Güvenemedim zaten salak zannetti herhalde yaşımdan ötürü ama asla taviz vermeyeceğim. Sarılmak gereksiz demi? Önceden bende yakındım ilk zaman hoşlanıyordum ama el uzatsam daha iyi olur o şekilde selamlaşsak. 1 saat kalmayı düşünüyorum en fazla. Bir de eğer kalkmak istersen bir arkadaşa mesaj atıp arattırmayı düşündümİlkinde iptal ettin ya istekleri uymadığı için şimdi de buluşmayı kabul ettin ya bu bana verecek diye yazdı seni kafasınaev tutup yasayacagina evlenme teklifi etsin de görelim adamın tek derdi seni götürmek elini falan tutmasın
Haklısınız bende öyle düşünüyorum. Tamam yazışırken flört gibi konuşuyorduk önceden ama ben kendisine el uzatmayı düşünüyorum ilk gördüğümdeDaha saygın, resmiyete dayalı, tanışmaya, tanımaya dayalı görüşmeler ellesmeli olmaz, hoş sohbetle çayla kahveyle olur seni öpmek götürmek derdi, sırnaşırsa kaç ordan o iş yürümez senden istediğini aldığı dk ilgisi biter
İlk ve son olacağını düşünüyorum en azından görüşeyim belkide iyice soğurum ve fazla kalmayı düşünmedim o yüzden bir de yüz yüze tavırlarını daha iyi görmüş olurum diye düşündümBu adamla 500 metre yakınlıkta bile durmamanız gerekirken buluşmada nasıl tavır alayım diyorsunuz. Buluşmayın. Bu adamdan bir cacık olmaz.
Bundan seneler seneler önce bu tarz bir munasebetim olmuştu uzaktan bir akraba ile. Kurtarana kadar kafayı yiyordum öyle diyeyimBuluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
Aklımdan bu geçti benimdeBi arkadaşınızla konuşun siz mesaj atınca sizi arasın. Acil evden aradılar gitmem lazım deyip topuklayın
Hayırlısı ne diyelim. İnşallah biz sevgili olduk diye gelmezsinizİlk ve son olacağını düşünüyorum en azından görüşeyim belkide iyice soğurum ve fazla kalmayı düşünmedim o yüzden bir de yüz yüze tavırlarını daha iyi görmüş olurum diye düşündüm
Ciddi misiniz ne yapmıştı peki. Benim aklıma şey geldi bir de evlilik yaşı gelmiş ve aynı mezhepten aynı memleketten bir bağımız var diye herhalde bana kafayı taktı diye düşündüm bir yandan da o yüzük muhabbeti falan geçince bir deBundan seneler seneler önce bu tarz bir munasebetim olmuştu uzaktan bir akraba ile. Kurtarana kadar kafayı yiyordum öyle diyeyim
O yüzden
Vallahi kafayı takmıştı o kadar diyeyim. Bir de tehdit etmişti tüm sulaleye benimle konuştuğunu söylerim falan diye. Halbuki bir şey olduğu da yoktu. Salak salak mesajlasip duruyorduk. Ben de bundan 10-11 sene önceki olay tabi korkmuştum. Şimdiki aklım olsa anasını aglatmistim. O da aynı kafadaydi sizin bu çocukla.Ciddi misiniz ne yapmıştı peki. Benim aklıma şey geldi bir de evlilik yaşı gelmiş ve aynı mezhepten aynı memleketten bir bağımız var diye herhalde bana kafayı taktı diye düşündüm bir yandan da o yüzük muhabbeti falan geçince bir de
Bir erkek için bir kızı yatağa atana kadar her şeyi söylemek ve yapmak çok basit bir eylemdir. Yüzük ne ya isterse pırlanta alsın bu uğurda çekilen çile kutsaldır kafasındalar.Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?
ev tutariz yuzuk takarız ne ya?ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı.
Ben daha önce cinsellik yaşadım uzun bir süre 2-3 sene beraber olduğum biriydi ancak tek bir kişiyle. Ha pişman da olmadım tecrübe oldu ders oldu aklımı başıma aldım. Ondan başka da sevgilim olmadı. Yani yine ağır bir insanım o yüzden tekrarı yaşansın istemiyorum, bana göre değil eğer hoşlanmadığım sevmediğim bir insansa. Bu kişiye de güven duyamadım dediğiniz gibi bu yüzden sadece en fazla 1 saat oturmak istiyorum belki yanına gidince iyice soğuyacağım. Ama ona da bunu yansıtmak için nasıl bir tavır takınmalıyım onu bilemedim kendimi korumak istiyorum biraz da ilk görüşme olacağı içinBir erkek için bir kızı yatağa atana kadar her şeyi söylemek ve yapmak çok basit bir eylemdir. Yüzük ne ya isterse pırlanta alsın bu uğurda çekilen çile kutsaldır kafasındalar.
Ha senin de istediğin kafam sarar içimden gelirse sevişme s*kse doğru evrilebilir takılırım gibi düşünüyorsan orası ayrı.
Ama bu adam beni baş tacı eder göz bebeği olurum prenses yapar karısı eder beni gibi bir beklentin varsa ve cinsellik senin geleceğinde ailevi şeyler ve kendi içinde tabun ise kesinlikle bulaşma
Rahat biri isen takıl geç
Sana adamın niyetini çoğu kişi önceki konuda yazdı.
Burada açık konuşayım cinsellik için hele de şöyle utangaç ise erkeğe cazip geliyor, niye? Geneleve eskorta gidip para verene kadar mis gibi temiz hastalıksız arıza çıkarmayacak gözü açılmamış kız. Ağlasan zırlasan yapmasaydın der def eder. Dikkatli ol
Siz tavizi geri konuşup buluşmaya karar vererek vermişsiniz . Sarılmayın daha öncede söyledim size ortamda yeni tanıstırıldığım ilk gördüğüm kadına bile sarılmıyorumGüvenemedim zaten salak zannetti herhalde yaşımdan ötürü ama asla taviz vermeyeceğim. Sarılmak gereksiz demi? Önceden bende yakındım ilk zaman hoşlanıyordum ama el uzatsam daha iyi olur o şekilde selamlaşsak. 1 saat kalmayı düşünüyorum en fazla. Bir de eğer kalkmak istersen bir arkadaşa mesaj atıp arattırmayı düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?