niçinburalar karışır
Dün erkek arkadaşımla ilk birlikteliğimi yaşadım çarşafta çok fazla kan vardı korunma yoluyla ilişki yaşamış olmamıza rağmen ön sevişme de sürtünürken boşalmış olabileceği ihtimaline karşılık ilişki sonrası da ella ertesi gün hapı attım yaklaşık 12 13 saat kanamam oldu bugün öğleden sonra da kanamam kahverengi akıntıya dönüştürdü sizce sebebi nedir ? Normal mi doktora gitmeli miyim ?
Geçen ay zaten normalinden geç olmuştum ama bekklenen regl günüm haziranın 6 sı nda olacakRegl zamaniniz ne zaman ?
İlk kanamadan sonra ki kanamam çok yoğun değildi ama böyle iç çamaşırımı az çok kirletecek şekildeO kadar kanama normal değil doktora gitmelisin.
Ilk iliski sonrasi regl başlayabiliyor, iciniz rahat etmezse pazartesi bir kadin dogum domtoruna gidinGeçen ay zaten normalinden geç olmuştum ama bekklenen regl günüm haziranın 6 sı nda olacak
Gebelik gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum olması da imkansız hem korunduk hem de hap kullandım ama huzursuz oldum :/ teşekkür ederimIlk iliski sonrasi regl başlayabiliyor, iciniz rahat etmezse pazartesi bir kadin dogum domtoruna gidin
Gebelik icin soylememistim zqten , kanamanin yogunlugundan rahatsizsaniz doktora gidin demistim , zaten gebelik 1 aydan once anlasilmaz , korunduk yazdiginiz ifin o aklima bile gelmediGebelik gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum olması da imkansız hem korunduk hem de hap kullandım ama huzursuz oldum :/ teşekkür ederim
22 23 yaşına gelmiş bir bireyim herkesin ne yaptığı nasıl yaptığı kimi ilgilendirir ki özgür ve laik bir ülkedeyiz umarım o kadar yobaz insanlar yoktur forumdaHayret ahlak bekçileri gelmemiş hala.
Sanırım zaten zarım da kalındı normalinden çünkü gerçekten çok acı hissettim arkadaşlarımdan hiç hissetmedim hiç kanama yaşamadım diyenler bile olmuştuBazi kişilerde daha yoğun kanama olması normal. zaten biliyorsundur ama ben sadece seni ertesi gün haplarının ciddiyeti ve zararları hakkına uyarmak isterim. Doktoruna git, doğum kontrol hapına başla ki bir daha ertesi gün hapı kullanman gerekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?