Yani yazdıklarına göre buluşmaman gerekiyor niye illa buluşmak istiyorsun anlamadım. Hani bu seni silmişti sosyal medyadan falan?Ben daha önce cinsellik yaşadım uzun bir süre 2-3 sene beraber olduğum biriydi ancak tek bir kişiyle. Ha pişman da olmadım tecrübe oldu ders oldu aklımı başıma aldım. Ondan başka da sevgilim olmadı. Yani yine ağır bir insanım o yüzden tekrarı yaşansın istemiyorum, bana göre değil eğer hoşlanmadığım sevmediğim bir insansa. Bu kişiye de güven duyamadım dediğiniz gibi bu yüzden sadece en fazla 1 saat oturmak istiyorum belki yanına gidince iyice soğuyacağım. Ama ona da bunu yansıtmak için nasıl bir tavır takınmalıyım onu bilemedim kendimi korumak istiyorum biraz da ilk görüşme olacağı için
Barışmak değil sadece görüşme teklifini kabul ettim ve yarın da söyleceğim ben sadece 1 saat kalacağım diye görünce iyice soğuyacağım belki de sırf görünüşünden etkilenmiştim ya belki de nasıl bir insan olduğunu göreceğim. O da çok ısrar etmişti en azından görüşürüm bende tanırım ve ondan sonra istemediğimi dile getiririm net bir şekilde diye düşündümev tutariz yuzuk takarız ne ya?
adam abazanin teki oldugunu belli etmisti, neden devam etme karari aldiniz ki?
bir de uzaktan akrabaymis. dua et olmayani oldu diye anlatip senin muhabbetini etmesin ya da seni birseyleri ailene göndermekle- soylemekle tehdit etmesin ilerleyen zamanlarda.
bence hic bulasma.
yanlis anlama "ayy errkeeek hepsi irz düşmanı" modunda biri degilim, kendi sevgililerimi tanidigim gün öperim, birkac buluşmaya tatil ayarlarim falan ama bu adam aç abaza. ustelik akraba. sen de fazlasiyla deneyimsiz bir kizsin.
niye tekrar baristin ki?
Şu cinsellik yaşama bilgisini inşallah karşındaki adama söylememişsindirBen daha önce cinsellik yaşadım uzun bir süre 2-3 sene beraber olduğum biriydi ancak tek bir kişiyle. Ha pişman da olmadım tecrübe oldu ders oldu aklımı başıma aldım. Ondan başka da sevgilim olmadı. Yani yine ağır bir insanım o yüzden tekrarı yaşansın istemiyorum, bana göre değil eğer hoşlanmadığım sevmediğim bir insansa. Bu kişiye de güven duyamadım dediğiniz gibi bu yüzden sadece en fazla 1 saat oturmak istiyorum belki yanına gidince iyice soğuyacağım. Ama ona da bunu yansıtmak için nasıl bir tavır takınmalıyım onu bilemedim kendimi korumak istiyorum biraz da ilk görüşme olacağı için
Hayır söylemedim tabii ki sorarsa bile söylemeyen biriyim o benim kendi özelim ciddi düşünsem bile bilme hakkı ya da sorgulama hakkı olduğunu düşünmüyorumŞu cinsellik yaşama bilgisini inşallah karşındaki adama söylememişsindir
valla bence sen belki yalnizliktan belki baska sebepten cocugu kacirmamak icin ugrasiyorsun. yoksa goz göre göre sapik sapik seyler dedi diye reddettigin adamla tekrar konusup ikna edilmeyi beklemezdin. alt tarafi netten biri. sie der basardin engeli. evini bilmez yolunu bilmez. ondan kurtulman cok kolaydi. ama ikna edilmeyi secmissinBarışmak değil sadece görüşme teklifini kabul ettim ve yarın da söyleceğim ben sadece 1 saat kalacağım diye görünce iyice soğuyacağım belki de sırf görünüşünden etkilenmiştim ya belki de nasıl bir insan olduğunu göreceğim. O da çok ısrar etmişti en azından görüşürüm bende tanırım ve ondan sonra istemediğimi dile getiririm net bir şekilde diye düşündüm
Yalnız biriyim ve son zamanlarda da hayatımda kötü şeyler yaşadım ailesel vs belki de bundan dolayı gidip görmek istiyorum evet, daha önce de cinsellik yaşadım ama uzun süreli ilişkimdi. Ha olur ki etkilenirim uzun süreli devam ederiz yaşarım. Ama daha öncesinde dediğim gibi daha görüşmeden tartışmamız oldu hoşuma gitmeyen şeyler oldu ve güvensizlik duydum. Karşıdaki kişiye de ona göre bir sınır çizmek istiyorum ve görüşmeye göre bir karar vermek istedim. Nasıl davranacağımı bilemedim sadecevalla bence sen belki yalnizliktan belki baska sebepten cocugu kacirmamak icin ugrasiyorsun. yoksa goz göre göre sapik sapik seyler dedi diye reddettigin adamla tekrar konusup ikna edilmeyi beklemezdin. alt tarafi netten biri. sie der basardin engeli. evini bilmez yolunu bilmez. ondan kurtulman cok kolaydi. ama ikna edilmeyi secmissin
hic kendini kandirma, yarin yine hulyalarda olacaksin, iliskiye baslayacaksin
sarılmayı bırak karşılaştığınızda elini bile uzatma uzaktan akrabaymissiniz bir de ben olsam bu tekliften sonra buluşmaya bile gitmezdim. akraba içinde yattım diye rezil eder beni diye korkardım. illa gideceksen biriyle git bari baş başa olmaGüvenemedim zaten salak zannetti herhalde yaşımdan ötürü ama asla taviz vermeyeceğim. Sarılmak gereksiz demi? Önceden bende yakındım ilk zaman hoşlanıyordum ama el uzatsam daha iyi olur o şekilde selamlaşsak. 1 saat kalmayı düşünüyorum en fazla. Bir de eğer kalkmak istersen bir arkadaşa mesaj atıp arattırmayı düşündüm
Görünüşünden ilk zaman çok hoşlanmıştım sadece belki de bu yüzden umut besliyorum bilmiyorumİlla görüşmek zorunda mısınız onu anlamadım. Adamın tavırlar falso siz de pek hoşlanmamışsınız zaten neden görüşüyorsunuz.
Tanıdık akraba yok ama. Aşiret diyebilirim aslında başta yazmak istemedim aşiret kavramı çok yanliş anlaşıldığı için ülkede. Aynı dini mezhepten aynı kandan insanlarız kısaca o nedenle mi bu kadar taktı orasını bilmiyorum amasarılmayı bırak karşılaştığınızda elini bile uzatma uzaktan akrabaymissiniz bir de ben olsam bu tekliften sonra buluşmaya bile gitmezdim. akraba içinde yattım diye rezil eder beni diye korkardım. illa gideceksen biriyle git bari baş başa olma
asiretse daha fena canım aynı ev filan demesi evlidir belki ikinci üçüncü evi açacak sanaTanıdık akraba yok ama. Aşiret diyebilirim aslında başta yazmak istemedim aşiret kavramı çok yanliş anlaşıldığı için ülkede. Aynı dini mezhepten aynı kandan insanlarız kısaca o nedenle mi bu kadar taktı orasını bilmiyorum ama
Adam seni manipüle etti yani ilk gördüğün adamla ne sarılması adam bakmış açık açık söylemeye düşmedin ürktün yüzük ev cart curt ne kartı varsa oynamış işteBuluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
asiretse daha fena canım aynı ev filan demesi evlidir belki ikinci üçüncü evi açacak sana
Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
Ailenizin bile tanımadığı(!) ki muhtemelen tanıdığı ancak görüşmemeyi tercih ettiği akrabayı bulmayı başardınız yani. Maşallah.Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan.
Ve bu adamı başkasının da başına musallat etsin öyle mi ? İnşallah çevresinden kimse kendisine eşlik etme gibi bir gaflette bulunmaz.sarılmayı bırak karşılaştığınızda elini bile uzatma uzaktan akrabaymissiniz bir de ben olsam bu tekliften sonra buluşmaya bile gitmezdim. akraba içinde yattım diye rezil eder beni diye korkardım. illa gideceksen biriyle git bari baş başa olma
anladım yine de sarilmayin. ciddi ve mesafeli olun. konuşurken gözüne mi bakıyor dudağına mi rakip etBizim dini inancımız mezhebimiz farklı. Doğudaki kapalı zengin aşiret yapısı aklınıza gelmesin. Hepimizin ailesi seküler. 30 yaşından önce evlenen akraba tanıdık görmedim izin vermiyorlar bizde. Yani O kişinin aile yapısını kültürünü tanıyorum. Biraz da o yüzden yakınlık hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?