- 30 Haziran 2013
- 21.993
- 1
- 18.152
- 498
yok o anlamda değil. şahit anlamındaVe bu adamı başkasının da başına musallat etsin öyle mi ? İnşallah çevresinden kimse kendisine eşlik etme gibi bir gaflette bulunmaz.
Konu sahibi 20 yaşında, ailesinden uzakta yurtta kalan bir üniversite öğrencisi. Kendi başını bile bile derde sokarken, başkasının da başını yakmasın bari.yok o anlamda değil. şahit anlamında
yok merak etmeyin. yanmaz zaten ne desek gidecek konu sahibi. merak etmeyin tek gider o ama ben ailesinden birini kastettim. siz yakından tanıyorsunuz ben ailesinden uzak olduğunu bilmiyorum ayrıca biri ile dedim cinsiyet belirtmedim. erkek bir yakını da olabilir. Bu adam kalkıp yarın bir gün ben sülaledeki falancanin kızıyla buluştum avmde sinemaya girdim soyle böyle yaptım da diyebilir. çok uc bu örnekler belki ama ben kimseye güvenmiyorum. Bu ülkedeKonu sahibi 20 yaşında, ailesinden uzakta yurtta kalan bir üniversite öğrencisi. Kendi başını bile bile derde sokarken, başkasının da başını yakmasın bari.
Kendisini yakından tanımıyorum. Son dönemde arka arkaya açtığı konular nedeniyle anlattıklarını biliyoruz sadece.yok merak etmeyin. yanmaz zaten ne desek gidecek konu sahibi. merak etmeyin tek gider o ama ben ailesinden birini kastettim. siz yakından tanıyorsunuz ben ailesinden uzak olduğunu bilmiyorum ayrıca biri ile dedim cinsiyet belirtmedim. erkek bir yakını da olabilir. Bu adam kalkıp yarın bir gün ben sülaledeki falancanin kızıyla buluştum avmde sinemaya girdim soyle böyle yaptım da diyebilir. çok uc bu örnekler belki ama ben kimseye güvenmiyorum. Bu ülkede
İlk buluşmadan sonra eve geçelim seni kucaklamak istiyorum diyen biriyle mi buluşacaksın? O konunda yazdık sana, arayışı cinsellik diye hatta bunu sen de kabul ettin. Yeniden şans verdim, ilk buluşmada sarılmam doğru mu diyorsun, seni obje olarak gören biriyle ilk buluşmada sarılmayı kötü görmediğine göre böyle bir ilişki deneyimlemek istiyorsun gibi anlıyorum, eğer istemesen bu kişiyle neden tekrar konuşup şans veresin? Buyur konuş, buluş, istediğini yaşa.Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
O daha ilk buluşmalarda kucaklama, eve geçme muhabbeti yapacak kadar arsız ve düşüncesizken sen onunla incitmeden konuşmayı düşünüyorsun. Anlaşılan burada yazanların tavsiyelerinden etkilenmiyorsun, yaşayıp acı gerçeği kendin deneyimleyip öyle akıllanacaksın gibi görünüyor.incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
Sapık o adam. Tekrar iletişim kurmasaydınız keşke.Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
oda bilmiyor, bilse buluşmazİlla görüşmek zorunda mısınız onu anlamadım. Adamın tavırlar falso siz de pek hoşlanmamışsınız zaten neden görüşüyorsunuz.
Son yazdığım yorumu okuyun lütfen..Ev mi açacakmış sana ahahahaha, ben olsaydım mor çatı kurucusu musun yapraaamm derdim, zira bu tipler bu dilden anlıyor :)
Siz önceki konuları okudunuz da mı yorum yapıyorsunuz? Annem mı ilgileniyor okuttu beni sanıyorsunuz? Son yazdığım yorumu da okuyun da ona göre yorum yapın.Millet de boğazından kısıp çocuk okutuyor valla yazık o anaya. Bence bu adam başka hic gözü açılmamış saf birine musallat olacağına bırakın buluşsunlar. Boşa konuşuyor bu kadar insan.
Canım da çok umrumda değil umarım ölür giderim biri musallat olur da inanın umrumda değilMillet de boğazından kısıp çocuk okutuyor valla yazık o anaya. Bence bu adam başka hic gözü açılmamış saf birine musallat olacağına bırakın buluşsunlar. Boşa konuşuyor bu kadar insan.
O zaman ne yoruyorsun milleti ya. O kadar derdin içinde erkek peşine düşecek haliniz kalmış maşallah.Canım da çok umrumda değil umarım ölür giderim biri musallat olur da inanın umrumda değil
Böyle söyleme güzelim kendine değer verCanım da çok umrumda değil umarım ölür giderim biri musallat olur da inanın umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?