İlk cinsel ilişki

Rrrrrrrainbow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
23
52
27
Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye :KK43:

Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye :KK43:
Hemen olmaz. ilk kez olduğu için rahat olsanda tam girmez. Cunku dar orası zamanla açılır. Bi iki ay sürer.

Tamam işte kısa olduğunu düşünmüşsün ve iş orda bitmiş bence. Yeterince tahrik olunduğunda yeterince sevişildiğinde genelde problem olmaz. Hemen vajinismus düşünmeyin.
Yok vajinismus olduğumu hiç düşünmedim zaten bunu da yapamayınca acaba o yüzden mi diye erkek arkadaşım dedi ve tahrik de oluk yeterince islaklik da vardı

İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.

X