ilk buluşma..

Birkaç santim demiş konu sahibesi, 1.70 -1.73 olabilir mesela ... kardeşim işyerindeki çogu erkekten uzun, 1.72 civarı kendisi
ay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yani

benzeri benım başıma geldi bana kısayım senden dedı ama o 1.65 ben 1.73 son kez görüştüm ilk ve son bazı şeyler olmaz olmaz olmaz begenmesın aşağılık kompleksine girmiştir belkı boyunu görünce takma

diğer sebepleri bilemem bunlar sonuçta belli olan şeyler. atanma meselesi, boy farkı. bunları anlamak için buluşmaya gerek yoktu
ama elektrik konusunda kesinlikle hak veriyorum ve bunun asla tipinle alakalı olduğunu düşünmüyorum
seni güzel bulmasa buluşmazdı. fotoğraflarınla gerçeğin arasında çok fark yoksa hiç öyle ben güzel değilim o yüzden olmadı diye düşünme
ben çok internet tanışması ve buluşması yapan biriyim. önce fotoğrafından görüp tipini beğenirim. sonra sohbetimiz tutarsa buluşurum
tipini iyi bulduğum halde sırf elektrik alamadığım için ilerlemediğim o kadar çok insan oldu ki
bu onları beğenilmeyecek, sevilmeyecek insanlar yapmıyor
sadece benim frekansım tutmamış oluyor
daha geçen hafta biriyle buluştum, tipini de fotolarından gayet beğenmiştim
karşıma geldiğinde de tipinin kötü olduğunu düşünmedim ama sohbet, muhabbet, aradaki iletişim, frekans gibi şeyleri düşündüğümde
evime geldim ve ertesi gün adamı her yerden sildim yani
değil ilişki, arkadaşlık dahi kurabileceğim birisi değildi
bu durum onu kötü biri yapmaz, tipsiz yapmaz, sevmeye değmez yapmaz. sadece o kişinin bana göre olmadığı anlamına gelir.

çok doğru konuşmuşsun
beğenmediğin halde hadi bi görüşeyim diye gidilen buluşmada sendeki beğenmeme enerjisi karşı tarafa geçiyor
bu da frekans tutmaması ya da karşı tarafta direkt "beğenilmedim" şeklinde bir algıya dönüşüyor
bu yazın başında yaşadım ben bunu. biri vardı, çok yüzeysel bir insan olmadığım için sırf anlaşabiliyoruz ve iyi birine benziyor diye gittim buluştum
ama daha ilk dakikadan onunla aramda asla bişey yaşanmayacağı kararına vardım ve gece boyu muhabbet benim yaymış olduğum bu enerjiyle şekillendi
her ne kadar güzel vakit geçirmiş olsak da karşı taraf aptal değil sonuçta ve hislerine çok kulak veren biri olduğu için
bana söylememiş olsa bile bence %90 durumu anladı ve kendini geri çekti mesela.

ay yok o kadar uzun da değilim yani. 168im. beyfendi 165ti ama bence daha kısaydı ya ben o kadar fark olacağını düşünmedim onzu benden baya baya alttaydı yani
Erkeğe göre çok kısa.bu adamın yanında bile bu kadar özgüvensiz olman hiç normal değil.bence psikolojik destek almaya başla.

türkiye uzun boylu erkek cenneti
bir yığın uzun boylu adam varken senden kısa adamla ne işin var
ki sen çok uzun da değilsin kısa da değilsin
yan yana çok daha iyi gözükeceğin adam dolu bu memlekette, boşver
ben olsam en başından sırf boy nedeniyle bile buluşmazdım kimse kusura bakmasın
o bile 2 saatimi ayırmama engeldir adamın kompleks yapması aşırı normal
1.65 boyla işi çok zor bu ülkede çünkü kısa kadınlarımızda bile uzun boylu erkek arzusu vardır

24 yaşındasın uzun boylusun belli ki manken gibi kızsındırama auran düşük.minnoşun biri seni beğenmedi mi yoksa komplekse mi girdi.manüpülasyona açıksın bence önce onu düzeltmelisin bence

24 yaşındasın, uzun boylusun. 25 kilo vermişsin ve yakında memur olacaksın. Avalin teki bir bodur seni beğenmedi diye sahilde ağlıyorsun.

Kızım şu an yerinde olsam zil takıp oynardım ben. Fizik boy yerinde yüzünde de beğenmediğin ne varsa memur olunca git yaptır
Dolgu burun ne istiyorsun yaptır. Ondan sonra da memur genç güzel kız olarak uzun boylu yakışıklı bir adam bul. İyi ki olmamış valla. Bu adama üzüleceğine memur olana kadar bir dil falan daha öğren arada bak youtube falan da belki kültürlü biri denk gelir şöyle iki üç dil bilen ona yatırım olur. Kız 24 yaşında uzun zayıf memur olmuş evdeki kalcam diye düşünüyor vay anasını ya... kız ben şu halin için milyonlar verirdim. Param yok banka soyar verirdim.

Kendinizden 10 cm kısa bir erkeği kabul etmeniz hata zaten siz onu reddeceginize o sizi etmiş . Ne münasebet . Çok özür dilerim .Yüz verdik essege alnimiza değdi ...... Olmus. Sevgisizlik sizi çaresizce size uygun olmayan tiplerin kritik yapıp sizi kirmasina müsade etmesin .

Keşke ben boyum uzun diye reddedilseydim ya ciddiyim. Boylu poslusun. Bak bir bün biriyle olunca oh be iyi ki öncekilerle olmamış diyeceksin. Geçen biri yazmıştı. Çok güzelim ama eşim artık seni güzel bulmuyorum diye yazmıştı. Üç yıllık evlilikten bildiriyorum kesinlikle güzellik maddiyat boş. Önemli olan değerli hissettirmek ve hissetmek

+500
1.68 bir kadına göre gayet iyi bir boy. topukluyla falan 1.74-75 olur rahatça
minimum 1.80-85lik adamların yanına da çok güzel yakışır
1.65 erkek mi olur allahsen ya
bizim kadınlarımız iyi hoş da psikolojileri zayıf. erkekler de bundan çok faydalanıyorlar
o 3 gram akıllarıyla yüzüne bakılmayacak herifler bile kendini adam sanıyor deliriyorum
bu hikayede sahilde ağlaması gereken kişi karşı taraf
o 1.65 boyuyla hem kadınlar onu beğenmeyecek hem de erkek rakipleri asla ciddiye almayacak
bizim ülkemizde uzun boylu erkek çok çünkü. erkekler arasında da uzun olmak, biraz kalıplı olmak, vücut gelişimi falan önemlidir yani

Daha genceciksin hiç beklemediğin bi anda karşına çıkacak eminim sakın kendini kötü hissetme

En azından dürüst olup size söylemiş, ghostlamamış ve oyalamamış da. Bence bir iki kişinin elektrik alamaması yüzünden güzel olmadığınızı hemen düşünüp kendinizi üzmeyin , önünüze bakın. Dünya üzerindeki son erkek o değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…