- 29 Mayıs 2021
- 3.360
- 14.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Espri olsun diye demiş olabilir siz soğuk ve dalginsaniz öncesinde deİyi geceler hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu gün bir akraba aracılığıyla tanıştırıldığım biriyle 2 günlük telefon konuşması sonucu buluştuk. Pek konuşamadık ikimizde genel soruları telefonda konuştuk geriye pek bir sorulacak bir şey kalmamıştı sanırım yada ikimizinde aklına gelmedi bşr sohbet konusu. Neyse sorum şu hemen yan masada bir köpek sesiyle irkildim.Bu da iyi oldu kendine geldin dedi. Yaptığı saygısızlık mı sizce. Ve bu saygısızlığı alttan almalımıyım
Tekrar görüşmezsiniz olur biter. Enerjiniz tutmamış belli ki.Bende sıkıldım bu ne dedim. İşkence gibi ikimize de
Ben beğendim de sanırım o beğenmedi çok suratsızdı. Ve sertti yüzüBeğenmediysen boşvee geç gitdin o zaman kanka adam genel olarak kazmaymış
Evet bende de hata var ama sanırım beğenmedi o yüzden konuşmadı ve konu da açmadı.Espri olsun diye demiş olabilir siz soğuk ve dalginsaniz öncesinde de
Buluşmadan sonra sizinle iletişim kuruyor muEvet bende de hata var ama sanırım beğenmedi o yüzden konuşmadı ve konu da açmadı.
Ben hiç yazmadım o yazdı. Ama ailesine yüzü fotolardaki gibi değil demiş. Halbuki efekt yoktu sadece makyaj ve ışıklı ortamda çekilmiş fotolardı.Buluşmadan sonra sizinle iletişim kuruyor mu
Tekrar 1 şans verin bence.Ben hiç yazmadım o yazdı. Ama ailesine yüzü fotolardaki gibi değil demiş. Halbuki efekt yoktu sadece makyaj ve ışıklı ortamda çekilmiş fotolardı.
Ben onun bana yaklaşımı sıcak ve samimi olursa uyum sağlarım karşılık olarak bende sıcak ve uyumlu davranırım da. Beğenmedi sanırım. O yüzden sertti yüzü ve asık suratlıOnu dinlemediğini ya da dalgın olduğunu düşünmüş muhtemelen. Nasıl biri olduğunu birkaç buluşmada anlarsınız. Ama vakit geçirmekten keyif almadığınız biriyle devam etmeyin bence.
Ben beğendim de sanırım o beğenmedi çok suratsızdı. Ve sertti yüzü
Yani adam beğenmediği için konuşmadı diyorsunuz doğru mu anladımAdamı beğenmiş, aynı şekilde karşılık alamamışsınız. Kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlamayın, egomu nasıl koruyabilirim diyen beyniniz de olayı saygısızlık olarak algılamış. Tamamen bilinçaltınızın oyunu yani ortada herhangi bi saygısızlık yok :)) ama enerjiniz tutmamış demek ki, çok da dertlenmeyin
Yok siz öyle demişsiniz arada, ona istinaden söyledim aynı karşılığı alamamışsınız diye. Yoksa adam konuşmaya çalışmış görünüyorYani adam beğenmediği için konuşmadı diyorsunuz doğru mu anladım
Değil canımİyi geceler hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu gün bir akraba aracılığıyla tanıştırıldığım biriyle 2 günlük telefon konuşması sonucu buluştuk. Pek konuşamadık ikimizde genel soruları telefonda konuştuk geriye pek bir sorulacak bir şey kalmamıştı sanırım yada ikimizinde aklına gelmedi bşr sohbet konusu. Neyse sorum şu hemen yan masada bir köpek sesiyle irkildim.Bu da iyi oldu kendine geldin dedi. Yaptığı saygısızlık mı sizce. Ve bu saygısızlığı alttan almalımıyım
İyi geceler hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.