- 3 Nisan 2014
- 36.012
- 146.587
aa ciddi mi?
bu arkadaşı da tanıyomusun peki:))
bi de nasıl haberin oldu da hemencecik buldun konuyu da yazdın anlayamadık ki:))
ne güzel ve büyük bir tesadüf..
tanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ciddi mi?
bu arkadaşı da tanıyomusun peki:))
bi de nasıl haberin oldu da hemencecik buldun konuyu da yazdın anlayamadık ki:))
ne güzel ve büyük bir tesadüf..
allasen
kızın meslegı gerekı powerbanka ulasması alması bulması zaten kolay yanı
İyi de vakit kısıtlıysa o vakti trafik stresi çekerek geçirmek yerine makul bir yerde bir şeyler yeyip birlikte vakit geçirmek daha mantıklı değil mi?sımdı darkmore tee bulundugu sehırden benım ıcın gelse...
bende onu pıdecıye gotursem
ozensız olmaz mı yanı
pidecıden baska alternatıf olmasa neyse
tum ıstanbullular ıocın var o ıstanbul trafıgı
o lokantaya gıdenler ışınlanmıyor
hahhaNe belli yeniden görüşecekleri, belki arkadaşın arkasaşı bu yorumlardan etkilenip görüşmeyecek daha, adamın elinde mi kalsın hediyeler, vermiş ilk fırsatta
o kuşları kondururken vurmuş öldürmüş adamahahah belki yurtdışından gelenler kuş konduruyor..
allasen
kızın meslegı gerekı powerbanka ulasması alması bulması zaten kolay yanı
Nooption valla konudaki kızın sen olduğunu sandım bir an oh olaya bak ya diye heyecanlanıyordum ne güzel..bozdun ya oldumu şimdi?:)))
sımdı bunlar avm de bulustularİyi de vakit kısıtlıysa o vakti trafik stresi çekerek geçirmek yerine makul bir yerde bir şeyler yeyip birlikte vakit geçirmek daha mantıklı değil mi?
evet İstanbullular ışınlanmıyor ama gideceğimiz yere göre hesap ediyoruz, aracımızla gideceksek İBB den yol durumu kontrol ediyoruz.
Toplu taşımaya bineceksek keza ona uygun vakitlerde çıkıyoruz, aracın gecikmesi, bekleme, binememe gibi durumları göz önünde bulunduruyoruz.
İstanbul'un dilinden burada tam zamanlı, tam kapasiteli yaşayan anlar, dışardan gelen garip ne yapsın.
sen de mi bu arkadaşlardansın:))o kuşları kondururken vurmuş öldürmüş adam
Katmer yemeden gitmemsımdı darkmore tee bulundugu sehırden benım ıcın gelse...
bende onu pıdecıye gotursem
ozensız olmaz mı yanı
pidecıden baska alternatıf olmasa neyse
tum ıstanbullular ıocın var o ıstanbul trafıgı
o lokantaya gıdenler ışınlanmıyor
ahaha 2 çocukla yurdışından gelen flörtümle buluşmaya gitseydim cidden olay olurdu yani
Ay pardon ben seni bekar sanmıştım o yuzden..kaçırdın gül gibi hediyeler dağıtan adamı desene)))ahaha 2 çocukla yurdışından gelen flörtümle buluşmaya gitseydim cidden olay olurdu yani
Hediye konusunda çuvallamış, ama ben kızın hediyeler karşısında ki tavrını merak ettim.sımdı bunlar avm de bulustular
pidecı yerıne daha ıyı bı secenek olabılırdı avm de pidecıye gıtmek nedır yahu dıye dusundum
bıtek pıdecı yok cunku
bıde sırt cantası bıleklık saat powerbank ne bulmussa almıs
bunlar yerıne daha şık davranabılırdı
sankı kız cok hedıye karsısında hayır dıyemez red edemez gıbı
sevmedım bu adamı ben :)
sen de mi bu arkadaşlardansın:))
konuyu bi karıştırmayın hastayım okuduğumu algılamakta sıkıntı çekiyorum
sımdı bız 5-6 kısılık bı arkadasızsen de mi bu arkadaşlardansın:))
konuyu bi karıştırmayın hastayım okuduğumu algılamakta sıkıntı çekiyorum
2 erkek çocuk, kilit nokta bu bence, bu yüzden biz bu çocuk da insan evladı diyoruz, kız anaları ise ağzından kuş tutsa beğenmiyor.
Ulen böyle kızlar hor görsün diye doğurmadık biz o çocukları, arkasındayız her daim.
bu cok ıyıydı yaBu konu çok güzelmiş.
Öncelikle hediyeler; tamam erkektir hediyeden çok anlamaz, o an beğendiğini almıştır. uzun uzun hediye düşünmemiştir. (de powerbank nedir gülüm)
Pideci; Seviyorum böyle saf adamları, hani ne yapacagını elini nereye koyacagını bilmeyenler
Yıllar sonra ilk flortlu buluşma; Yıllardır internetten mi görüştüler ilkkez mi bi araya geliyorlar.
Eğer öyleyse abi aradığı kızı yurtdışından bulamaış. Buradan paket yapıp götürecek gibi