İlk buluşmada nişan bohçası hediye

Bence arkadaslarinin hepsi sussun. Siz zaten ozelde fikirlerinizi soylrsiniz:) birakin hic tanimayan kisiler verdiginiz bilgilerle objektif yorumlrini yapsin.
Ama bence bu bilgiler sans verip vermemek icin yeterli degil. Bi adam bi kac fazla hediye aldi yada salas bi yerde yemege goturdu diye ustu cizilmez. Eger tipini begendi elektrik aldiysa tanimaya calissin. Yarin hemen evlenecek degil.

Amacınız fikir almak ama kimseye fırsat tanımıyorsunuz ki güzelim. Sadece kendi aranızda konuşmalarınız var. Bunu bir geyik topiğinde de yapabilirdiniz.

yoo yorum yapan diğer üyelerle konuşmalarımız var..
geyikte sadece yine bizim düşüncelerimiz olurdu.. genel bir bakış açısı olmazdı..

evet o konuyu açan arkadaşın eksik bilgi vermesinden kaynaklandı..
kendi aramızdaki konuşmalarda aynı fikirde olmadığımızdan kaynaklı..
konu hakkında farklı fikirlerde olduğumuzdan birbirimizi alıntılayıp yorum yapmamızın anormal bir durum olduğunu sanmıyorum..
İyi de farklı fikirlerde olduğunuz için zaten başlık açmışsınız. Bir de burada kendi aranızda alıntı yapıp yorumlaşmanın ne mantığı var, zaten özelde yaptığınız şeyi forum genelinde yapmışsınız.

Shot sen konu aç ben de yorum yaparım hadi bekliyorum oke
Evet ama diğer kızlara da haber vermek gerekir.

İyi de farklı fikirlerde olduğunuz için zaten başlık açmışsınız. Bir de burada kendi aranızda alıntı yapıp yorumlaşmanın ne mantığı var, zaten özelde yaptığınız şeyi forum genelinde yapmışsınız.

Evet ama diğer kızlara da haber vermek gerekir.
Sen aç ben haber veririm. Muneyi etiketledilerdi beni uçurmasın şimdi hadi öptüm kib bye aeo

yoo yorum yapan diğer üyelerle konuşmalarımız var..
geyikte sadece yine bizim düşüncelerimiz olurdu.. genel bir bakış açısı olmazdı..

Burda da pek farklı olduğunu söyleyemeyeceğim malesef.
Arkadaşınız buraya üyeyse neden kendi konu açmadı da siz açma gereği duydunuz onun yerine? Bu kısım da saçma.
Eğlence arıyorsunuz gibi geldi bana da.
Neyse kaçayım mune geyikten almasın içeri beni de.

Bir de eklemeyi unutmuşum, bu hediyeler bir günde verilmiş olabilir ama belki de o 1 yıl içinde aklına geldikçe içinden gelip aldığı şeyler. Bence genel olarak düşünceli bir hareket.
Arkadaşınızın maddi hediyelere verdiği önem ne kadar bilmiyorum ama en azından adamın cimri olmadığı belli.

arkadaslar;
bız arkadaslar bı fıkır ayrılıgına dustuk buraya sorduk...
bızım bırbırımızı alıntılamamız sızın fıkrınızı yazmanıza engel degıl kı?
arkadasız ama buraya da uyeyız netıcede ...

arkadasların bırbırını alıntılama yasagımı var ?
bu konuda elestıren ınsanında sen konu ac ben yorum yapıcam ironisi ammada komik.

Pideyi kız istemiş, adam da yurtdışından geliyorum diye hediyeyi bol tutmuş. Kendince değer verdiğini gösteriyor kıza işte. Her erkek Gucci çantayı, Armani veya dkny saati ya da bilmem be markayı bilmek zorunda değil ki, elinden geleni buymuş.

Hayır anlıyorum arkadaşınızın üzülmemesini istiyorsunuz ancak sırf hediye konusu yüzünden onu yanlış etkilerseniz ve bu iş, olacağı varken, olmazsa bu vebali nasıl kaldırırsınız çok merak ediyorum.

Bırakın kararı arkadaşınız versin.

Konunun gerçek olduğunu, eğlence amacı güdülmediğinin altını çizmekle birlikte belirtmek istiyorum. Arkadaşım bu konu ile ilgili buraya hayatta konu açmayacağını bildiğimden, fikir istemesi ve fikir farklılığımız nedeniyle sizlerin görüşlerini okutmak amacıyla konuyu açtım. Bazı detayları yazmamıştım sonradan kolum kırık olduğu için yetişip ilk mesajı editleyemedim. Kk kadınlarıyla eğlenmek gibi bir durum ve niyet yoktur. Yanlış anlaşılmalar oldu. Arada fikirler geldi sanırım yeterli olur. Daha fazla yanlış anlaşılma olmaması adına konunun kapatılmasını rica ettim zaten.

Adam yurt dışından gelince vence öyle tek hediye hos olmaz diye düşünmüş bana kalirsa.
Bana sadece sirt cantasi getirse bile kafi ama :KK70: powerbankta ihtiyaç sevdiğim adami her dakika görmüş olurum fena mi :KK70:
Pideci de olur bence gayet maksat karib doyurmakmia çünkü orada.

Herkes ayni bakis acisiyla bakmayabilir. Ben de olsam tek hediye alırdım. Ama beyefendi böyle tercih etmis. Dert edilecek abes bir durum yok bence.. gördükçe hanimefendi aklima gelmiş olabilie.

Pideyi kız istemiş, adam da yurtdışından geliyorum diye hediyeyi bol tutmuş. Kendince değer verdiğini gösteriyor kıza işte. Her erkek Gucci çantayı, Armani veya dkny saati ya da bilmem be markayı bilmek zorunda değil ki, elinden geleni buymuş.

Hayır anlıyorum arkadaşınızın üzülmemesini istiyorsunuz ancak sırf hediye konusu yüzünden onu yanlış etkilerseniz ve bu iş, olacağı varken, olmazsa bu vebali nasıl kaldırırsınız çok merak ediyorum.

Bırakın kararı arkadaşınız versin.
Bu arkadaşım bu çocuğa karşı olmasını istiyor ama bir şeyler oturtamadı kafasında. Göz boyama amacıyla yapıldığını düşündüm. Fikrimi sormazsa idi zaten düşüncemi dile getirmezdim. Veballik bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Ama canim nisan bohcasina bu saydiklarin
Koyulmaz ki :)
Ic camasiri, makyaj malzemesi olsa
Aradan ciksin diye sey etmistir derdik :d

Ihtiyacina yonelik olabilecek
Sirt cantasi ve powerbank gayet guzel dusunulmus.
Saat ve bileklikte incelik gostergesi.

Benim hosuma giderdi.

Bunun altında nasıl bir şey ararsiniz anlamadım.. ne güzel demekki adam beğenmiş almış gelmiş ne var bunda 5 milyarlık tek taşı alıp öylemi gelseydi yani..Pidecİ yada başka yer ne önemi var Allah aşkına ayrıca adam başka şehirden gelmiş nerde hangi mekan var ne bilsin ..O da kusur kalsın yani

İskender yeselerdi bari. Pide de iyidir. Açsan lop lop gotureceksin tabi. Hediyeler de iyiymis ben severim böyle durduk yere bir şeyler almayı. Araştırmadan evlenmesine arkadaşın. Hızlı koşan atın.. acele edenden korkarım ben. Sakladigi bir şey olmalı ya da sadece evlenmek için evleniyordur.

ilk buluşmada olsa ayağının tozuyla gelmiş ,bu seferlik öyle icab etmiş hediyeleri bu şekilde seçmiştir ,pide yemişlerdir.tek bir buluşmada adamın görgüsüz olup olmadığına karar vermek için erken.eğer kız arkadaşınız hoşlandıysa bir daha ki buluşmalarda ki davranışlarına göre karar vermeli.bu adamın görgüsüz olduğuna ikna etmek için konu açılmış gibi ,belki çok mutlu olacaklar belki de anlaşamayacaklar ama biraz daha zaman gerekli.ayrıca ben hediyeleri ve pideciyi abes bulmadım.aynı şehirde yaşayan vakit sıkıntısı olmayan bir buluşma olsaydı tuhaftı ama,durum daha farklıymış çünkü.

Adam evlenmeyi istiyo diye bohça niyetine verdiğini sanmıyorum malzemeleri.
Biraz alınganlık olmuş kızımızdaki. Hediyeler getirmiş işte uzak yerden geliyor diye içinden gelmiştir.
Yaranılmaz anam bu kadın milletine :süslü:

De.. Pideci pek olmadı şimdi.

hahaha aynen katılıyorum size. bence hediyeler tamamda pideci olmamış.

Ne var ki ben garipsemedim. Adam yurtdışından gelirken hoşuna giden şeyleri almış vermis iste, taksit taksit mi vermeliydi? Yurtdışından yeni gelmiş birisi için de pideciyi garipsemedim, ben de Türkiye'ye dönünce ilk lahmacun yemistim. Insan özlüyor. Avmde de hep fastfood var zaten.

Ne var ki ben garipsemedim. Adam yurtdışından gelirken hoşuna giden şeyleri almış vermis iste, taksit taksit mi vermeliydi? Yurtdışından yeni gelmiş birisi için de pideciyi garipsemedim, ben de Türkiye'ye dönünce ilk lahmacun yemistim. Insan özlüyor. Avmde de hep fastfood var zaten.

Ben absürt bi durum görmedim. Adam aldığı hediyeleri vermiş, yarım yarım mı vercekti yani? Heyecanlanmış, beğenmiş almış ne güzel :super: ayrıca powerbank çokta mikemmeellll bi hediyeee :KK9: pidede hiç mi yemiyoz sanki, gayet doğal olmuş işte.

X