- Konu Sahibi nalan19844
Marjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlar çevrelerinin ortalamasıdır, dolayısıyla kendinizi bu şekilde ifade ediyor olmanıza hiç şaşırmıyorum. Gördüğünüz örneklerin ortalamasısınız. Kapılarınıza kilit vurun, kalbinizi çalmasınlar.Yok genelde bu soylediklerime takilanlarin herkese kapiyi actigini dusunuyorum. Bir cok ornek gordum uni. Hayatimda acilan kapilarin bir kisiyle sinirli kalmadigini bos konusma
Laf soktunuz HİDAYET bulduk. Çok şükür Elhamdülillah Ya Rabbi.Marjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Siz nie ustunuze alindiniz demekki sizinde var yaraniz ben size yorum bile yapmamistim bosverin siz... size hic bi laf islemez siz bildiginiz gibi bizde bildigimiz gibi yasariz...Laf soktunuz HİDAYET bulduk. Çok şükür Elhamdülillah Ya Rabbi.
Ben de arkadaşla aynı fikirlerdeyim alınıverdim üstüme.Siz nie ustunuze alindiniz demekki sizinde var yaraniz ben size yorum bile yapmamistim bosverin siz... size hic bi laf islemez siz bildiginiz gibi bizde bildigimiz gibi yasariz...
Diğer ahlâkî değerler bir yana,başkasının yaşayış şekli ve seçimleri ne zamandan beri hidayetsizlik oluyor? Size ne?Marjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Ahlak bekçileri ne zaman gelir diye okuyordum gelmişsiniz bile . Allah kitap Hidayet bilmez marjinaller beğen butonuna çöksün sayımızı bilelimMarjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Ahlak ile cinselligi ozdeslestirmeyin. Ahlak, baska bir insanin malina canina ya da kisiligine saldiri ile olur bana gore ve asil siz insanlarin kisiligine saldirarak ahlaksizlik ediyorsunuz.Marjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Ben müslümanım da böylelerini cinsellikten çıkıp dualarımız sizinle bölümüne de bekliyoruz arada ama hiç görmüyoruz. Çok inançlılar ama burda ahkam kesmekle donanımlılar.Ahlak ile cinselligi ozdeslestirmeyin. Ahlak, baska bir insanin malina canina ya da kisiligine saldiri ile olur bana gore ve asil siz insanlarin kisiligine saldirarak ahlaksizlik ediyorsunuz.
Herkes herkesle ayni goruslere, inanca sahip olmak zorunda degil.
Mesela ben bir deist olarak sizin bu soylediklerinizi cok ayipladim; peki siz bir musluman olarak utandiniz mi?