E adam da kız birini beğenmezse diğerini beğenir diye topladı geldi herhalde
Amacınız fikir almak ama kimseye fırsat tanımıyorsunuz ki güzelim. Sadece kendi aranızda konuşmalarınız var. Bunu bir geyik topiğinde de yapabilirdiniz.
İyi de farklı fikirlerde olduğunuz için zaten başlık açmışsınız. Bir de burada kendi aranızda alıntı yapıp yorumlaşmanın ne mantığı var, zaten özelde yaptığınız şeyi forum genelinde yapmışsınız.evet o konuyu açan arkadaşın eksik bilgi vermesinden kaynaklandı..
kendi aramızdaki konuşmalarda aynı fikirde olmadığımızdan kaynaklı..
konu hakkında farklı fikirlerde olduğumuzdan birbirimizi alıntılayıp yorum yapmamızın anormal bir durum olduğunu sanmıyorum..
Evet ama diğer kızlara da haber vermek gerekir.Shot sen konu aç ben de yorum yaparım hadi bekliyorum oke
Sen aç ben haber veririm. Muneyi etiketledilerdi beni uçurmasın şimdi hadi öptüm kib bye aeoİyi de farklı fikirlerde olduğunuz için zaten başlık açmışsınız. Bir de burada kendi aranızda alıntı yapıp yorumlaşmanın ne mantığı var, zaten özelde yaptığınız şeyi forum genelinde yapmışsınız.
Evet ama diğer kızlara da haber vermek gerekir.
yoo yorum yapan diğer üyelerle konuşmalarımız var..
geyikte sadece yine bizim düşüncelerimiz olurdu.. genel bir bakış açısı olmazdı..
Bu arkadaşım bu çocuğa karşı olmasını istiyor ama bir şeyler oturtamadı kafasında. Göz boyama amacıyla yapıldığını düşündüm. Fikrimi sormazsa idi zaten düşüncemi dile getirmezdim. Veballik bir durum olduğunu düşünmüyorum.Pideyi kız istemiş, adam da yurtdışından geliyorum diye hediyeyi bol tutmuş. Kendince değer verdiğini gösteriyor kıza işte. Her erkek Gucci çantayı, Armani veya dkny saati ya da bilmem be markayı bilmek zorunda değil ki, elinden geleni buymuş.
Hayır anlıyorum arkadaşınızın üzülmemesini istiyorsunuz ancak sırf hediye konusu yüzünden onu yanlış etkilerseniz ve bu iş, olacağı varken, olmazsa bu vebali nasıl kaldırırsınız çok merak ediyorum.
Bırakın kararı arkadaşınız versin.
Adam evlenmeyi istiyo diye bohça niyetine verdiğini sanmıyorum malzemeleri.
Biraz alınganlık olmuş kızımızdaki. Hediyeler getirmiş işte uzak yerden geliyor diye içinden gelmiştir.
Yaranılmaz anam bu kadın milletine
De.. Pideci pek olmadı şimdi.