- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
canımcın ıyı okursan bızım gıbı dusunen baska ınsanlarda var
benımle polemıge gırme kıblıcem senı o olacak :)
Amaç gönüller bir olsun nisacım, gerekirse banlanırız da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcın ıyı okursan bızım gıbı dusunen baska ınsanlarda var
benımle polemıge gırme kıblıcem senı o olacak :)
Yer doğru. Orada bie dünya yer var :)İstanbulda hangi AVM'ye gitmişler acaba otogara yakın Forum İstanbul var. Üst kata çıkıp direkt pide almış olabilirler adam o heyecandan fark etmemiştir bile ilk yüz yüze görüşme diyorsunuz :)
Arkadaşınız ne diyor bu konuda?
1 yıldır yurt dısında yasıyor adamya aslinda biraz gorgusuz oldugunu dusunur gibi oldum ama birazda soyle dusundugumde yurtdisinda yasayanlar hala cok gelenek ve goreneckcilerdir yani turkiyedekiler gibi henuz ileri goruslu olamadilar
annesinin falan haberi varsa ozelliklede o ogutlemis olabilir
ya bişi dicem
Ece benden daha mantiklidir ama ondan cagirdim ilimli dusunur cogu zaman
haaa ozaman baska1 yıldır yurt dısında yasıyor adam
uzun surelı olsa dedıgınızde haklısınız
sep evet forum ist. ayrıca kız pide yemek istiyorum demiş..
kız ben ıstedım pideyı dıyor
foruma gıttıler evet
hanı bıde kızı da tanıyor bulusamasalarda sık sık gorusuyorlardı konusuyorlardıhaaa ozaman baska
akli karisik enistenin belli
Koş koş su dökmeyeceğim arkandan git tabi !Bak şimdi oldu mu, şimdi sorsak bu yaştaki adam garantici olsun der tüm kk, neticede 18lik gençlerden bahsetmiyoruz değil mi?
Valla yaranılmaz kadın milletine, alıcam 2 çocuğumu ıssız adaya yerleşicem
Ben konuyu açtım siz insanları yönlendiriyorsunuz. Siz yönlendirmeden önce bir adet muhalefet mesajım yoktu.Muhalefet yapan sen değil misin?
Arkadaslar birbirine girdi :) yahu ne dert ediyosunuz fikrinizi soyleyin cekilin. Koca kadın verir kararini. Bence adama sans versin. Adam iyi adam bak soyluyorum. Cok guzel insan secerim :)
Arkadaş grubu hepsi.Ya bu konuda kac kisi birbirini taniyor
yani..Pide yemek isteyen kızsa zaten pide kısmı sorun bile sayılmaz.
Hediye kısmı da adam garantici ya da görgüsüz olmak zorunda değil. Belki de ne yapacağını bilememiş hepsini toplayıp gelmiş olabilir. Hediyeler nasıl çok mu uyduruk yoksa seçilerek mi alınmış daha önemli bence :)
ya aslinda biraz gorgusuz oldugunu dusunur gibi oldum ama birazda soyle dusundugumde yurtdisinda yasayanlar hala cok gelenek ve goreneckcilerdir yani turkiyedekiler gibi henuz ileri goruslu olamadilar
annesinin falan haberi varsa ozelliklede o ogutlemis olabilir
Sorun pideci değil. Bu kadar gösteriş yapması benim nazarımda.şimdi benim anlamadığım ilk buluşmada iyi bi yere götürmek neden erkeğin görevi? lafa geline eşitlik şu bu ama şimdi beni pideciye götürdü ühühühühü e kadına demezler mi o zaman madem iyi bi yere gitmek istiyodun sen düşünseydin sne götürseydin...
adam görgüsüzdür iş bilmezdir, ona bişey diyemem. ama şu hali ile bu konulara takan kadından ben olsam soğurum.