İlk buluşmada nişan bohçası hediye

Canım şaka bir yana, kendi fikirlerimizi yazıyoruz, getikten tanışıyoruz biz, ama birbirimize girmek üzereyiz :)
Kendi fikrimizi yazıyoruz konuda kesinlikle, hatta nisayı kib licem az kaldı

ben seni kiblicem
:KK70:
surda kızın ıyılıgını dusunuyoruz
adamla anlasamayacagına emınım ben

kız gercekden asil degıl
kendınden emın adam kendı begenısı dusuncesıyle 1 tek sey alır gelır onemlı olan dusunmesıdır bu yeterlıdır
sonra hedıye almak ısterse alır verır veremıyorsa gonderır kargoyla suprız yapar şıklık yapar

bohca gıbı ne bu boyle hepsını bırden
hedıye hücumu
Su elimde gormus oldugunuz tarakkkk diye baslicak gibi bir an degil mi:KK66:

Daha önceden tanıştıklarını yazmışım zaten. Ama şuanki dırum farklı. Birliktelik için ilk adımlar atılıyor. Uzun zamandır yüzyüze görüşülmemiş. Kızı kandırmaua calışır gibi geldi bana. Cok ısrarcı yada garantici. Param var algısı yaratan bu kadar hediye düşünen bir erkek bir zahmet pideciyw gitmesin.
hah aynen budur ıste
darkmore darkmore ben ve sen dusuncemız cok net sekılde bu

ahah çok tatlı ya bana garip gelmedi.. yani bende ilk buluşmada mc donalds a gitmiştim, ruhum varoşsa demek :KK53:

Ya bende burger kinge gitmiştim ama adam bana para bende yaugğğğ gibi bir görüntü vermemişti. Aha evlendim bile. Bu konudaki adam bir garip geldi bana. Arkadaşıma bunu anlstmaya calışıyorum

Ya bende burger kinge gitmiştim ama adam bana para bende yaugğğğ gibi bir görüntü vermemişti. Aha evlendim bile. Bu konudaki adam bir garip geldi bana. Arkadaşıma bunu anlstmaya calışıyorum

Arkadaşın züğürt birini mi arıyordu?

adeta gerildim
:KK70:
kız bı bulustu olan bızlere oldu
bide adam evlılık nıyetıyle gorusuyor
bence kız kesınlıkle acele etmemelı
bayaaa bı zamana bırakmalı

pideci süper:))))))
adam yurtdısından bu ürünleri getirip burada satıyor mu acaba:)

Konunun içinde konuşulurken bulmaya çalıştığımız ayrıntıları konuda belirtseydiniz daha mantıklı yorumlar gelirdi bence.

Mis gibi pidenin neyini beğenmediniz ya :kk77:

Hediyelerde göz boyamak için değil bence , adamda ki sadece iş bilmezlik . Kötü niyet sezmedim.

Göz boyamak istese bohça ile beraber pideci yolu tutmazdı .

Bence Nagihan devam etsin :süslü:

Züğürt birini aramıyor ama görgüsüz gibide aramıyor. Garantici bir yaklaşım sergilemiş. Ne olursa olsun ilişki için ilk adımda fazla gereksiz. İnşallah hediyerin hepsini çantanın içine koyup vermiştir.

Garanticilik başka görgsüzlük başka, aldığı hediyelerin hiçbiri görgüsüzce gelmedi bana

gazlayın gazlayın birbirinizi..
kızı istemeye ben gitcem :KK70:
o kızı ben bekar bı arkadasıma ıstıcem enı sonu
en azından arkadasım nerde nasıl davranması gerektıgını bılıyor bu adam gıbı degıl
gül gıbı kızımız var daha ıyı dusuncelısını hak edıyor bence :KK12:

E arkadasinizi ikna edin gorusmesin o zaman bir daha adamla.
Zannediyorum ki buraya yazayim da yorumlari okuturum dediniz ama....
Ya da kizin hic haberi yokta siz mi kendi kendinize bunu dert edip konu actiniz?
Gorusmesinler madem.

X