Erkekleri bu konuda hafife alma derim. Şöyle ki üniversite 2’ye geçtiğimde bir çocukla tanışmıştım, Türkiye’nin ilk 3’üne giren bir üniversitenin tıp fakültesinde 3. Sınıfta okuyordu hem de ingilizce tıp . Tıpçılar genelde egosu çok yüksek olur bu bilgiyi o yüzden verdim, bütün kızların onlarla çıkmak istediğini ya da her kızı elde edebileceğini sanırlar

biz bu kişi ile buluştuk bir gün , buluşma güzeldi, sohbetten keyif aldım ama sevgili olabileceğim biri değildi yakışıklı olmasına rağmen , hafif peltek konuşuyordu, gözlük kullanıyordu ve de çok çocukça hareketleri olmuştu, kadavralarla dalga geçer gibi fotolar göstererek. Eve gittiğimde buluşmamız hakkında ne düşünüyorsun diye sordu,,ben senden çok etkilendim dedi ,,ben de ben pek elektrik alamadım dedim

( o zamanki trend laf buydu hoşlanmadığını kırmadan söylemek için , yıl 2007) bu tabiki bozuldu ama ben iyi bir insansın arkadaş kalabiliriz dedim.
Sonra bu buluşmadan sonra biri daha hayatıma girdi, bu da tıp okuyordu ama çok yakışıklı ve hoştu, aşık olmuştum bildiğin ve karşılıklıydı. Beni sırf görmek için birkaç saat 10 saatlik yol geliyordu, gündüz buluşup, akşam dönüyordu evine bir 10 saat daha . 3,5 yıl süren bir ilişki oldu, bazı sebeplerden dolayı bitti..yıl oldu 2011 3,5 sene önce görüştüğüm o çocuk benimle tekrar buluşmak istedi ( bu arada bu yıllar boyunca arkadaş kalabildik, her bayramda seyranda bir bahane ile arardı vs. ben ona kendi okulumdan 2-3 kız tanıştırdım ama o kızlar da beğenmedi onu

) ben de ayrılık acısından ve de boşluktan bir şans daha vermek istedim. Bu buluşmada da ben biraz hoşlandım gibi oldum ya da önceki ilişkimiz unutmak için hoşlanmak istedim ve ne oldu dersin

bana ben pek elektrik alamadım dedi ben eve döndüğümde msj atarak

yıllarca bu anı beklemiş kısaca

ben de zaten benimki de zorlama olacaktı, isabet oldu dedim

kimi insanlar çok kindar…

şu an yurtdışında cerrah doktor ve hala bekar

beni de silmedi hiç sosyal medyasından, sürekli hikayelerime bakıyor..bense mutlu bir evlilik yaptım, 2 tane de çocuğum var , bir kız bir oğlan