yani..
sırt cantası sıyah normal duz bı canta
bıleklık saat
bıde kızın meslegı geregı heralde dusunmus powerbank almıs
hepsı bırbırınden alakasız geldı bana
ben bunlar yerıne bı tane guzel bırsey alsa daha şık olurdu dusuncesındeyım
hanı bana kendını begendırmeye calısıyor bıseylerı garantılemeye calısıyor gıbı geldı ne bılım...
Bir grup arkadaş birleşip forumda bizimle eğlendiğinizi, bir yandan kendi aranızda geyiğinizi yaptığınızı düşünüyorum.
Başlığın yarısı kim kimin nesi onu anlamaya çalışmakla geçiyor.
Bir grup arkadaş birleşip forumda bizimle eğlendiğinizi, bir yandan kendi aranızda geyiğinizi yaptığınızı düşünüyorum.
6 kısılık bı arkadas grubuArkadaş grubu hepsi.
Grubun dışında kim yorum yazıyor onu bile anlamadım ben. Kendileri çalıp kendileri dinliyor diye düşünüyorum artık.
Ya da kızdan çok hoşlanmış belki kendini sevdirmeye çalışıyordur bilemiyorum ki.
Erkek arkadaşım ilk buluşmada çok sevdiğim bi yazarın iki kitabını ve kolye almıştı. O yüzden hediyelerin çokluğu bana garip gelmedi ama düz bi sırt çantası ve powerbank görgüsüz olmasa da biraz zevksiz olduğunu gösteriyor olabilir
estf niye eğlenelim ..
biz aramızda fikir ayrılığına düşüp sizlerinde fikirlerini almak istedik..
kız bu buluşmaya göre karar verecek ve yorumları okuyacak..
6 kısılık bı arkadas grubu
bırbırlerının herseyını bılen gercekden ıyı bı arkadas grubu
ıcımızden bırı bırıyle evlılık nıyetıyle bı adamla gorusuyor
ve bu arkadasımız cok naif cok ıyı bı arkadasımız uzulmesınden cok korktugumuz bırı
halıyle enıste cok ıncelenıyor
dısardan bı gozle objektıf bakılmaya calısılıyor
yanı fake geyık eglenme amaclı degıl
arkadasımız tum yorumları okuyacak
evet mune ...
mune ablada fıkrını soyleyebılır.
pes ya
Ama yorumlariniz konuyu anlasilmaz yapti biraz.6 kısılık bı arkadas grubu
bırbırlerının herseyını bılen gercekden ıyı bı arkadas grubu
ıcımızden bırı bırıyle evlılık nıyetıyle bı adamla gorusuyor
ve bu arkadasımız cok naif cok ıyı bı arkadasımız uzulmesınden cok korktugumuz bırı
halıyle enıste cok ıncelenıyor
dısardan bı gozle objektıf bakılmaya calısılıyor
yanı fake geyık eglenme amaclı degıl
arkadasımız tum yorumları okuyacak
İyi de başlığın yarıdan fazlası kendi aranızda konuşmalarınızla, birbirinize verdiğiniz cevaplarla geçiyor. Kendi aranızda özelden konuşup burada insanlara söz bırakmanız gerekmez mi, 15 sayfanın çoğu kendi aranızda konuşmalarınız ki hala bazı üyeler sizin gruptan mı değil mi onu bile anlamadım.
Neyse.
Pideciye gitmeyi arkadaşınız istediyse eleştirecek bir şey yok. Adam kendiliğinden gidelim dediyse saçma.
Mune ne derse o olsun o zaman, kabul mü nisa?
evet mune ...
mune ablada fıkrını soyleyebılır.
pes ya
estf niye eğlenelim ..
biz aramızda fikir ayrılığına düşüp sizlerinde fikirlerini almak istedik..
kız bu buluşmaya göre karar verecek ve yorumları okuyacak..
evet buraya uye kendısıdeAma yorumlariniz konuyu anlasilmaz yapti biraz.
O arkadasiniz da mi uye kk ya.
Kendi bi konu acsin bari.
Boyle olmayacak☺
İyi de başlığın yarıdan fazlası kendi aranızda konuşmalarınızla, birbirinize verdiğiniz cevaplarla geçiyor. Kendi aranızda özelden konuşup burada insanlara söz bırakmanız gerekmez mi, 15 sayfanın çoğu kendi aranızda konuşmalarınız ki hala bazı üyeler sizin gruptan mı değil mi onu bile anlamadım.
Neyse.
Pideciye gitmeyi arkadaşınız istediyse eleştirecek bir şey yok. Adam kendiliğinden gidelim dediyse saçma.
Shot sen konu aç ben de yorum yaparım hadi bekliyorum okeİyi de başlığın yarıdan fazlası kendi aranızda konuşmalarınızla, birbirinize verdiğiniz cevaplarla geçiyor. Kendi aranızda özelden konuşup burada insanlara söz bırakmanız gerekmez mi, 15 sayfanın çoğu kendi aranızda konuşmalarınız ki hala bazı üyeler sizin gruptan mı değil mi onu bile anlamadım.
Neyse.
konuyu acan arkadasımız bazı seylerı atlamısArkadasim neden konuyu duzgun acmadiniz o zaman?
Muneccimmiyiz, normal bir sekilde gelip yorum yapiyoruz birden bire birbirlerini taniyan kisiler birbirlerine yorum atiyorlar ve hic bir sey anlasilmiyor.
Ortak bir sekilde neden acmadiniz konuyu madem?
Peslik bir durum yok, zaten girgirina degilse acilan konu kimseye ceza gelmeyecektir.
adam kızı yıllardır seviyor ve evlenmek istiyor.. kız sürekli reddediyordu bir şans vermek istedi..