Ilk buluşmayı iptal etti

Madem bu kadar önemliydi maç, gününü unutmasaydı, planını ona göre yapsaydı. yaptığı çok ayıp. Yalnız adam dürüst bunu beğendim. Kıvırmak için yalan söylememiş. Korona zamanında bahane mi yok. kendimi pek iyi hissetmiyorum bi kaç gün bekleyelim de diyebilirdi. Bilemedim normalde tekrar görüşme derdim ama bu yalan söylememesi artı puan. Belki daha iyi tanımak gerekir.

Ablacığım noluyo ya

Cidden ilginç geliyor bana da bu kadar sahiplenmek. "Yendik, yenildik, siz şunu yaptiniz, biz bunu yaptik" filannn yahu hiçbisey yaptiginiz YOOOKK. Oturduğunuz yerden izliyorsunuz sadece bisey yapmiyorsunuz, ne yapiliyorsa oyuncular ve oradaki insanlar filan yapiyor.

Nebilim takim tuttugum dönemde de en fazla tüh ya yenildiler derim yani kendim yenilmiş gibi kahrolmam. Sonuçta emek veren ben degilim, oynayan ben degilim, ee parayi alan da ben degilim bana noluyor????

Sonuçta emek veren ben degilim, oynayan ben, ee parayi alan da ben degilim bana noluyor????
Hah bendeki de aynı mantık. Başkaları koşuyor, oynuyor ve parayı cebe atıyor. Benlik bir durum yok. İzlemeli ve geçmeliyiz. İçselleştirmeye gerek yok

bugün fb vs gs derbi maçı var. buluşmayı iptal etmek bana da normal geldi. yarın buluşun bir gün erken bir gün geç ne farkedecek duygusuzlaştım mı acaba feneri, maçı tercih eder olmuşum. çok garip

20 sene sonra hala nasıl bi hırs. Eski sevgilini unuttuğuna emin misin bacım?

Şanlı Galatasaray derbisi için ben de buluşma iptal ederdim cok yadırgamadım.
Ben de yadırgamadım açıkçası. Öyle bi adamla yaşadığım için sanırım

Ben de genel olarak son anda iptal edilmesini sevmem (acil durumlardan bahsetmiyorum tabi).

O gün mac varsa, bastan ona göre ayarlamali görüsmeyi. Unuturyorsa, plan yapmayi beceremiyorsa bunun faturasi bana patlamamali. Bu belki bir kerelik birsey - o zaman büyütmeye gerek yok derim ama kirildiginizi anlayabilirim - ama belki de genel olarak adam öyle, sürekli birseyler unutuyor düsünemiyor filan. O zaman sıkıntılı.

Bir de iptal etme sekli cok önemli. En azindan mahcup oldugunu veya kendini biraz kötü hissettigini görmeliyim ve kesinlikle direkt baska bir günü alternatif olarak sunmali bence.

Buluştuğunuz kişinin sizi sarmaması, önceden buluşmayı iptal etmiş olmasıyla alâkalı mıdır? Yoksa kişilik çatışması mı vardı?
hayır önceden iptal etmiş olmasıyla ilgisi yok. kişilik çatışması olsa zaten konuşmazdım, dolayısı ile buluşma da olmazdı. şöyle söyleyeyim, enerji meselesi. konuşurken, mesajlaşırken falan evet ben bu çocuğu bi tanımak isterim diyordum. bir araya gelince çok etkilenmedim. tamamen aura meselesi yani bi bakıma. ben ne olursa olsun ön yargısız (iptal etmesi ve o anki buluşmaya da gecikmesi gibi konuları kastediyorum) zaman geçirmeye gayret ettim ki etkilensem bunların bir önemi olmazdı. en azından maç var diye iptal etmemişti. geç kalma sebebi de aramızdaki iletişim kopukluğu ve karnının çok acıkmasıymış. koca gün dolaşmış bişey yememiş vs. bir anda açlık bastırınca yemek yemiş o yüzden gecikmişti. maç var diye iptal etse daha farklı düşünebilirdim sanırım.

ki ben bundan birkaç ay önce konuştuğum başka bir çocuğun buluşma teklifini, masterchef var diye defalarca geri çevirmiştim mesela, açık açık da söylemiştim. bugün masterchef var evde kalıcam demişliğim var yani. tabii masterchef de haftanın 5 günü vardı o ayrı konu ben bunu hislere bağlıyorum. bir alışkanlığımı ya da keyfimi bozacağım biri denk gelirse masterchef'i veya maçı bahane etmez, zaman ayırırım. maçın tarihi belli sonuçta, baştan daha düzgün organize edilebilir, ne maç ihmal edilir ne de buluşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…