Ne gibi bir saygısızlık var anlayamadım?İyi geceler hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu gün bir akraba aracılığıyla tanıştırıldığım biriyle 2 günlük telefon konuşması sonucu buluştuk. Pek konuşamadık ikimizde genel soruları telefonda konuştuk geriye pek bir sorulacak bir şey kalmamıştı sanırım yada ikimizinde aklına gelmedi bşr sohbet konusu. Neyse sorum şu hemen yan masada bir köpek sesiyle irkildim.Bu da iyi oldu kendine geldin dedi. Yaptığı saygısızlık mı sizce. Ve bu saygısızlığı alttan almalımıyım
Hayır zoruma gitti ama sormadım.O ne demek? ne alaka diye sordun mu peki?
Evet ama espri değildi ciddi ciddi dediEspri yapmış adam, dalgın dalgın duruyorsan belki
Hani kendinde değildin demek istemesiSaygısızlık tam olarak nerede ben göremedim skdkssk
Konuşacak bir şey bulamadıysanız arada bir çekim olmamıştır zaten boşverinEvet ama espri değildi ciddi ciddi dedikonuşacak bir şey bulamadım ondandır oda bulamadı gerçi
Yok adamın tavrı yüz ifadesinden dolayı sanırım bir. Şey konuşamadım. Sert ve asık suratı vardı.Sen kendin demişsin içim geçti diye konu sahibesi, adam da söylemiş ne var bundazaten ikiniz de sıkılmışsınız tekrar buluşacak mısınız ki??
Bunu bile sormadıysanız adam sıkıntıdan kurdeşen dökmüştür muhtemelen.Hayır zoruma gitti ama sormadım.
Kendinde değildin demek istemesini neden saygısızlık olarak algıladın peki, dalgındın anlamında söyledi büyük ihtimalle benceHani kendinde değildin demek istemesi
Aynen öyle sanırım beğenmedi beni. Yğz ifadesi çok sertti. Ve gülmüyordu hiç.Konuşacak bir şey bulamadıysanız arada bir çekim olmamıştır zaten boşverin
Bende sıkıldım bu ne dedim. İşkence gibi ikimize deBunu bile sormadıysanız adam sıkıntıdan kurdeşen dökmüştür muhtemelen.
Yok adamın tavrı yüz ifadesinden dolayı sanırım bir. Şey konuşamadım. Sert ve asık suratı vardı.