Ilk buluşmayı iptal etti

mervesssss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
479
229
103
24
Selam arkadaşlar,

uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?

E maçı varmış unutmuş. İptal etsek olur mu diye sormuş, olmaz deseydiniz madem...

Size göre değilse hiç buluşmayın görüşmeyin ama bana normal geldi sıradan bir maç değil iki büyük maçı var tekrarı izlense aynı heyecan olmayacak bir şey sonuçta aynı şekilde benim benzer tekrarı olmayacak bir aktivitem olsa unutup o güne buluşma ayarlasam ya iptal ederdim ya da sonrasına görüşelim derdim o yüzden normal geldi

Sorması ayıp bu cumartesi günleri hangi ülkede buluşuyorsunuz? malum buralarda yasak var.
Valla aynısını düşündüm ancak herkes dışarda. İnanamıyorum gerçekten

Konu sahibi ben olsam da kırılır çok yoğun duygular beslemiyorsam buluşmazdım bir daha.

Katılıyorum. Ayrıca adam dürüst, kendimi iyi hissetmiyorum diye ertelese bunu sorgulamazdiniz bile.

Karantina da nerede buluşacaktiniz ki? sadece netten tanıdigın biri ise ilk buluşmada ev çok mantıklı değil.

Katılıyorum. Ayrıca adam dürüst, kendimi iyi hissetmiyorum diye ertelese bunu sorgulamazdiniz bile.

Karantina da nerede buluşacaktiniz ki? sadece netten tanıdigın biri ise ilk buluşmada ev çok mantıklı değil.
Cidden nerede buluşacaklardı benim hiç aklıma bile gelmedi

Hemen herşeyde, en ufak hoşuma gitmeyen durumda bitirip ayrilan bir tip olmadim ama bazı şeyler bende kırmızı çizgi. Maç vardi diye buluşma iptal eden biri beni yeterince istemiyordur gerisini dusunmem. Boyle biriyle devam etmezdim.

Son düzenleme:
arkadaslar gs- fb macı bu sıradan bır mac degıl
bunun kusuru olmaz
eger kısı fenerbahcelıyse zaten kaygısız olun
hatta ünlü sözü yazayım buraya

''fenerbahçeli erkeklerle evlenin kızlar. 29 sene türkiye kupası'nı kazanmayı, 20 sene aziz yıldırım'ın gitmesini beklediler. 4 senedir 4. yıldızı, 10 senedir de şampiyonlar ligi'ni bekliyorlar ve hiç fenerbahçe'yi bırakmadılar. sizi de ne olursa olsun bırakmazlar..''

Yurt dışına yerleşicem en son.. Ne güzel hep konu açanlar geziyoruz diyorlar yasak yok diyorlar bizde evlerden herkesi kendimiz gibi karantinada sanıyoruz :) neyse konuya gelecek olursak eşimde beni ekmişti maç yüzünden daha yeni tanışırken. O maç son maçı oldu 15 yıldır birdaha maç demedi :) cidden var öyle maçı herşeyden önde gelen adamlar. Başka kuşkuların varsa sor içine sinmediğini söyle.

Hayatımdaki en basit şey bile İki haftadır internet üzerinden iletişim kurduğum ilk kez buluşacağım insandan daha önemlidir. O yüzden normal geldi bana. Maç>konu sahibi

Eşim fanatik Galatasaraylı kuzeninin düğüne gidip arada maç izlemeye kaçtığı oldu. Aile yemekleri onun maçının olmadığı güne ayarlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…