İlk buluşmada nişan bohçası hediye

İstanbulda hangi AVM'ye gitmişler acaba otogara yakın Forum İstanbul var. Üst kata çıkıp direkt pide almış olabilirler adam o heyecandan fark etmemiştir bile ilk yüz yüze görüşme diyorsunuz :)

Arkadaşınız ne diyor bu konuda?
Yer doğru. Orada bie dünya yer var :)
Arkadaşım arada detay geçti şuan hala buluşmada daha bir şey demedi. Ama adamın bie torba hediyesinden sonra ezilmişte olabilir. Gerçi kitap taş gibi bie hediye

ya aslinda biraz gorgusuz oldugunu dusunur gibi oldum ama birazda soyle dusundugumde yurtdisinda yasayanlar hala cok gelenek ve goreneckcilerdir yani turkiyedekiler gibi henuz ileri goruslu olamadilar
annesinin falan haberi varsa ozelliklede o ogutlemis olabilir
1 yıldır yurt dısında yasıyor adam
uzun surelı olsa dedıgınızde haklısınız

sep evet forum ist. ayrıca kız pide yemek istiyorum demiş..

kız ben ıstedım pideyı dıyor
foruma gıttıler evet

Pide yemek isteyen kızsa zaten pide kısmı sorun bile sayılmaz.

Hediye kısmı da adam garantici ya da görgüsüz olmak zorunda değil. Belki de ne yapacağını bilememiş hepsini toplayıp gelmiş olabilir. Hediyeler nasıl çok mu uyduruk yoksa seçilerek mi alınmış daha önemli bence :)

haaa ozaman baska
akli karisik enistenin belli
hanı bıde kızı da tanıyor bulusamasalarda sık sık gorusuyorlardı konusuyorlardı
kız da naif ınce bı kız
bıde dusununce bunca hedıye karsısında mahcup olmustur kesın kendısı kıtap aldı hedıye olarak kı bence en guzel hedıye ama ıstıyorum kı kararından emın olsun uzulmesını hıc ıstemıyorum cunku

Bak şimdi oldu mu, şimdi sorsak bu yaştaki adam garantici olsun der tüm kk, neticede 18lik gençlerden bahsetmiyoruz değil mi?
Valla yaranılmaz kadın milletine, alıcam 2 çocuğumu ıssız adaya yerleşicem
Koş koş su dökmeyeceğim arkandan git tabi !
Muhalefet yapan sen değil misin?
Ben konuyu açtım siz insanları yönlendiriyorsunuz. Siz yönlendirmeden önce bir adet muhalefet mesajım yoktu.

Pide yemek isteyen kızsa zaten pide kısmı sorun bile sayılmaz.

Hediye kısmı da adam garantici ya da görgüsüz olmak zorunda değil. Belki de ne yapacağını bilememiş hepsini toplayıp gelmiş olabilir. Hediyeler nasıl çok mu uyduruk yoksa seçilerek mi alınmış daha önemli bence :)
yani..
sırt cantası sıyah normal duz bı canta
bıleklık saat
bıde kızın meslegı geregı heralde dusunmus powerbank almıs
hepsı bırbırınden alakasız geldı bana
ben bunlar yerıne bı tane guzel bırsey alsa daha şık olurdu dusuncesındeyım
hanı bana kendını begendırmeye calısıyor bıseylerı garantılemeye calısıyor gıbı geldı ne bılım...

şimdi benim anlamadığım ilk buluşmada iyi bi yere götürmek neden erkeğin görevi? lafa geline eşitlik şu bu ama şimdi beni pideciye götürdü ühühühühü :KK43: e kadına demezler mi o zaman madem iyi bi yere gitmek istiyodun sen düşünseydin sne götürseydin...

adam görgüsüzdür iş bilmezdir, ona bişey diyemem. ama şu hali ile bu konulara takan kadından ben olsam soğurum.

ya aslinda biraz gorgusuz oldugunu dusunur gibi oldum ama birazda soyle dusundugumde yurtdisinda yasayanlar hala cok gelenek ve goreneckcilerdir yani turkiyedekiler gibi henuz ileri goruslu olamadilar
annesinin falan haberi varsa ozelliklede o ogutlemis olabilir

Bu kişi sadece 1 yıllığına gitti. Ne gelenek görenek olacak ki bilemedim tabi ben konuda belirtmwdim sorry

şimdi benim anlamadığım ilk buluşmada iyi bi yere götürmek neden erkeğin görevi? lafa geline eşitlik şu bu ama şimdi beni pideciye götürdü ühühühühü :KK43: e kadına demezler mi o zaman madem iyi bi yere gitmek istiyodun sen düşünseydin sne götürseydin...

adam görgüsüzdür iş bilmezdir, ona bişey diyemem. ama şu hali ile bu konulara takan kadından ben olsam soğurum.
Sorun pideci değil. Bu kadar gösteriş yapması benim nazarımda.

X