İlk buluşmada nişan bohçası hediye

Ya da kızdan çok hoşlanmış belki kendini sevdirmeye çalışıyordur bilemiyorum ki.

Erkek arkadaşım ilk buluşmada çok sevdiğim bi yazarın iki kitabını ve kolye almıştı. O yüzden hediyelerin çokluğu bana garip gelmedi ama düz bi sırt çantası ve powerbank görgüsüz olmasa da biraz zevksiz olduğunu gösteriyor olabilir

estf niye eğlenelim ..
biz aramızda fikir ayrılığına düşüp sizlerinde fikirlerini almak istedik..
kız bu buluşmaya göre karar verecek ve yorumları okuyacak..

Arkadaş grubu hepsi.

Grubun dışında kim yorum yazıyor onu bile anlamadım ben. Kendileri çalıp kendileri dinliyor diye düşünüyorum artık.
6 kısılık bı arkadas grubu
bırbırlerının herseyını bılen gercekden ıyı bı arkadas grubu
ıcımızden bırı bırıyle evlılık nıyetıyle bı adamla gorusuyor
ve bu arkadasımız cok naif cok ıyı bı arkadasımız uzulmesınden cok korktugumuz bırı
halıyle enıste cok ıncelenıyor
dısardan bı gozle objektıf bakılmaya calısılıyor

yanı fake geyık eglenme amaclı degıl
arkadasımız tum yorumları okuyacak

adam kızı yıllardır seviyor ve evlenmek istiyor.. kız sürekli reddediyordu bir şans vermek istedi..

estf niye eğlenelim ..

İyi de başlığın yarıdan fazlası kendi aranızda konuşmalarınızla, birbirinize verdiğiniz cevaplarla geçiyor. Kendi aranızda özelden konuşup burada insanlara söz bırakmanız gerekmez mi, 15 sayfanın çoğu kendi aranızda konuşmalarınız ki hala bazı üyeler sizin gruptan mı değil mi onu bile anlamadım.

Neyse.

Pideciye gitmeyi arkadaşınız istediyse eleştirecek bir şey yok. Adam kendiliğinden gidelim dediyse saçma.

Çoğu kişi powerbank'e takılmış ama bence takılacak bir şey yok. Daha önce şarj bitmesinden dolayı konuşamama falan gibi bir durum yaşanmış olabilir mesela onun üzerine karar vermiştir. Olmasa bile absürd değil yani, ileride olmasın iletişimimiz kesilmesin gibi bir alt mesajı da olabilir...
Arkadaşınız da kitap alıp vermiş, karşılıklı bir hediyeleşme var bana daha önceden hediye işi konuşulmuş gibi geldi.
Bence daha zevkini bilmediği için kullanışlı bir şeyler almak istemiş. Gösteriş olsa pahalı veya pahalı görünen takı vs. alırdı.
Pideci kısmına açıklık getirmişsiniz zaten.
Adamın aldığı hediyeleri analiz ediyorsunuz da arkadaşınız ne kitabı aldı acaba adam da altında bir anlam arıyor mudur merak ediyorum:)

Ama yorumlariniz konuyu anlasilmaz yapti biraz.
O arkadasiniz da mi uye kk ya.
Kendi bi konu acsin bari.
Boyle olmayacak☺

Katiyen forumdakilerle alay etmek gibi bir şey söz konusu değil. Öyle düşündüğünüze üzüldüm.

kendı aramızda konusma demeyelımde konuda eksık olan yerlerı yorumla tamamladık dıyelım
cunku kendı aramızda konusup anlasamadıgımızdan buraya döküldü
pekı alakalı alakasız bırsuru hedıye alıp hedıye hücumuna ugratması hakkındakı dusuncenız nedır

Mune ne derse o olsun o zaman, kabul mü nisa?

tamam kabul

evet mune ...
mune ablada fıkrını soyleyebılır.

pes ya

Arkadasim neden konuyu duzgun acmadiniz o zaman?
Muneccimmiyiz, normal bir sekilde gelip yorum yapiyoruz birden bire birbirlerini taniyan kisiler birbirlerine yorum atiyorlar ve hic bir sey anlasilmiyor.
Ortak bir sekilde neden acmadiniz konuyu madem?
Peslik bir durum yok, zaten girgirina degilse acilan konu kimseye ceza gelmeyecektir.

estf niye eğlenelim ..

Amacınız fikir almak ama kimseye fırsat tanımıyorsunuz ki güzelim. Sadece kendi aranızda konuşmalarınız var. Bunu bir geyik topiğinde de yapabilirdiniz.

Ama yorumlariniz konuyu anlasilmaz yapti biraz.
O arkadasiniz da mi uye kk ya.
Kendi bi konu acsin bari.
Boyle olmayacak☺
evet buraya uye kendısıde
kendısı suan adamla gorusuyor
bulusma sonunda gelıp burayı okuyacak...

evet o konuyu açan arkadaşın eksik bilgi vermesinden kaynaklandı..
kendi aramızdaki konuşmalarda aynı fikirde olmadığımızdan kaynaklı..
konu hakkında farklı fikirlerde olduğumuzdan birbirimizi alıntılayıp yorum yapmamızın anormal bir durum olduğunu sanmıyorum..

Shot sen konu aç ben de yorum yaparım hadi bekliyorum oke

konuyu acan arkadasımız bazı seylerı atlamıs
dıger arkadasımız da kendı gorusunu katarak konuyu tamamladı
halıyle bızde o kendı gorusu kısmını belırttık bı cümbüş olmus olabılır haklısınız

Tek bir hediye yeterliydi o konuda abartmış , fakat yemek konusunda bi değişişiklik göremedim ben kız istemiş zaten pideciye gitmeyi .
Ne güzel pide yemişler işte kıymalı, kaşarlı ohhh miss . Bizde sevgilimle ilk buluşmamızda balık yemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…