Ilk buluşmayı iptal etti

kulupde en basarılı sıralamaya gıremedıgınız ıcın oyuncularına gıydıreyım demıssınız bellı kı ben galatasarayın basarısına bakarım dunya capında sıralamasına bakarım, lıstelere bakarım, belgelere bakarım ,bazı oyuncuların dedıkodularını yapmak yerıne :) dırekt belden asagı vurmaya kalkıyorsunuz ama fenerın zamanında yaptıgı seylerı suraya dökersem (bıraz bahsedeyım ırkcılıkları,şikelerı hatta baskan hapıs yattı gerı dondu devam ettı utanmadan,rüşvetvelerı,hakkınızda acılan büyü sorusturmaları ,skandal grup sekslerı,sampıyon oldugunuzu sandıgınız gunu hıc unutamıyorum anlamadınız sevındınız tv de sampıyon olmadıgınız acıklandı aracları devırdınız mahallerı atese verdınız daha yazmama gerek yok google parmagınızın ucu kadar yakın daha oyuncularına degınemedım bıle ) ben yazarsam altından kalkamazsınız bence sız once kendı sporcularınızı bır arastırın hanı ıgneyı kendınıze cuvaldızı baskasına demısler ya :) keske oyuncuların dedıkodusunu yapmaya kalkmasaydınız bakın sız zarar ettınız burada konu kulubun basarısıdır .

takım sıralamasına gore onde olan kım galatasaray
konu kapanmıstır

su kısa hayatda cinconun yerını bıle alamamıs takımı gelmıs bıze uzuluyor sızın ıcın tekrar yazayım zira baglanma psıkolojınızı anlıyorum
ugrunuza ınsanlar buyuk dusunur oluyor sekıl 1-a bakınız:

''fenerbahçeli erkeklerle evlenin kızlar. 29 sene türkiye kupası'nı kazanmayı, 20 sene aziz yıldırım'ın gitmesini beklediler. 4 senedir 4. yıldızı, 10 senedir de şampiyonlar ligi'ni bekliyorlar ve hiç fenerbahçe'yi bırakmadılar. sizi de ne olursa olsun bırakmazlar..''

Son düzenleme:

Bu buluşma arkadaş buluşmasi olmayacak ama adinin konmamasi tamamen arkadaslik buluşmasi olacagi anlamina gelmiyor benim için ki basir iki arkadaş buluşmasi olsa konu sahibi takilmazdi bu işe.

Kalkip ilk defa gorecegim insana ben de aşik olarak buluşmaya gitmem ama arkadaşlik buluşmasi mi degil mi insan bilir. Özel biri olma niyetindeyse özel davranacak, kendim için bir kuraldi bu tabi.

İşte birbirini görmeyen iki insanın özel biri olma niyetini aklım almıyor benim. Görmediğim insan özel biri olma aday adayı bile olamaz. O yüzden sıradan insandır, sıradan insanı ekebilirim.

Futbolu sevmeyi takım tutmayı anlarım da, şurada kadınların birbirine laf sokmasına paragraf paragraf döşemesine inananamadım, çok komik

Kim olursa olsun son dakika görüşme iptal edilmesi çok haklı bir sebep yoksa bana da saygısızlık gelir. Ama acil bir durumsa samimiyetimiz varsa anlayabilirim.

Siz de bu açıdan bakıyorsanız sorun yok ama maç benden önemli mi muhabbetlerine girecekseniz girmemenizi tavsiye ederim. Kalbiniz kırılabilir

Öncelikle dedikodu falan yaptığım yok Fethullah gülen cemaatlerinde boy boy fotoğrafları olan futbolcular bu bahsettiklerim...
Galatasayarın yendiği maçın arkasından 4-0 yendik diye galatasaray dan bahseden fetöydü,
Ayrıca Haberiniz yok sanırım ama Fenerbahçe Şike Kumpası davasından beraat etti ve aklandı! Davayı başlatan Savcı Zekariya Öz ise Kırmızı bültenle aranıyor. Fetö terör örgütüne mensup olmaktan...
Beraat edilmiş bir dava ardından bile halen şike, başkan hapis yattı gibi kulaktan dolma ve ezbere konuşmalar çok üzücü...
Mesele sizin sporcularınız bizim sporcularımız değil! Gs'li bir sporcu ehliyetsiz araç kullanmış tühh kaka demiyoruz ki meseleyi hemen sporculara laf atmışsınıza çekiyorsunuz. Ben diyorum ki dönemin dünya standartlarında ki tüm Türk futbolcuları, Fenerbahçe de talip olmasına rağmen fetöyle olan sıkı ilişkilerinden dolayı Galatasaray da toplatıldı ve UEFA kupasının alınmasında çok büyük rol oynadı. Son 10 yılda fenere düzenlenen şike kumpası süresince takımı darma duman ettiler yine de dimdik çıktı o süreçten...
Siz hala ezbere şekilde ama bizim UEFA kupamız var. Modundasınız
Takım sıralamasında önderlik dediğiniz şey Google amcaya gs mi önde fb mi önde yazıp ilk çıkan sonuca bakmak mı? Xd
Son 10 yılda futbolda gs daha başarılıydı bu zaten inkar edilen bir durum değil ama dediğiniz gibi mesele kulübün başarısıysa sonunda Spor klubü yazan takımların tüm branşlardaki başarısına bakmak lazım o zaman Fenerle aranızda bulunan derin uçurumun farkına varacağınıza eminim.. Tabii bunu tercih etmeyip ama bizim UEFA kupamız var modunda dolaşmaya devam da edebilirsiniz bu da bir tercihtir.

İşte birbirini görmeyen iki insanın özel biri olma niyetini aklım almıyor benim. Görmediğim insan özel biri olma aday adayı bile olamaz. O yüzden sıradan insandır, sıradan insanı ekebilirim.

Hiç gormemek derken kamerada goruyorlardir tabi.
Onun disinda gece yarilarina kadar konusulup o muhabbet cok keyifli akiyorsa, en önemlisi gülümseyerek yaziyorsan, sen uyurken de sana mesajlar birakiyorsa, her an senden haber bekliyorsa, gun icinde aklina geliyorsa...
Bu durum özel birşeylere gidebilir mesela tamamen arkadaslik diyemeyiz.

Cıks, bende olmuyor o, oturmuyor kafamda. Bütün sevgililerim arkadaşlıktan evrildi benim. Tanımadan birinin “özel” seviyesine gelmesi mümkün değil. O yüzden kendi vermediğim önemi başkasından beklemiyorum sanırım.

2 aydır yazıstıgınız ıcın hayatınızda muhım bır yerı yok kısının
o an dusunememıs bulusalım demıs sonra aklına gelmıs anında duzeltmıs
ılk bulusma ya , mac da var , sıze odaklanamazdı erken kalkmak ıstese bır dert otursa bır dert sıkıntı yanı
kafası rahatken sızın de kafanız rahatken bulusmanız daha ıyı olmaz mı
soyle dusunun bır an dalgınlıkla randevunuzu unutup bı arkadasa randevu verdınız
sonra hemen hatırlayıp durustce duzelttınız
karsı taraftan anlayıs beklerdınız

kotu bırı olsa sızı o gun ekerdı ya da baska mazaretle ötelerdı. daha yenı 2 aydır konusuyorsunuz bence dırekt olumsuz yaklasmayın bıraz daha sans verın derım

Bende de arkadasliktan sevgili evresine hiç geçilmiyordu. Gercekten sadece arkadasim olan biriyle hiç sevgili olmadim. Birini tamamen arkadas gorduysem degismiyor.
İlk etkileşim cok onemli. His sıfırsa sonradan oluşmuyor bende. En azindan tipinin cekici mekici bisey gelmesi lazim beni heyecanlandirsin hahah.

Bir spor dalına ilgi duymak taraftarı olmak güzel bir şeydir sanırım ama taraftarlığı fanatizm'in üç noktalarında yaşamak ve taraftarı olduğunuz takımlar üzerinden kışkırtmak tehlikelidir hanımlar.
Benim bildiğim spor insanı pozitif yönde etkiler, rakibine bile saygı duymayı öğretir.

Hemen de banla eğleniyorduk ne güzel

Eşim fanatik Galatasaraylı kuzeninin düğüne gidip arada maç izlemeye kaçtığı oldu. Aile yemekleri onun maçının olmadığı güne ayarlanır
Evet, ben de kuzenimin düğününde kulaklık takıp telefondan izledim . Derbi bile değildi üstelik. Galatasaray - Kasımpaşa maçıydı. Kadıköy derbisi için nikahımı iptal ederim ben, değil yeni tanıştığım biriyle ilk buluşmayı . Neyse ki Galatasaraylı biriyle birlikteyim de, o güne nikah tarihi almak gibi bir durum söz konusu olmaz .

Yok abla, futbol ayrı bir dünya. Ciddi bir savaş var orada

Valla yaşin kaç bugüne kadar kaç maç izledin kaç Dünya/Avrupa kupası gördün bilemem ama şunu iyice arastir -ama arastir yani kulaktan dolma bilgilerle savunma yapma- bugüne kadar Türk Milli Takımının en başarılı olduğu donemler Galatasarayın zirvede oldugu dönemlere rastlar. Ayrica tarihte kara leke varsa o da sizsiniz malum "şike bahçe" sizin lakabınız. Onca desteklenmeye onca dalavereye rağmen hala bizden alt klasmandasiniz. Ulubatli Sounes'in diktiği bayrak ve Kadıköy'de kalkan kupa size bir ömür yeter. Verebileceginiz bir karşılık yok...Aaa pardon alti sıfır yenmiştiniz diğğğmiiii

Ha bir de bize üzüluyormuşsun ben de size cok üzülüyorum şampiyonlar ligi müziği duymayalı, onu geçtim şampiyon olmayalı kaç yıl oldu sahi ?! Sizi gidi 3 yıldızlı alt sınıf takim siziiii

Ben hiç derbilerde pozitif yönde bir şey görmedim. Vur kır parçala bu maçı al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…