Öyle sürtünürken yanlışlıkla falan olmaz partnerin bilerek içeri ittirmiş bilgin olsun.. içeri giriş olduysa çok az da olsa risk vardır. İlaç kullan istersen
İçine girmiş sürtünmeyle kanama olmaz. Acıması da cabası. Vicdan yapmanıza gerek bir durum yok, bir dahakine istemediğiniz şeyleri yaşamayın yalnızca hazır olduğunuzda ve kendiniz de isteyerek yaşayın. Cinsellik yaşamak normal ve doğal bir şey fakat karşılıklı istek şartıylaVicdanım o kadar kötü ki keşke ölsem de bu durumu yaşamasaydım içime girip girmediğini hissetmediğim için tam emin olamıyorum tek hatırladığım şey canım çoook kötü yanması acıması sonrasında durduktan sonra kan geldi fark etmedim bile
İnanma erkeklerin çoğu böyledir. Amacı seni kandırıp aynı şekilde tekrar istismar edebilmek, neyse.Fark etmedim isteyerek yapmadım diyor defalarca kez özür diledi
Çok fazla canım yandı bunu hatırlıyorum sadece o an acıdan başka bir şey hissetmedimİnanma erkeklerin çoğu böyledir. Amacı seni kandırıp aynı şekilde tekrar istismar edebilmek, neyse.
Bu arada içine girdiğinden emin olamadım
diyorsun emin olmama şansın yok gayet dolu dolu içeride hissediyorsun. Partnerinin penisi kurşun kalem kadar ince değilse hissedersin.
İçine girmiş sürtünmeyle kanama olmaz. Acıması da cabası. Vicdan yapmanıza gerek bir durum yok, bir dahakine istemediğiniz şeyleri yaşamayın yalnızca hazır olduğunuzda ve kendiniz de isteyerek yaşayın. Cinsellik yaşamak normal ve doğal bir şey fakat karşılıklı istek şartıylben çok
İlk kısım zorlanmıştır, yoksa emin ol bağırsaklarına kadar o dolgunluk hissini hissedersin ve unutman mümkün değil. Bir daha da bu istismarcı adamla kendini böyle tehlikeye atmamalısın.Çok fazla canım yandı bunu hatırlıyorum sadece o an acıdan başka bir şey hissetmedim
Teşekkür ederim aydınlatmanız içinİlk kısım zorlanmıştır, yoksa emin ol bağırsaklarına kadar o dolgunluk hissini hissedersin ve unutman mümkün değil. Bir daha da bu istismarcı adamla kendini böyle tehlikeye atmamalısın.
Bilerek yapmış bu net.çok kötü insanlarsınız umarım sizin başına böyle bir şey gelmez beni şuan anlamanız mümkün değil ama insanların hassas olduğu konularla dalga geçiuorısnux ya Allah’a havale ediyorum sizin
Bir daha böyle bir şeyin olmasına kesinlikle müsade etmeyeceğim hap felan da almadım reglime de 12 gün felan varBilerek yapmış bu net.
Birdaha isteyecek nasıl olsa oldu diye.
Pişman olduysan ve istemiyorsan birdaha izin verme.
Ertesi gün hapı alsaydın keşke ama artık yapacak birşey yok.
Stres yapma regl gününü bekle takip et.
Kaç gün geçti bu sürtünmenin üzerindenBir daha böyle bir şeyin olmasına kesinlikle müsade etmeyeceğim hap felan da almadım reglime de 12 gün felan var
Dün olduKaç gün geçti bu sürtünmenin üzerinden
e tamam git eczaneden ella al içDün oldu
Kırmızı oldu dün baya ped dolduracak kadar oldu bu gün de adet bitimi sonrası gibi kahverengiye dönmüş çok hafif bir akıntım varKanamanın ne kadar ne ne renk oldu
Madem gördün o zaman neden prezervatif kullanmadın annem? Sizin aids ten diğer bulaşıcı hastalıklardan haberiniz yok sanırım eğer olsaydı hamile kalmaktan çok hastalıklardan korkardınız. Hamila kalacağını sanmıyorum ama belki hiv+ kapmış olabilirsin.Boşalma olmadığını biliyorum kuruluk çok fazla vardı ama zevk suyuyla hamile kalanlar gördüm bu sitede o yüzden çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?