- 14 Ağustos 2024
- 1.085
- 1.940
-
- Konu Sahibi civilenginar
ay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yaniBirkaç santim demiş konu sahibesi, 1.70 -1.73 olabilir mesela ... kardeşim işyerindeki çogu erkekten uzun, 1.72 civarı kendisi
Canım bu kombinasyonda siz yanyana 175-160 oluyorsunuz dedim ya. O boyu kompleks yaptı takılmaay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yani
çok doğru konuşmuşsunSuç sende kızım, cücüğü adam yerine koyup buluşursan üstüne ama beğenmedim sen üzülme cnm triplerine girer bir de üstüne laf dinlersin
Yahu kızım sen zaten bunu beğenmemişsin, beğenmediğin için de adam enerjinden fark etmiş arada elektrik yok demiş ve haklı. Sen de zaten yazmışsın beğenmedim hem cücük hem çok konuşuyor diye eee sen de istemiyordun zaten gönülsüz gittin o enerjiyi alan adamın da istememesi normal değil mi?? Adam sana da kendine de iyilik yapmış, yokluktan buluştuğun biriyle ite kaka devam edecektin sana da yazık olacaktı olmuyorsa bırakıcaksın.
Erkeğe göre çok kısa.bu adamın yanında bile bu kadar özgüvensiz olman hiç normal değil.bence psikolojik destek almaya başla.ay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yani
ay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yani
Sen de bu boy konusuyla çok ilgilendin bakıyorum1.65 mi1.65 kadin bile kalmadi artik yeni kzilarin hepsi uzun 1.65 adami ne yapicaksin
türkiye uzun boylu erkek cennetiay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yani
Keşke ben boyum uzun diye reddedilseydim ya ciddiyim. Boylu poslusun. Bak bir bün biriyle olunca oh be iyi ki öncekilerle olmamış diyeceksin. Geçen biri yazmıştı. Çok güzelim ama eşim artık seni güzel bulmuyorum diye yazmıştı. Üç yıllık evlilikten bildiriyorum kesinlikle güzellik maddiyat boş. Önemli olan değerli hissettirmek ve hissetmekgeçen haftalarda şöyle bir başlık açmıştım;
flört.. soru işaretleri..
merhabalar hanımlar, sizlerin fikrini almak için geldim :) bir hafta kadar önce bir arkadaşım aa siz çok iyi anlaşırsınız diyerek bir beyfendi ile tanıştırdı. kendisi bana 3 saatlik bir mesafede yaşıyor. haftaya da buluşacağız. karşı taraf teklif etti buluşmayı, birbirimizi görelim diyerek...www.kadinlarkulubu.com
biz dün bu arkadaşla buluştuk, kendisi geldi. önce bir kahvaltı daha sonra sahilde yürüyüş yaptık. kahvaltıda sohbet ettik ailesinden, hayatından bahsetti. arada muhabbet tıkandı ama ilk defa görüşmemize verdim ben o an. gelirken bana çikolata almış, arabada onu verdi bak bunu sana aldım diye. seviyeli bir görüşmeydi, evet boyu kısaydı ama bilmiyorum takılmadım buna. bence iyi geçmişti, devam ederiz diye düşündüm. hatta sahilde yürürken "kasım'da aşk başkadır dedi. sonra durdu kasım'da tanışalım yeniden" dedi. bende devam etme kararı var gibi hissettim. velhasıl kelam akşam eve döndüğünde aradı konuştuk.
kendisi ilerisi için devam etmeyi düşünmediğini söyledi. yalan yok bunu çok nazik bir dille açıkladı. birinci sebep o elektriğin olmamasıymış. (tamamen tip amaçlı düşünüyorum açıkçası. kendisi yok dese de zaten öyle güzel biri olmadığım için bu kısıma çok üzülüyorum. çünkü değiştirebileceğim bir şey değil bu benim. fotoğraftan da gördüm zaten tamamen tipoloji ile ilgili değil dedi)
ikincisi benim atanma durumunda hangi şehirde ne kadar kalacağımın belli olmamasının belirsizlik yaratmasıymış.
üçüncüsü de gerçekten benden uzunsun ben çok hoş bulmuyorum böyle dedi. bende sana boyumu söylemiştim sonucunca dedim. beş on santim değildi fark böyle görüneceğini düşünmedim dedi. ama en büyük etken elektrik alamamasıymış.
üzgün müyüm evet. sanırım beğenilmemek canımı epey sıktı. ben uzun zamandır yalnızdım ve bir şeylerin olacağına inanmıştım ne kadar yüzde yüz emin olmasam da. bugün işten izinliydim zaten sahile gittim ağladım, ağladım. seni kim neden sevsin neden hevesleniyorsun diye. işyerinde çok zor günler geçiriyorum onla konuşmak, akşamları günümü anlatmak, onun gerçekten ilgili olmasına alışmıştım. elbet geçer biliyorum ama neden hiç olmuyor. neden kimse beni beğenmiyor. 25 kg verdim fiziğim değişti ama yüzümü değiştiremem ki.
beni anlayacak birçok kadın var biliyorum, 24 yaşındayım ve geç kalmış gibi hissediyorum. ben de sevilmek istiyorum yahu
+50024 yaşındasın, uzun boylusun. 25 kilo vermişsin ve yakında memur olacaksın. Avalin teki bir bodur seni beğenmedi diye sahilde ağlıyorsun.
Kızım şu an yerinde olsam zil takıp oynardım ben. Fizik boy yerinde yüzünde de beğenmediğin ne varsa memur olunca git yaptır
Dolgu burun ne istiyorsun yaptır. Ondan sonra da memur genç güzel kız olarak uzun boylu yakışıklı bir adam bul. İyi ki olmamış valla. Bu adama üzüleceğine memur olana kadar bir dil falan daha öğren arada bak youtube falan da belki kültürlü biri denk gelir şöyle iki üç dil bilen ona yatırım olur. Kız 24 yaşında uzun zayıf memur olmuş evdeki kalcam diye düşünüyor vay anasını ya... kız ben şu halin için milyonlar verirdim. Param yok banka soyar verirdim.
Daha genceciksin hiç beklemediğin bi anda karşına çıkacak eminim sakın kendini kötü hissetmegeçen haftalarda şöyle bir başlık açmıştım;
flört.. soru işaretleri..
merhabalar hanımlar, sizlerin fikrini almak için geldim :) bir hafta kadar önce bir arkadaşım aa siz çok iyi anlaşırsınız diyerek bir beyfendi ile tanıştırdı. kendisi bana 3 saatlik bir mesafede yaşıyor. haftaya da buluşacağız. karşı taraf teklif etti buluşmayı, birbirimizi görelim diyerek...www.kadinlarkulubu.com
biz dün bu arkadaşla buluştuk, kendisi geldi. önce bir kahvaltı daha sonra sahilde yürüyüş yaptık. kahvaltıda sohbet ettik ailesinden, hayatından bahsetti. arada muhabbet tıkandı ama ilk defa görüşmemize verdim ben o an. gelirken bana çikolata almış, arabada onu verdi bak bunu sana aldım diye. seviyeli bir görüşmeydi, evet boyu kısaydı ama bilmiyorum takılmadım buna. bence iyi geçmişti, devam ederiz diye düşündüm. hatta sahilde yürürken "kasım'da aşk başkadır dedi. sonra durdu kasım'da tanışalım yeniden" dedi. bende devam etme kararı var gibi hissettim. velhasıl kelam akşam eve döndüğünde aradı konuştuk.
kendisi ilerisi için devam etmeyi düşünmediğini söyledi. yalan yok bunu çok nazik bir dille açıkladı. birinci sebep o elektriğin olmamasıymış. (tamamen tip amaçlı düşünüyorum açıkçası. kendisi yok dese de zaten öyle güzel biri olmadığım için bu kısıma çok üzülüyorum. çünkü değiştirebileceğim bir şey değil bu benim. fotoğraftan da gördüm zaten tamamen tipoloji ile ilgili değil dedi)
ikincisi benim atanma durumunda hangi şehirde ne kadar kalacağımın belli olmamasının belirsizlik yaratmasıymış.
üçüncüsü de gerçekten benden uzunsun ben çok hoş bulmuyorum böyle dedi. bende sana boyumu söylemiştim sonucunca dedim. beş on santim değildi fark böyle görüneceğini düşünmedim dedi. ama en büyük etken elektrik alamamasıymış.
üzgün müyüm evet. sanırım beğenilmemek canımı epey sıktı. ben uzun zamandır yalnızdım ve bir şeylerin olacağına inanmıştım ne kadar yüzde yüz emin olmasam da. bugün işten izinliydim zaten sahile gittim ağladım, ağladım. seni kim neden sevsin neden hevesleniyorsun diye. işyerinde çok zor günler geçiriyorum onla konuşmak, akşamları günümü anlatmak, onun gerçekten ilgili olmasına alışmıştım. elbet geçer biliyorum ama neden hiç olmuyor. neden kimse beni beğenmiyor. 25 kg verdim fiziğim değişti ama yüzümü değiştiremem ki.
beni anlayacak birçok kadın var biliyorum, 24 yaşındayım ve geç kalmış gibi hissediyorum. ben de sevilmek istiyorum yahu