İlk buluşma için tavsiyeleriniz

Konu sahibi 20 yaşında, ailesinden uzakta yurtta kalan bir üniversite öğrencisi. Kendi başını bile bile derde sokarken, başkasının da başını yakmasın bari.
yok merak etmeyin. yanmaz zaten ne desek gidecek konu sahibi. merak etmeyin tek gider o ama ben ailesinden birini kastettim. siz yakından tanıyorsunuz ben ailesinden uzak olduğunu bilmiyorum ayrıca biri ile dedim cinsiyet belirtmedim. erkek bir yakını da olabilir. Bu adam kalkıp yarın bir gün ben sülaledeki falancanin kızıyla buluştum avmde sinemaya girdim soyle böyle yaptım da diyebilir. çok uc bu örnekler belki ama ben kimseye güvenmiyorum. Bu ülkede

Kendisini yakından tanımıyorum. Son dönemde arka arkaya açtığı konular nedeniyle anlattıklarını biliyoruz sadece.

İlk buluşmadan sonra eve geçelim seni kucaklamak istiyorum diyen biriyle mi buluşacaksın? O konunda yazdık sana, arayışı cinsellik diye hatta bunu sen de kabul ettin. Yeniden şans verdim, ilk buluşmada sarılmam doğru mu diyorsun, seni obje olarak gören biriyle ilk buluşmada sarılmayı kötü görmediğine göre böyle bir ilişki deneyimlemek istiyorsun gibi anlıyorum, eğer istemesen bu kişiyle neden tekrar konuşup şans veresin? Buyur konuş, buluş, istediğini yaşa.
incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
O daha ilk buluşmalarda kucaklama, eve geçme muhabbeti yapacak kadar arsız ve düşüncesizken sen onunla incitmeden konuşmayı düşünüyorsun. Anlaşılan burada yazanların tavsiyelerinden etkilenmiyorsun, yaşayıp acı gerçeği kendin deneyimleyip öyle akıllanacaksın gibi görünüyor.

Ev tutarim benimle yasarsin ne ya ahahahha ahh bu yeni nesil cok hizli. Daha gormemissin, onceden kandirmak icin evlilik kozunu kullanirlardi. Simdi de ev acmayi mi kullaniyorlar. Diyemiyor musun sagol yasadigim bir ev var diye. Hey allahim yaa.

Daha ilk zamanlarda yüzük takalım, evleniriz gibi sözleri göz boyamak için bilerek söylüyorlar. Daha hiç buluşmamışsınız, birbirinize karşı hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Bu durumda olan birinin yüzük takalım muhabbeti açması normal mi sence? Hele ki bir erkek evlilik konusunu öyle ağzına sakız etmez, geleceği olarak gördüğü kadına baya bir zaman sonra açar. Cinsellik yaşamaya ikna etmek için evleniriz kozunu kullanıyorlar. Daha ilk zamanlarda eve geçelim, kafede oturmayalım arabaya geçelim, evleniriz gibi sözler söyleyen erkekleri direkt engellemen gerekir. Keşke her kız bunların bilincinde olsa. Erkekler çok fena olmuş bazı kızları istediği şeyleri yaptırmaya nasıl ikna edeceklerini çözmüşler. Senin gibi kim bilir böyle kaç kızı kandırmıştır. Kadınları obje olarak görmeyen, manipüle etmeyen erkekler çok az kaldı. Çoğu kadın senin konuştuğun gibi erkeklere kanıp hayatını heba ediyor. Üzücü gerçekten.

Sapık o adam. Tekrar iletişim kurmasaydınız keşke.

Birkaç arkadaşıma daha danıştım, son konuşmaları anlattım. Psikolojik olarak iyi değilim diğer ailem hakkında olan konuları da belki görenler vardır. Babam başka şehire gitti annemin de kendi sorunları vardı. Yalnızım. Çevremde yakın bir arkadaşım ya da görüştüğüm kimse kalmadı. Bazılarınız anlamam için sert yorumlar atmış anlıyorum. Çok boşluktayım, kendimde değilim. Dediğiniz gibi vazgeçtim. Direkt iletişimi kesmek yerine kişinin mesajlarına hiçbir şekilde cevap vermemeyi seçtim sadece. Zamanla kendisi belki siler vazgeçer

Ev mi açacakmış sana ahahahaha, ben olsaydım mor çatı kurucusu musun yapraaamm derdim, zira bu tipler bu dilden anlıyor :)

Millet de boğazından kısıp çocuk okutuyor valla yazık o anaya. Bence bu adam başka hic gözü açılmamış saf birine musallat olacağına bırakın buluşsunlar. Boşa konuşuyor bu kadar insan.

Millet de boğazından kısıp çocuk okutuyor valla yazık o anaya. Bence bu adam başka hic gözü açılmamış saf birine musallat olacağına bırakın buluşsunlar. Boşa konuşuyor bu kadar insan.
Siz önceki konuları okudunuz da mı yorum yapıyorsunuz? Annem mı ilgileniyor okuttu beni sanıyorsunuz? Son yazdığım yorumu da okuyun da ona göre yorum yapın.

Canım da çok umrumda değil umarım ölür giderim biri musallat olur da inanın umrumda değil

Ben daha tanımadan kafasında yüzük takan kisiylede neyse..... Hep av laflari..neyse ilk kararınız doğruydu değiştirmeseniz iyiydi bence öyle olacak .Merak etmeyin kırılmaz öyle kişiler kırılmış gibi yapar yumusayin diye

Nasılsa sıradaki ne geçer kim tutarsa artık yada yutarsa diyelim

Ay insan korkar ne nasıl bı yokluksa hemen yüzük hemen aynı ev belki horluyor belki eğilimi farklı belki şiddet yanlısı belki acayip huyları var ya amaç başka yada sorunlu bir tip hemen yüzük diyen budur ortası yok bu işin bu devirde bide bide 26 yaşında hiç normal gelmedi tabi bakın siz bir bakalım ne çıkacak hani varya civciv çıkacak kuş çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…