İlk buluşma için tavsiyeleriniz

Yani yazdıklarına göre buluşmaman gerekiyor niye illa buluşmak istiyorsun anlamadım. Hani bu seni silmişti sosyal medyadan falan?

Barışmak değil sadece görüşme teklifini kabul ettim ve yarın da söyleceğim ben sadece 1 saat kalacağım diye görünce iyice soğuyacağım belki de sırf görünüşünden etkilenmiştim ya belki de nasıl bir insan olduğunu göreceğim. O da çok ısrar etmişti en azından görüşürüm bende tanırım ve ondan sonra istemediğimi dile getiririm net bir şekilde diye düşündüm

Şu cinsellik yaşama bilgisini inşallah karşındaki adama söylememişsindir

valla bence sen belki yalnizliktan belki baska sebepten cocugu kacirmamak icin ugrasiyorsun. yoksa goz göre göre sapik sapik seyler dedi diye reddettigin adamla tekrar konusup ikna edilmeyi beklemezdin. alt tarafi netten biri. sie der basardin engeli. evini bilmez yolunu bilmez. ondan kurtulman cok kolaydi. ama ikna edilmeyi secmissin
hic kendini kandirma, yarin yine hulyalarda olacaksin, iliskiye baslayacaksin

Kızım sen salak mısın afedersin banlancam muhtemelen ama adam yoklukta ve sen olmasan önüne gelen ilk kabul eden kıza yine böyle konuşacak.

Yaşıtız ama bana birisi seni kucaklamak istiyorum dese önce annenin hangi kucakta olduğunu bul sonra elin kızına terbiyesizlik yap derim basarım engeli.Adamla konuşmaya devam ediyorsun soğuk yapmışmış senin yaptığın soğukluğu takan kim adam kapamam ol diyor resmen.Muhtemelen evlidir de.

Yalnız biriyim ve son zamanlarda da hayatımda kötü şeyler yaşadım ailesel vs belki de bundan dolayı gidip görmek istiyorum evet, daha önce de cinsellik yaşadım ama uzun süreli ilişkimdi. Ha olur ki etkilenirim uzun süreli devam ederiz yaşarım. Ama daha öncesinde dediğim gibi daha görüşmeden tartışmamız oldu hoşuma gitmeyen şeyler oldu ve güvensizlik duydum. Karşıdaki kişiye de ona göre bir sınır çizmek istiyorum ve görüşmeye göre bir karar vermek istedim. Nasıl davranacağımı bilemedim sadece

Bence şuan sadece ilgiye aç olduğun için onunla buluşmak istiyorsun. Böyle zamanlarda insanlar hata yapmaya çok meyilli oluyor. Hele ki bir de çocuğa bağlanırsan geçmiş olsun. Sonu başından belli bir hikaye bu kız kardeşim, kendini seviyorsan hiç bulaşma.

sarılmayı bırak karşılaştığınızda elini bile uzatma uzaktan akrabaymissiniz bir de ben olsam bu tekliften sonra buluşmaya bile gitmezdim. akraba içinde yattım diye rezil eder beni diye korkardım. illa gideceksen biriyle git bari baş başa olma

Tanıdık akraba yok ama. Aşiret diyebilirim aslında başta yazmak istemedim aşiret kavramı çok yanliş anlaşıldığı için ülkede. Aynı dini mezhepten aynı kandan insanlarız kısaca o nedenle mi bu kadar taktı orasını bilmiyorum ama

asiretse daha fena canım aynı ev filan demesi evlidir belki ikinci üçüncü evi açacak sana

Adam seni manipüle etti yani ilk gördüğün adamla ne sarılması adam bakmış açık açık söylemeye düşmedin ürktün yüzük ev cart curt ne kartı varsa oynamış işte

Bizim dini inancımız mezhebimiz farklı. Doğudaki kapalı zengin aşiret yapısı aklınıza gelmesin. Hepimizin ailesi seküler. 30 yaşından önce evlenen akraba tanıdık görmedim izin vermiyorlar bizde. Yani O kişinin aile yapısını kültürünü tanıyorum. Biraz da o yüzden yakınlık hissettim.
asiretse daha fena canım aynı ev filan demesi evlidir belki ikinci üçüncü evi açacak sana

Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan.
Ailenizin bile tanımadığı(!) ki muhtemelen tanıdığı ancak görüşmemeyi tercih ettiği akrabayı bulmayı başardınız yani. Maşallah.

Adamın ne olduğunu bile bile gidiyorsunuz. Adam tuhaf bir harekette bulunursa, başka bir masumdan yardım isteyip; onun da başını yakmayın.

Niye başına bela almak istiyorsun ki, adamın pislik olduğu belli. Niye pisliğe yaklaşmak veya bulaştırmakta ısrarcısın?

İlk konunda yazdıkların abazalıgını gösteriyor ne çirkin gereksiz laflar, bu konuda da ev açarım diyor diyosun. Metres mi tutacak seni ev açarım ne demek ya? Valla sen kendine biçtiğin değer kadarsın, kendini bu adamla konuşmaya layık görüyosan sen bilirsin. Bu arada sadece 1 saat en fazla 1 saat diye tekrarlayıp durman ne ifade ediyor anlayamadım, fark eden ne görüşmemiş mi oluyorsunuz 1 saat oturunca?

Ve bu adamı başkasının da başına musallat etsin öyle mi ? İnşallah çevresinden kimse kendisine eşlik etme gibi bir gaflette bulunmaz.

anladım yine de sarilmayin. ciddi ve mesafeli olun. konuşurken gözüne mi bakıyor dudağına mi rakip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…