiri caizse BOŞ YAPAN birisi yerine, açık ve net şekilde kafasındaki soru işaretlerini giderecek ve yanında olacak birisini istiyorlar. Nerden mi biliyorum? Maalesef kendimden çünkü toz pembe geliyor hayat sanıyorsun ki o söylenenlerde ki gibi olmayacak. Ama işte maalesef sonra tüm sıkıntıyı kadın çekiyor bu tür şeyleri de ailesine anlatamayıp derdin içinde sıkışıp kalan. Yani aslında yap demiyoruz ama yapma da demiyoruz. Sadece ailesinin veremeyeceği bilgiyi onlara aktarıyoruz. Yoksa elbette benimde çocuğum olsa korumaya çalışırım ama işte yapacak olan yapıyor yine. Bana sadece ona güzelce her şeyi anlatıp yanında olmak kalıyor.Yoo cok basit aslinda bunu yaptiktan sonraki hayati dedigim gibi devam edicek hee burda herkes evlenmeden once illa dokunuyo zaten birbirine ama iliski ozel olmali diyorum birileri cok yumusak olabilir.... ama ben biraz kati dusunuyorum sizlerin coguyla aramizdaki fark sadece kendi kiziniz olunca yada varsa burda yaptiniz yorumlarida ayni sekilde cocuklariniza da aşılarsiniz o zamankendinizden biri olmayinca yasa gor pisman olursu n belkide olnazsin demek cok kolay