İlk buluşmada nişan bohçası hediye

Garanticilik başka görgsüzlük başka, aldığı hediyelerin hiçbiri görgüsüzce gelmedi bana
hedıyeler tek basına ayrı ayrı hedıye zaten
hepsını bırden alıp verınce bıldıgın bohca olmus
allah bılır sırt cantasının ıcıne koymustur hepsınıde oyle vermıstır kesın

Bu kadar detay vermek istememiştim. Elim kırık olduğu için geç yetişiriuorum ara ara konuyu güncelledim.

İstanbulda hangi AVM'ye gitmişler acaba otogara yakın Forum İstanbul var. Üst kata çıkıp direkt pide almış olabilirler adam o heyecandan fark etmemiştir bile ilk yüz yüze görüşme diyorsunuz :)

Arkadaşınız ne diyor bu konuda?

Mis gibi pidenin neyini beğenmediniz ya :kk77:

Hediyelerde göz boyamak için değil bence , adamda ki sadece iş bilmezlik . Kötü niyet sezmedim.

Göz boyamak istese bohça ile beraber pideci yolu tutmazdı .

Bence Nagihan devam etsin :süslü:
Umarım dediğin gibi çıkar. :) diğer türlüsü fazla zorlama.

Adamı tanımadığım için görgüsüz mü garantici mi bilemiyorum. Arkadaşım kaear verir tabi. bence iki türlüsü de iyi değil.

Bak şimdi oldu mu, şimdi sorsak bu yaştaki adam garantici olsun der tüm kk, neticede 18lik gençlerden bahsetmiyoruz değil mi?
Valla yaranılmaz kadın milletine, alıcam 2 çocuğumu ıssız adaya yerleşicem

E arkadasinizi ikna edin gorusmesin o zaman bir daha adamla.
Zannediyorum ki buraya yazayim da yorumlari okuturum dediniz ama....
Ya da kizin hic haberi yokta siz mi kendi kendinize bunu dert edip konu actiniz?
Gorusmesinler madem.
Hepsini okuyacak. Bazı arkadaşlar muhalefet olmasaydı sizlerin daha objektif yorumlarını görecekti.

hedıyeler tek basına ayrı ayrı hedıye zaten
hepsını bırden alıp verınce bıldıgın bohca olmus
allah bılır sırt cantasının ıcıne koymustur hepsınıde oyle vermıstır kesın

Ya ne yapacaydı, israfçı olup hepsini ayrı çantaya mı koyacaktı

İstanbulda hangi AVM'ye gitmişler acaba otogara yakın Forum İstanbul var. Üst kata çıkıp direkt pide almış olabilirler adam o heyecandan fark etmemiştir bile ilk yüz yüze görüşme diyorsunuz :)

kız ben ıstedım pideyı dıyor
foruma gıttıler evet

evet forum ist. ayrıca kız pide yemek istiyorum demiş..

Ya ne yapacaydı, israfçı olup hepsini ayrı çantaya mı koyacaktı
:KK70: en azından 1 buyuk guzel posetde hepsı hedıye paketlı olabılır
onuda mı dusunemeyecek
onuda mı bız soylıcez
bu enısteyle bızım ısımız zor valla

Konuyu bir arkadaşım için açtım belirteyim.

Arkadaşım Nagihan yıllar önce tanıştığı bir adamla buluştu.
Şuanki halleri flört aşaması.

Bu adam yurtdışından gelirken arkadaşıma bir adet sırt çantası, saat, bileklik, powerbank almış.
Arkadaşım kitap aldı.

Yıllar sonra ilk flörtlü buluşamaya yemek için pideciye gittiler. (ikiside istanbula başka yerden geldi. En yakın diye otogarın oradaki bir avmye gidiyorlar)

Adam evlenmeyi istiyor.

Çeyiz bohçası gibi ne bulduysa getirmesi hepsini bir anda ilk buluşmada vermesi falan abartılı mı değil mi?
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz?

Edit: başlık yanlış oldu nişan bohçası gibi olmalıydı

ya aslinda biraz gorgusuz oldugunu dusunur gibi oldum ama birazda soyle dusundugumde yurtdisinda yasayanlar hala cok gelenek ve goreneckcilerdir yani turkiyedekiler gibi henuz ileri goruslu olamadilar
annesinin falan haberi varsa ozelliklede o ogutlemis olabilir

X