- 2 Haziran 2019
- 322
- 645
-
- Konu Sahibi civilenginar
Bence kıymetli vaktinizi harcamayın
Kendine güvenmediğin sürece nerede salak tip var paratoner gibi çekersin sonra da sana çöp gibi davranırlar. Sen önce kendini sev, özgüven sorununu hallet. Bu mantıkla doğru partner seçemezsin gene üzülürsün.geçen haftalarda şöyle bir başlık açmıştım;
flört.. soru işaretleri..
merhabalar hanımlar, sizlerin fikrini almak için geldim :) bir hafta kadar önce bir arkadaşım aa siz çok iyi anlaşırsınız diyerek bir beyfendi ile tanıştırdı. kendisi bana 3 saatlik bir mesafede yaşıyor. haftaya da buluşacağız. karşı taraf teklif etti buluşmayı, birbirimizi görelim diyerek...www.kadinlarkulubu.com
biz dün bu arkadaşla buluştuk, kendisi geldi. önce bir kahvaltı daha sonra sahilde yürüyüş yaptık. kahvaltıda sohbet ettik ailesinden, hayatından bahsetti. arada muhabbet tıkandı ama ilk defa görüşmemize verdim ben o an. gelirken bana çikolata almış, arabada onu verdi bak bunu sana aldım diye. seviyeli bir görüşmeydi, evet boyu kısaydı ama bilmiyorum takılmadım buna. bence iyi geçmişti, devam ederiz diye düşündüm. hatta sahilde yürürken "kasım'da aşk başkadır dedi. sonra durdu kasım'da tanışalım yeniden" dedi. bende devam etme kararı var gibi hissettim. velhasıl kelam akşam eve döndüğünde aradı konuştuk.
kendisi ilerisi için devam etmeyi düşünmediğini söyledi. yalan yok bunu çok nazik bir dille açıkladı. birinci sebep o elektriğin olmamasıymış. (tamamen tip amaçlı düşünüyorum açıkçası. kendisi yok dese de zaten öyle güzel biri olmadığım için bu kısıma çok üzülüyorum. çünkü değiştirebileceğim bir şey değil bu benim. fotoğraftan da gördüm zaten tamamen tipoloji ile ilgili değil dedi)
ikincisi benim atanma durumunda hangi şehirde ne kadar kalacağımın belli olmamasının belirsizlik yaratmasıymış.
üçüncüsü de gerçekten benden uzunsun ben çok hoş bulmuyorum böyle dedi. bende sana boyumu söylemiştim sonucunca dedim. beş on santim değildi fark böyle görüneceğini düşünmedim dedi. ama en büyük etken elektrik alamamasıymış.
üzgün müyüm evet. sanırım beğenilmemek canımı epey sıktı. ben uzun zamandır yalnızdım ve bir şeylerin olacağına inanmıştım ne kadar yüzde yüz emin olmasam da. bugün işten izinliydim zaten sahile gittim ağladım, ağladım. seni kim neden sevsin neden hevesleniyorsun diye. işyerinde çok zor günler geçiriyorum onla konuşmak, akşamları günümü anlatmak, onun gerçekten ilgili olmasına alışmıştım. elbet geçer biliyorum ama neden hiç olmuyor. neden kimse beni beğenmiyor. 25 kg verdim fiziğim değişti ama yüzümü değiştiremem ki.
beni anlayacak birçok kadın var biliyorum, 24 yaşındayım ve geç kalmış gibi hissediyorum. ben de sevilmek istiyorum yahu
Siz kendinizi beğenmediğiniz için etrafa yaydığınız enerji olayı bence. Bir zamanlar sizin yaşınızdayken ben de kendimi beğenmiyordum kilo fazlalığım da vardı ama buluştuğum hiç bir tipe belli etmedim. Özgüvenli göründüm o yüzden tipimden dolayı kimse benden elektrik alamadığını söylemedi. Bence ağlamayı bırakın ve enerjinizi aşk meşk olaylarından çekip daha başka şeylerde yükseltmeyle başlayabilirsiniz
Allah Allah kadın hâlinle adamdan ne kadar uzun olabilirsin ki?.Bir de açık açık söylüyor mal seçmeye gelmiş gibi tövbe tövbe.Haa bu arada bu tanıştırma işlerine oldum olası sevmemişimdir.hep sorunlu tipler oluyor bana sorarsan.bir ilişki iki taraftan birinin beğenisi ve iletişime geçmesiyle ilerlemei bence.yoksa bu tarz abuk durumlar yaşanıyor.şu çok iyi anlasirsiniz durumunun da yalan olduğunu düşünüyorum.demem o ki gönül işleri siparişle olmuyor.bu saçmalıklardan uzak durun bence.geçen haftalarda şöyle bir başlık açmıştım;
merhabalar hanımlar, sizlerin fikrini almak için geldim :) bir hafta kadar önce bir arkadaşım aa siz çok iyi anlaşırsınız diyerek bir beyfendi ile tanıştırdı. kendisi bana 3 saatlik bir mesafede yaşıyor. haftaya da buluşacağız. karşı taraf teklif etti buluşmayı, birbirimizi görelim diyerek...www.kadinlarkulubu.com
biz dün bu arkadaşla buluştuk, kendisi geldi. önce bir kahvaltı daha sonra sahilde yürüyüş yaptık. kahvaltıda sohbet ettik ailesinden, hayatından bahsetti. arada muhabbet tıkandı ama ilk defa görüşmemize verdim ben o an. gelirken bana çikolata almış, arabada onu verdi bak bunu sana aldım diye. seviyeli bir görüşmeydi, evet boyu kısaydı ama bilmiyorum takılmadım buna. bence iyi geçmişti, devam ederiz diye düşündüm. hatta sahilde yürürken "kasım'da aşk başkadır dedi. sonra durdu kasım'da tanışalım yeniden" dedi. bende devam etme kararı var gibi hissettim. velhasıl kelam akşam eve döndüğünde aradı konuştuk.
kendisi ilerisi için devam etmeyi düşünmediğini söyledi. yalan yok bunu çok nazik bir dille açıkladı. birinci sebep o elektriğin olmamasıymış. (tamamen tip amaçlı düşünüyorum açıkçası. kendisi yok dese de zaten öyle güzel biri olmadığım için bu kısıma çok üzülüyorum. çünkü değiştirebileceğim bir şey değil bu benim. fotoğraftan da gördüm zaten tamamen tipoloji ile ilgili değil dedi)
ikincisi benim atanma durumunda hangi şehirde ne kadar kalacağımın belli olmamasının belirsizlik yaratmasıymış.
üçüncüsü de gerçekten benden uzunsun ben çok hoş bulmuyorum böyle dedi. bende sana boyumu söylemiştim sonucunca dedim. beş on santim değildi fark böyle görüneceğini düşünmedim dedi. ama en büyük etken elektrik alamamasıymış.
üzgün müyüm evet. sanırım beğenilmemek canımı epey sıktı. ben uzun zamandır yalnızdım ve bir şeylerin olacağına inanmıştım ne kadar yüzde yüz emin olmasam da. bugün işten izinliydim zaten sahile gittim ağladım, ağladım. seni kim neden sevsin neden hevesleniyorsun diye. işyerinde çok zor günler geçiriyorum onla konuşmak, akşamları günümü anlatmak, onun gerçekten ilgili olmasına alışmıştım. elbet geçer biliyorum ama neden hiç olmuyor. neden kimse beni beğenmiyor. 25 kg verdim fiziğim değişti ama yüzümü değiştiremem ki.
beni anlayacak birçok kadın var biliyorum, 24 yaşındayım ve geç kalmış gibi hissediyorum. ben de sevilmek istiyorum yahu
Allah Allah kadın hâlinle adamdan ne kadar uzun olabilirsin ki? Haa bu arada bu tanıştırma işlerini oldum olası sevmemişimdir.hep sorunlu tipler oluyor bana sorarsan.bir ilişki iki taraftan birinin beğenisi ve iletişime geçmesiyle ilerlemesi bence.yoksa bu tarz abuk durumlar yaşanıyor.şu çok iyi anlasirsiniz durumunun da yalan olduğunu düşünüyorum.demem o ki gönül işleri siparişle olmuyor.bu saçmalıklardan uzak durun bence.
Bu o zaman bahane.bu kadardan birşey olmaz.Birkaç santim demiş konu sahibesi, 1.70 -1.73 olabilir mesela ... kardeşim işyerindeki çogu erkekten uzun, 1.72 civarı kendisi
Bu o zaman bahane.bu kadardan birşey olmaz.
Çok negatif yaftalamalar yapmışsınız çok uzun süre kendinize.bu çok belli oluyor.resmen kurban psikolojisine bürünmüşsünüz.bana kalırsa negatif ve özgüvensiz enerjiniz karşı tarafa yansımış.basbaya bir taraflarını kaldırmişsın adamın.ne münasebet yani tamamen tiple ilgili değil falan demek.bu tarz şeylerin de medeniyet, elitizm falan filan olduğunu da düşünmüyorum.devam etmek istemiyor musun? iletişimi kesersin.karşı taraf da anlar yani olmayacağını.bu nedir böyle meclis toplantısında miyiz madde madde ne oluyoruz ya.bu ne ulakalık. Bu da yeni moda çıktı.bir laf edecek evire çevire allaya pullaya.... Bana çok yapmacık ve sinir bozucu geliyor.gecen yine bu tarz konuşan bir herifin konusu vardı hani şu aramızda entelektüel fark var diyen adam.hqtırlayanlar vardır.kısaca gıcık oldum herife.bence sen de olmalısın.bu görücüymüş, tanıştırmaymış işlerinden hayır geleceğini düşünmüyorum.iki taraftan biri beğenerek başlamalı bence ilişki.diğer türlü zaten başlayamıyorum da.elin süneperinin egosunu tatmin ettiğinizle kalıyorsunuz.cüceye bak sen.cüceyim diye mahcup olacağına ben böyle sevmem diyor haspam.o ne özgüven o.kız diyemedin mi ben de cücük kadar erkek sevmiyorum diye.üstün olan taraf sensin boy konusunda.haa son olarak şimdiye kadar istediğiniz kadar sevilmemiş olmanızın nedeni size göre çok da güzel olmamanız değil.o kadar çirkin kadınlar var ki sokaklarda oralarda buralarda.hergün kaç kadının çirkinliğine şaşırıp kalıyorum.hepsi de gayet güzel seviliyor valla.sonuç olarak yaşın daha baya küçük.benim de adam gibi ilk ilişkim 27 yaşında olmuştu.bazı kişilerin de kısmeti benim gibi sonradan açılıyor.herkesin zamanı farklı.bu işler tamamen kısmettir.güzellikle çirkinlikle alakası yok işte.o yüzden kendini beğenmiyorsan bile bununla alakalı olmadığını da bil.geçen haftalarda şöyle bir başlık açmıştım;
Erkek tarafı için dedim.kızımız oğlanı beğenmese hak verirdim yani.erkeğe ne oluyor?Adam 1.70 be Ferhans cücccccük ötesi yani sen yüksek standartları olan biri değil miydin kanka
Erkek tarafı için dedim.kızımız oğlanı beğenmese hak verirdim yani.erkeğe ne oluyor?