- Konu Sahibi mervesssss
-
kulupde en basarılı sıralamaya gıremedıgınız ıcın oyuncularına gıydıreyım demıssınız bellı kıCincon bu ülkenin kara lekesidir. Cincon denince akla gelen en büyük başarı bile fetöyle yakın ilişkilerinden mütevellit dönemin en büyük 6-7 fetö müridi Türk futbolcusunun
( hakan şükür, Arif Erdem, Okan buruk, vs. ) gs ye gönderilip UEFA kupası almasıyla başlıyor.
Üzerine son 10 yıldır şike kumpası davasıyla yöneticisinden, taraftarına o kadar çok baskı ve yıpratma çalışmasına rağmen Fenerbahçe taraftarı dimdik durarak bu ülkenin en elit ve en büyük taraftarı olduğunu da göstermiştir.
Son yıllarda futbolda yeterli başarı gösterilmemiş olmaması Fenerin diğer tüm klasmanlarda attığı farkları göz ardı ettirmesin. Basketbolda bir dünya markası oldu Fener son 6-7 yılda, diğer tüm branşlarda milli takıma alınan sporcuların %50 si Fenerbahçe spor kulübüne mensup...
Geçen hafta bjk- gs derbisi olduğu gün dahi tüm spor kanalları Fenerin transferlerini konuşuyordu. Bu bile Fenerin ne kadar büyük olduğunu ve talep gördüğünü gösteren bir durum..
Youtubedan Vole kanalının Fb-gs-Bjk için yaptıkları videoların izlenmelerine bakın Fb ile ilgili bir video dakikalar içinde 10 binlerce seyredilirken
Gs-Bjk bi kaç binleri zor buluyor...
Bu kısa hayatta cinconlu olacak kadar talihsiz insanlara üzülüyorum xd
İşte girmemiş daha girecek. Özel değil. Birbirini görmemiş iki insan var ortada. Fazla önem atfetmek bence bu durumda. Zaten arkadaşlar, hatta arkadaş bile sayılmazlar bence. Arkadaşlar da birbirini görür, bir araya gelir çünkü.
İşte birbirini görmeyen iki insanın özel biri olma niyetini aklım almıyor benim. Görmediğim insan özel biri olma aday adayı bile olamaz. O yüzden sıradan insandır, sıradan insanı ekebilirim.Bu buluşma arkadaş buluşmasi olmayacak ama adinin konmamasi tamamen arkadaslik buluşmasi olacagi anlamina gelmiyor benim için ki basir iki arkadaş buluşmasi olsa konu sahibi takilmazdi bu işe.
Kalkip ilk defa gorecegim insana ben de aşik olarak buluşmaya gitmem ama arkadaşlik buluşmasi mi degil mi insan bilir. Özel biri olma niyetindeyse özel davranacak, kendim için bir kuraldi bu tabi.
Öncelikle dedikodu falan yaptığım yok Fethullah gülen cemaatlerinde boy boy fotoğrafları olan futbolcular bu bahsettiklerim...kulupde en basarılı sıralamaya gıremedıgınız ıcın oyuncularına gıydıreyım demıssınız bellı kıben galatasarayın basarısına bakarım dunya capında sıralamasına bakarım, lıstelere bakarım, belgelere bakarım ,bazı oyuncuların dedıkodularını yapmak yerıne :) dırekt belden asagı vurmaya kalkıyorsunuz ama fenerın zamanında yaptıgı seylerı suraya dökersem (bıraz bahsedeyım ırkcılıkları,şikelerı hatta baskan hapıs yattı gerı dondu devam ettı utanmadan,rüşvetvelerı,hakkınızda acılan büyü sorusturmaları ,skandal grup sekslerı,sampıyon oldugunuzu sandıgınız gunu hıc unutamıyorum anlamadınız sevındınız tv de sampıyon olmadıgınız acıklandı aracları devırdınız mahallerı atese verdınız daha yazmama gerek yok google parmagınızın ucu kadar yakın daha oyuncularına degınemedım bıle ) ben yazarsam altından kalkamazsınız bence sız once kendı sporcularınızı bır arastırın hanı ıgneyı kendınıze cuvaldızı baskasına demısler ya :) keske oyuncuların dedıkodusunu yapmaya kalkmasaydınız bakın sız zarar ettınız burada konu kulubun basarısıdır .
takım sıralamasına gore onde olan kım galatasaray
konu kapanmıstır
su kısa hayatda cinconun yerını bıle alamamıs takımı gelmıs bıze uzuluyorsızın ıcın tekrar yazayım zira baglanma psıkolojınızı anlıyorum
''fenerbahçeli erkeklerle evlenin kızlar. 29 sene türkiye kupası'nı kazanmayı, 20 sene aziz yıldırım'ın gitmesini beklediler. 4 senedir 4. yıldızı, 10 senedir de şampiyonlar ligi'ni bekliyorlar ve hiç fenerbahçe'yi bırakmadılar. sizi de ne olursa olsun bırakmazlar..''
İşte birbirini görmeyen iki insanın özel biri olma niyetini aklım almıyor benim. Görmediğim insan özel biri olma aday adayı bile olamaz. O yüzden sıradan insandır, sıradan insanı ekebilirim.
Cıks, bende olmuyor o, oturmuyor kafamda. Bütün sevgililerim arkadaşlıktan evrildi benim. Tanımadan birinin “özel” seviyesine gelmesi mümkün değil. O yüzden kendi vermediğim önemi başkasından beklemiyorum sanırım.Hiç gormemek derken kamerada goruyorlardir tabi.
Onun disinda gece yarilarina kadar konusulup o muhabbet cok keyifli akiyorsa, en önemlisi gülümseyerek yaziyorsan, sen uyurken de sana mesajlar birakiyorsa, her an senden haber bekliyorsa, gun icinde aklina geliyorsa...
Bu durum özel birşeylere gidebilir mesela tamamen arkadaslik diyemeyiz.
2 aydır yazıstıgınız ıcın hayatınızda muhım bır yerı yok kısınınSelam arkadaşlar,
uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?
Cıks, bende olmuyor o, oturmuyor kafamda. Bütün sevgililerim arkadaşlıktan evrildi benim. Tanımadan birinin “özel” seviyesine gelmesi mümkün değil. O yüzden kendi vermediğim önemi başkasından beklemiyorum sanırım.
Bir spor dalına ilgi duymak taraftarı olmak güzel bir şeydir sanırım ama taraftarlığı fanatizm'in üç noktalarında yaşamak ve taraftarı olduğunuz takımlar üzerinden kışkırtmak tehlikelidir hanımlar.
Benim bildiğim spor insanı pozitif yönde etkiler, rakibine bile saygı duymayı öğretir.
Evet, ben de kuzenimin düğününde kulaklık takıp telefondan izledimEşim fanatik Galatasaraylı kuzeninin düğüne gidip arada maç izlemeye kaçtığı oldu. Aile yemekleri onun maçının olmadığı güne ayarlanır
Yok abla, futbol ayrı bir dünya. Ciddi bir savaş var oradaBir spor dalına ilgi duymak taraftarı olmak güzel bir şeydir sanırım ama taraftarlığı fanatizm'in üç noktalarında yaşamak ve taraftarı olduğunuz takımlar üzerinden kışkırtmak tehlikelidir hanımlar.
Benim bildiğim spor insanı pozitif yönde etkiler, rakibine bile saygı duymayı öğretir.
Cincon bu ülkenin kara lekesidir. Cincon denince akla gelen en büyük başarı bile fetöyle yakın ilişkilerinden mütevellit dönemin en büyük 6-7 fetö müridi Türk futbolcusunun
( hakan şükür, Arif Erdem, Okan buruk, vs. ) gs ye gönderilip UEFA kupası almasıyla başlıyor.
Üzerine son 10 yıldır şike kumpası davasıyla yöneticisinden, taraftarına o kadar çok baskı ve yıpratma çalışmasına rağmen Fenerbahçe taraftarı dimdik durarak bu ülkenin en elit ve en büyük taraftarı olduğunu da göstermiştir.
Son yıllarda futbolda yeterli başarı gösterilmemiş olmaması Fenerin diğer tüm klasmanlarda attığı farkları göz ardı ettirmesin. Basketbolda bir dünya markası oldu Fener son 6-7 yılda, diğer tüm branşlarda milli takıma alınan sporcuların %50 si Fenerbahçe spor kulübüne mensup...
Geçen hafta bjk- gs derbisi olduğu gün dahi tüm spor kanalları Fenerin transferlerini konuşuyordu. Bu bile Fenerin ne kadar büyük olduğunu ve talep gördüğünü gösteren bir durum..
Youtubedan Vole kanalının Fb-gs-Bjk için yaptıkları videoların izlenmelerine bakın Fb ile ilgili bir video dakikalar içinde 10 binlerce seyredilirken
Gs-Bjk bi kaç binleri zor buluyor...
Bu kısa hayatta cinconlu olacak kadar talihsiz insanlara üzülüyorum xd
Ben hiç derbilerde pozitif yönde bir şey görmedim. Vur kır parçala bu maçı alBir spor dalına ilgi duymak taraftarı olmak güzel bir şeydir sanırım ama taraftarlığı fanatizm'in üç noktalarında yaşamak ve taraftarı olduğunuz takımlar üzerinden kışkırtmak tehlikelidir hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?