İlk buluşmada ekilmek

neonhol3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
60
29
3
27
Selam hanımlar. Hemen konuya geçeyim bir ortamdan tanıdığım birisi var. Yaşlarımız 28/31 kendisini tanıyorum diyorsam gördükçe arada ayaküstü muhabbetler oluyor. Beni süzüyor, bakışlarını fark ettiriyor ilgisi açık. İlk tanıştığımız zamanlar bir kahve içelim muhabbeti olmuştu kendisi tarafından ama kesin bir gün tarih yoktu bir gün instagramdan bu pazar içelim derken benim evde tadilat işleri vardı uzun bir açıklama yapıp o haftasonu için reddetmek durumunda kaldım. Bu dönemde bi süre sonra koptuk ikimizin de hayatına başkaları girdi hatta kız arkadaşı beni instagramdan silmiş falan her neyse bunlar gereksiz detay. Biz ikimiz de benzer zamanda sevgililerimizden farklı nedenlerle ayrıldık.

1 hafta önce bu adamla yine denk geldik hayatın gidişatını falan konuşurken kahve içecektik dedi ben de içeriz dedim. Beni tekrar eklemiş instagramdan ve 1 hafta günaydından akşamına kadar ara ara mesajlaştık. Hep ilk mesajları kendisi attı ilgilendi baya. Haftasonu boş muyum diye beni yokladı ve bugüne kendisi plan yaptı seni öğleden sonra alayım diye tamam dedim. Öğlen bir baktım mesaj atıp beni ekmiş. Ne doğru dürüst bir açıklama ne bir kusura bakma yok. Zaten kasıntı egoist görünümlü birisi bir de şunun üstüne egosundan emin oldum. lütfen dışarıdan bir göz olarak yorum yapar mısınız amaç nedir ?

Eklentiler

• IMG_5454.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 732
yani en azından şu şu işim var veya tahmini şu kadar sürer kusura bakma diyemez miydi bilmiyorum diyip geçmek nedir yani çok sinirliyim kızgınım sizce bundan sonra görünce nasıl davranayım ?

Umursamaz davran . Bi açıklama yaparsa mantığına sığarsa anlayış gosterırsın ama öyle dümdüz devam etmek isterse de umursamamaya devam edersin

umursamamış gibi davranırsam düz konuşmaya devam etmem gerekmez mi ben hiç konuşmak istemiyorum bununla artık. ama bir yandan da kızdığımı belli etmeden konuşmayı kesmek istiyorum

İlk aşamada hiçbir erkeğin bana böyle davranmasına müsade etmezdim ben olsam yol verirdim. Önceliği neyse onunla ilgilensin. İlk görüşmelerde senin için boşluk yaratamıyorsa kalsın zaten

yok boşluk olmadı ama hafif bi heyecan heves olmuştu hava güzel denize gideriz gibisinden bir daha hiçbi erkek kişisine güvenemeyecek miyiz biz

görüldü attım. yine mesaj atacaktır onlara da görüldü atıp geçmeyi düşünüyorum. görünce de selam verirse hızlıca bi selamını alır geçerim

umursamamış gibi davranırsam düz konuşmaya devam etmem gerekmez mi ben hiç konuşmak istemiyorum bununla artık. ama bir yandan da kızdığımı belli etmeden konuşmayı kesmek istiyorum
Umursamadığım biriyle nie konuşmam gereksin

Yazar yazmassın olur birer konu kapanır zaten arsız biri değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…