- 4 Eylül 2017
- 479
- 229
- 103
- 24
- Konu Sahibi mervesssss
-
E maçı varmış unutmuş. İptal etsek olur mu diye sormuş, olmaz deseydiniz madem...Selam arkadaşlar,
uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?
Size göre değilse hiç buluşmayın görüşmeyin ama bana normal geldi sıradan bir maç değil iki büyük maçı var tekrarı izlense aynı heyecan olmayacak bir şey sonuçta aynı şekilde benim benzer tekrarı olmayacak bir aktivitem olsa unutup o güne buluşma ayarlasam ya iptal ederdim ya da sonrasına görüşelim derdim o yüzden normal geldiSelam arkadaşlar,
uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?
Valla aynısını düşündüm ancak herkes dışarda. İnanamıyorum gerçektenSorması ayıp bu cumartesi günleri hangi ülkede buluşuyorsunuz? malum buralarda yasak var.
Ben yurt disinda kaliyorum burda yasak yok suan arkadaslar sakin olun...Valla aynısını düşündüm ancak herkes dışarda. İnanamıyorum gerçekten
Konu sahibi ben olsam da kırılır çok yoğun duygular beslemiyorsam buluşmazdım bir daha.
Katılıyorum. Ayrıca adam dürüst, kendimi iyi hissetmiyorum diye ertelese bunu sorgulamazdiniz bile.Size göre değilse hiç buluşmayın görüşmeyin ama bana normal geldi sıradan bir maç değil iki büyük maçı var tekrarı izlense aynı heyecan olmayacak bir şey sonuçta aynı şekilde benim benzer tekrarı olmayacak bir aktivitem olsa unutup o güne buluşma ayarlasam ya iptal ederdim ya da sonrasına görüşelim derdim o yüzden normal geldi
Cidden nerede buluşacaklardı benim hiç aklıma bile gelmediKatılıyorum. Ayrıca adam dürüst, kendimi iyi hissetmiyorum diye ertelese bunu sorgulamazdiniz bile.
Karantina da nerede buluşacaktiniz ki? sadece netten tanıdigın biri ise ilk buluşmada ev çok mantıklı değil.
Peki madem yasak yok aklıma takıldı maç var dediği maçı izleyecek mi kendisi mi oynayacak?Ben yurt disinda kaliyorum burda yasak yok suan arkadaslar sakin olun...
Hayatımdaki en basit şey bile İki haftadır internet üzerinden iletişim kurduğum ilk kez buluşacağım insandan daha önemlidir. O yüzden normal geldi bana. Maç>konu sahibiHemen herşeyde, en ufak hoşuma gitmeyen durumda bitirip ayrilan bir tip olmadim ama bazı şeyler bende kırmızı çizgi. Maç vardi diye buluşma iptal eden biri beni yeterince istemiyordur gerisini dusunmem. Boyle biriyle devam etmezdim.
Eşim fanatik Galatasaraylı kuzeninin düğüne gidip arada maç izlemeye kaçtığı oldu. Aile yemekleri onun maçının olmadığı güne ayarlanırSelam arkadaşlar,
Siz ne düsünüyorsunuz?
Konularınız bilgi isteyen konular çünkü. Hepsi hamilelikle ilgili. O yüzden o konuda fikri/bilgisi olan yazar sadece.Rahat biri bence.burcu neymiş sordun mu hiç.
Bir de benn konu açıyorum hiç yazan olmuyor.sizde nasıl bu kadar yazan oluyor yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?