- 12 Mart 2023
- 1.265
- 1.419
- 63
Umursamaz davranumursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umursamaz davranumursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Yoo düşünmez ayrıca ne düşündüğünün ne önemi var artık.. silmeden evel için rahat edecekse ekilip mantıklı bir açıklama bile yapmadıgın için aşırı sinirliyim sana ne terbiyesiz bi insamışsın iyi kide baştan gördüm görüşüpte boşuna zaman kaybı yaşayacaktım seninle yaz.. Ya da instadan arama yapardım ben olsam ahahha gıcıklık değilmi yanındakide görür huzursuz ederdimengellersem önemli olduğunu düşünmez mi
Engellemeyin. Hiç bir şey yapmamak en etkili yöntem.engellersem önemli olduğunu düşünmez mi
Açıkçası çoğu kadın böyle durumlara takılır adam işim çıktı demiş.Selam hanımlar. Hemen konuya geçeyim bir ortamdan tanıdığım birisi var. Yaşlarımız 28/31 kendisini tanıyorum diyorsam gördükçe arada ayaküstü muhabbetler oluyor. Beni süzüyor, bakışlarını fark ettiriyor ilgisi açık. İlk tanıştığımız zamanlar bir kahve içelim muhabbeti olmuştu kendisi tarafından ama kesin bir gün tarih yoktu bir gün instagramdan bu pazar içelim derken benim evde tadilat işleri vardı uzun bir açıklama yapıp o haftasonu için reddetmek durumunda kaldım. Bu dönemde bi süre sonra koptuk ikimizin de hayatına başkaları girdi hatta kız arkadaşı beni instagramdan silmiş falan her neyse bunlar gereksiz detay. Biz ikimiz de benzer zamanda sevgililerimizden farklı nedenlerle ayrıldık.
1 hafta önce bu adamla yine denk geldik hayatın gidişatını falan konuşurken kahve içecektik dedi ben de içeriz dedim. Beni tekrar eklemiş instagramdan ve 1 hafta günaydından akşamına kadar ara ara mesajlaştık. Hep ilk mesajları kendisi attı ilgilendi baya. Haftasonu boş muyum diye beni yokladı ve bugüne kendisi plan yaptı seni öğleden sonra alayım diye tamam dedim. Öğlen bir baktım mesaj atıp beni ekmiş. Ne doğru dürüst bir açıklama ne bir kusura bakma yok. Zaten kasıntı egoist görünümlü birisi bir de şunun üstüne egosundan emin oldum. lütfen dışarıdan bir göz olarak yorum yapar mısınız amaç nedir ?
Umursamamak derken bir tepki göstermeden iletişimi kes.. mesaj atarsa emojı koy, ifade at, ok yaz mesela… iyi de nasılsın derse, onu da 14 saaat sonra falan, görüldü at hatta bi süre sonra..(erkeklerin klasik taktiği yaniumursamamış gibi davranırsam düz konuşmaya devam etmem gerekmez mi ben hiç konuşmak istemiyorum bununla artık. ama bir yandan da kızdığımı belli etmeden konuşmayı kesmek istiyorum
Umursamaz davran bir daha adım atarsa lafını da esirgeme. Bu erkeklere noluyor prensesler. Peşinden mi koşacaksın Bi de?!umursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Ayyy benim 20li yaşlarımda böyle gel gitli biri vardı. O bana görüldü atıp konuşmayı bitirince sorun yoktu çünkü ben konuşmak için tekrar tekrar yazardım hoşuna gidiyordu. Ama ben görüldü atınca çılgına döner mesaj yağmuruna tutardı.Bence umursamayin. Tekrar günaydın mi yazdı mesela belki bir günaydın yazarsınız. Sonra 10 mesaja görüldü atarsınız gibi gibi. Zaten kendiliginden muhabbet kesilir. Kasti yaptıysa bile sinir ederek amacına ulaşamamış olsun. Zaten beni hesaba almiyormus diye kendisi gıcık olsun![]()
Bu mesajdan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranılmaz,Şoyle yazabilirsiniz: "İsabet olmuş benim de acil işim çıktı ama önceki buluşma işinde de ben gelemediğim için yanlış anlarsın diye bir şey diyemiyordum zor durumda olduğum halde" ve normal gülümseme emojisi. Sonra uzak durun hiçbir şey olmamış gibi davranın uzun göz teması vs de kurmayin vs.
Biraz fevri ve aşırı gururlu biri olarak direk engel atıp bir daha iletişime geçmezdim.Hele ki “Bilmiyorum “cevabından sonra .Kendim hep net oldum karşıdan da aynı şeyi beklerimSelam hanımlar. Hemen konuya geçeyim bir ortamdan tanıdığım birisi var. Yaşlarımız 28/31 kendisini tanıyorum diyorsam gördükçe arada ayaküstü muhabbetler oluyor. Beni süzüyor, bakışlarını fark ettiriyor ilgisi açık. İlk tanıştığımız zamanlar bir kahve içelim muhabbeti olmuştu kendisi tarafından ama kesin bir gün tarih yoktu bir gün instagramdan bu pazar içelim derken benim evde tadilat işleri vardı uzun bir açıklama yapıp o haftasonu için reddetmek durumunda kaldım. Bu dönemde bi süre sonra koptuk ikimizin de hayatına başkaları girdi hatta kız arkadaşı beni instagramdan silmiş falan her neyse bunlar gereksiz detay. Biz ikimiz de benzer zamanda sevgililerimizden farklı nedenlerle ayrıldık.
1 hafta önce bu adamla yine denk geldik hayatın gidişatını falan konuşurken kahve içecektik dedi ben de içeriz dedim. Beni tekrar eklemiş instagramdan ve 1 hafta günaydından akşamına kadar ara ara mesajlaştık. Hep ilk mesajları kendisi attı ilgilendi baya. Haftasonu boş muyum diye beni yokladı ve bugüne kendisi plan yaptı seni öğleden sonra alayım diye tamam dedim. Öğlen bir baktım mesaj atıp beni ekmiş. Ne doğru dürüst bir açıklama ne bir kusura bakma yok. Zaten kasıntı egoist görünümlü birisi bir de şunun üstüne egosundan emin oldum. lütfen dışarıdan bir göz olarak yorum yapar mısınız amaç nedir ?