İlk Buluşma Hakkında Acil Yardım !!!

Siz çok abartarak çekindiğinizi gösterdiyseniz.o da böyle bir öneride bulunmuş olabilir.asla ilk buluşma da tenha bir yer seçmeyin ve en az bir arkadaşınız nerede kiminle olduğunuzu bilsin.çok iyi biri gibi gösterebilir kendini ama çok farklı biriyle karşılaşabilirsin.bir arkadaşım 1 yıla yakın internet üzerinden takıldığı biriyle buluştu canını zor kurtardı.6 ay iyi bir süre bence online tanışan insanlar 1 yıl bitmeden buluşmalı.

hah ben de onu diyorum işte
o zaman buluşmadan anlayamazsınız
çekincelerinizi bir kenara bırakıp çay bahçesinde veya başka bi açık alanda buluşun
sohbetteki sözlerinden, imalarından, kendisini anlatışından, sorduğu sorulardan anlarsınız niyetini
böyle durumlarda 6. hissi hep uyarır insanı
o hissi bastırmayın yeter

Once çay içeriz sonra pansiyona geçeriz diye düşünüyordur belki de.Kucucuk yerdeyiz diyorsunuz,çay içerken başkaları görse aciklayabilirsiniz de birlikte pansiyonda bir odada olduğunuzu nasıl açıklayacaksiniz insanlara? Bir de yaş olarak sizden büyük gibi hissettim

Sabrını defalarca kez sınadım, aylardır buluşma diyor zaten.
Beni pansiyon fikrine yöneltme sebebi ailemin öğreneceğinden çekinmem, o da dedi ki biz konuşamayacaksak ben niye geliyorum? Odayı tutarım sana bir şey yapacak değilim, karşılıklı konuşuruz dedi. Bu fikri benden sonra attı yani ben çekiniyorum deyince. Henüz emin olmak için erken buluşmadan emin olamayacağım sanırım.

Ben de öyle dedim, başka alternatif önerdim onu da kabul etti. Anlamıyorum ki?
Yani öyle diretmiyor da bu fikirde, çay bahçesi de olur diyor hatta.
Ben olsam güvenmezdim
Bekaretin masumiyeti bu tarz kavramlar siz ve çevreniz için önemliyse uzak dur
Değil bekaret biri ile beraber görünmek bile sizi bu denli zorlayacaksa bu kişi bu riski almaya değmez diyorum

Hadi pansiyon da tanidik denk gelse yada cikarken görseler inan cafede gorulmen.ne iyi .. ve bu tip yemin eden kim olursa olsun uzak.dururum son derece de samimiyetsiz gelir bana . Gidin bi mekana yaninda senin de ark olsun baska masada oturular

Uygun bir yer düşünüyorum zaten pansiyon işine resti çekeceğim.
Onun da dün en son dediği sen bu pansiyon işini unut en iyisi, gelmezsin tereddüt edersin benden ve hislerimden biliyorum dedi.
Ayarlayacağım bir yer bakalım ne diyecek, ne olacak. Emin olursam devam ederiz her türlü.

Yaniniza bi arkadasinizi alin biri görürsede arkadaslarla csy iciyorduk dersiniz (yalan degil)

Pansiyonda görüsmeyin kesinlikle!

O küçük ilçede sizi çay bahçesinde otururken görmelerimi normal olur yoksa pansiyona girerkenmi? Hem çok itici bi durum aranızda bişey geçmeyecek bile olsa ilk buluşmayı pansiyonda yapmak bana çok küçültücü geldi.lütfen saçmalamayın gidin doğru düzgün bi yerde oturun

Bence 6 ay görüşmeyerek adamın sabrını zaten sınamışsınız,şahsi fikrim 6 ay görüşmekten falan filan çekinecek biriyle flört etmeye devam etmezdim,sunduğum öneride de art niyet sezerse sen hayırdır der kapıyı gösterirdim:)

Yaniniza bi arkadasinizi alin biri görürsede arkadaslarla csy iciyorduk dersiniz (yalan degil)

Pansiyonda görüsmeyin kesinlikle!
Zaten bana dediği şey güvenmiyorsan yanına birini al gel dert değil.
Güvence vermeye çabalarken de yeminler etti vs.

Onun için konuşuyorsunuz değil mi? Yani onun adına demek istdim.

Ancak şöyle bir şey var... Okul vs sebebiyle buluşamadık, aksadı biraz. Şubat ayından beri daha stabil bir flörtün içerisindeyiz, öncesinde gel gitlerimiz oldu çünkü. Şimdi buluşmaya arkadaşını getirebilirsin diyen de kendisi, gezeriz yer içeriz ama sen çekiniyorsun o sebeple bunu önerdim diyen de kendisi... Sadece bir noktadan emin olabilmek adına buluşmamız şart diye düşünüyorum.

Yok haklısınız zaten ben de öyle düşünüyorum ona da dedim bunu hatta.
Ancak o son çare bu olsun mantelitesiyle öneri sundu.
yine de bilemiyorum buluşup konuşmalarını tartmak istiyorum.
Zira hiçbir şeye itirazı yok. Çay bahçesi olsun, okey.
Arkadaşın gelsin yanında, okey.
Bir şey demiyor yani.

Tabi evet onun adına konuşuyorum. Bence gelince bi cay bahçesine falan gidin oturun. Adamın dediğinde anormal birşey bulmadim gitmeyin lakin kotu de düsünmeyin bence. Sadece bir öneri ben olsam ben de öyle bir öneri sunardım sanırım. Hayır dedikten sonra bile sorun çıkarmamış peki otururuz falan demiş. İlk buluşma dışarı da olsun sonrakiler için pansiyon belki, lakin şöyleki başbaşa iken hormonlar daha bi tavan yapıyor,yani sevişme olması muhtemel bence. Yani ben olsam yalniz kalınca ister istemez yanaşır sokulurdum ki adam da öyle yapar ben bi kadın olarak yapıyorsam. Tamamen hayır olmaz diyorsaniz pansiyon baya ertelenmeli.

Haklısınız ben o sebeple yalnız kalmak istemiyorum bir pansiyon odasında... Yakınlaşma konusunda tavrım belli, kabul edip saygı duyan da kendisi...

Ama işte Benim endişem acaba sırf bu sebeple mi beni kendine yakın tutuyor ? sorusu üzerineydi.
Ancak alternatifleri sunan hep o oldu. Bak ben o kadar yoldan geleceğim 1 saat de olsa konuşalım, yanında arkadaşın da olsun... Ne seni kaybetmek, ne hislerine zarar vermek istiyorum dedi. Gayet ciddiyim bu ilişkide, annemle de veririm telefonu konuşursun çekinmiyorum dedi. Kardeşimle de tanışırsın hatta vs dedi... Her şeyi dedi yani. İkna etmek, güvence vermek adına.

Dün baktı pansiyon konusunda yan çiziyorum hemen dedi, unut bu işi en iyisi bir yer belirler oturur konuşuruz, senin tereddütler yüzünden gelmeyeceğini biliyorum yoksa dedi.

Ama işte bir yanım hala tereddüt etmiyor diyemem. Emin olmak da telefon, sms bilmem ne ile mümkün görünmüyor.

Bence 3 gün sonraki buluşmada anlarsınız,halinden tavrından. Erkeklerin onunla bununla tanıştırayım laflarına da hic inanmam bu arada he he der geçerim. Arkadaşınızı falan da götürmeyin kesinlikle,tek gidin endişeli gibi de durmayın.

Yok götürmeyeceğim yalnız gideceğim zaten.
Öyle tanıştırma lafına kanmadım aslında, hatta isterse tutsun varsa milletvekili dayısı ile tanıştırsın:)
Ondan emin olmadıkça içimdeki şüphe bitmedikçe lafları sadece laf gibi geliyor kulağıma.

Pardon da çay bahçesinde buluşulmasına laf eden insanlar eğer yine o küçük ilçede pansiyon tutulacaksa daha çok laf etmez mi? Odada 2 saat ne yaptın diye dedikodusu çıkmaz mı?Bu bir.

İkincisi benim tecavüze uğrayan bir arkadaşıma "sen zamanında çok büyük acılar yaşamışsın. Ben sana yaşatmayacağım. Evlenene kadar sana dokunmayacağım" diye yeminler eden oğlan 2 gün sonra ev boş olunca yine yapacağını yapmıştı. Yeminler falan tırı vırı.

Çocuk yanında bayıltıcı ilaç getirse ne yapacaksın? Ya da yediğin içtiğin birşeye hap falan atarsa? Allah korusun bacım. Girme o toplara. Sen git uslu uslu çayını iç kalk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…