takılacak başka birini bulmuş, birdaha yüz verme.
Bir daha muhattap olmaman lâzim.gerçekten işi olan ayrıntı veriyor.umursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Umursamaz davran . Bi açıklama yaparsa mantığına sığarsa anlayış gosterırsın ama öyle dümdüz devam etmek isterse de umursamamaya devam edersinumursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Bir açıklama beklersen kendini önemli zanneder. Senin için görünmez olsun.umursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Bir daha muhattap olmaman lâzim.gerçekten işi olan ayrıntı veriyor.
Bir açıklama beklersen kendini önemli zanneder. Senin için görünmez olsun.
Umursamaz davran . Bi açıklama yaparsa mantığına sığarsa anlayış gosterırsın ama öyle dümdüz devam etmek isterse de umursamamaya devam edersin
İlk aşamada hiçbir erkeğin bana böyle davranmasına müsade etmezdim ben olsam yol verirdim. Önceliği neyse onunla ilgilensin. İlk görüşmelerde senin için boşluk yaratamıyorsa kalsın zaten
ben olsam engellerdim, engellemiyorsanda resmi konuş.mesaj attığında ne yapayım mutlaka yazar nasılsın günaydın vs
Buz gibi bir mesaj atmış. Siz yine alttan alıp ne kadar sürer demişsiniz. Ben olsam sormazdım bile. Adam buna da bilmiyorum gibi agresif, soğuk bir cevap vermiş. İnşallah cevap atmamışsınızdır.
Ghostlayın gitsin.
ben olsam engellerdim, engellemiyorsanda resmi konuş.
Umursamadığım biriyle nie konuşmam gereksinumursamamış gibi davranırsam düz konuşmaya devam etmem gerekmez mi ben hiç konuşmak istemiyorum bununla artık. ama bir yandan da kızdığımı belli etmeden konuşmayı kesmek istiyorum
onu silip önüne baktığını düşünmez mi?engellersem önemli olduğunu düşünmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?