Slm kizlar sizlere bir sey sormak istiyorum iki haftadir gorustugum bir insan vardi pazartesi gunu bu insanla ilk yuzyuze gorusmeyi gerceklestirdik.her sey gayet guzel di .tam eve donucegimiz zaman carsamba gunu gorusmek istedigini soyledi bende carsamba bayram diye dusundugum icin o gun cikamam ama pazartesi olur gibi bi sey dedim o an heyecanli oldugum icinde tam olarakta ne soyledigimi hatirlamiyorum sonra eve gittim tabi bi mesaj arama bekliyorum hic birsey yok neyse baya saat gectikten sonra bir mesaj attim gayet soguk bi cvp geldi ve mesajlasma devam bile etmedi daha sonra dayanamayip sabah bir mesaj daha attim gorusmeden sonraki bu ilgisizliginin sebebi ne dir diye onun yazdigi mesaj ben gorusmek istedim sen istemedim artik bende istwmiyorum tanistigimiz icin memnun oldum hakkini helal et yazmis ben gorusmek istemwyorum demedim gorusmek istiyorum dedim ama senin bu yaptigini anlamadim helal olsun dedim o da tamam seninkide helal olsun demis sinirlendim tabi sildim numarasinida facesinide gorusmek isteyen adam boyle sacma bi seveptan gorusmek istemezmi sebep bile yok ortada kendimi zor tutuyorum mesaj atmamaml için siz benjm yerimde olsaniz ne yaprsiniz kizlar lutfen bana yardimci olun
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ilk bulusmadan sonra aramayan erkek
- Konu Sahibi Simge06
- Başlangıç Tarihi