- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
Pansiyon fikrini eledim, kendisi dün eledi hatta. dedi ki sen bu yüzden benden tereddüt edersin, gelmezsin, en iyisi o işi unutalım dedi.Aklı başında bi insan olarak ilk defa göreceğin biriyle pansiyonda buluşmayacağını varsayıyorum. O konuda tamamız. Pansiyon falan yok. Bir sonraki adıma geçelim.
Peki ilk buluşma yeri olarak sana pansiyon teklifiyle gelen biriyle buluşacak mısın gerçekten? Ya tamam belki iyi insandır ama bu çözüm önerisini ona aklı sunmuş olamaz, mutlaka başka bi yeri sunmuştur.
30’una merdiven dayamış ablanız olarak buradan tüm genç arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Arkadaşlar tanımadığınız etmediğiniz, güvenmediğiniz insanlarla sizi kimsenin göremeyeceği yerlerde buluşmayın. Arabalarına falan binmeyin. Buluşacağınız yeri, saati, buluşacağınız kişinin adını falan bi arkadaşınıza mutlaka söyleyin. Tanışıp anlaşıp güvenip inandıktan sonra nerede buluşmak istiyorsanız orada buluşursunuz.
Bu telkinleri kötü niyet sahibi biri de yapar. Dışarda buluşalım, arkadaşını getir, bana güven vs.. Pansiyon teklifinden sonra ağzıyla kuş tutsa olmaz bence. Adam baştan falso vermiş. Dikkat etmek lazım. Üstelik internetten tanıştığın ve daha önce hiç görmediğin biri. Yani neyine güvenerek pansiyon teklifini kabul edeceğini düşünmüş olabilir ki? Şansını denemiş aklı sıra. Tetikte ol.Pansiyon fikrini eledim, kendisi dün eledi hatta. dedi ki sen bu yüzden benden tereddüt edersin, gelmezsin, en iyisi o işi unutalım dedi.
Ben de o konuda net bir tavır sergiledim.
Yan çizerse biter, yoluna gider.
Ha her şeye rağmen okeylerse de kendisi bilir.
Ki bana arkadaşınla gel istersen diyen de kendisi oldu.
Bu telkinleri kötü niyet sahibi biri de yapar. Dışarda buluşalım, arkadaşını getir, bana güven vs.. Pansiyon teklifinden sonra ağzıyla kuş tutsa olmaz bence. Adam baştan falso vermiş. Dikkat etmek lazım. Üstelik internetten tanıştığın ve daha önce hiç görmediğin biri. Yani neyine güvenerek pansiyon teklifini kabul edeceğini düşünmüş olabilir ki? Şansını denemiş aklı sıra. Tetikte ol.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.Bu telkinleri kötü niyet sahibi biri de yapar. Dışarda buluşalım, arkadaşını getir, bana güven vs.. Pansiyon teklifinden sonra ağzıyla kuş tutsa olmaz bence. Adam baştan falso vermiş. Dikkat etmek lazım. Üstelik internetten tanıştığın ve daha önce hiç görmediğin biri. Yani neyine güvenerek pansiyon teklifini kabul edeceğini düşünmüş olabilir ki? Şansını denemiş aklı sıra. Tetikte ol.
O kısmı kaçırmışım. Hızlı okuyacam diye atlayarak okuyorum galiba.hiç görmemiş değil ki
6 ay önce görmüş, az biraz tanıyormuş
sonra yazışmaya başlamışlar
herkes birbirini tanıyorsa pansiyondakilerde veya pansiyon çevresinden de sizi tanıyan çıkabilir, üstelik pansiyona girip çıktığınızı gördüklerinde neler düşünürler, gerisini siz düşününİlk dediğiniz doğru ben ailem henüz bilmiyor diye dedim ki ortalık yerde buluşabilir miyzi emin değilim. Herkesin birbirini tanıdığı bir yerdeyiz neticede. O da dedi ki pansiyon vs olsun o halde, bizi gören eden olmaz dedi. Ama işte çay bahçesine itiraz etmiyor da hiç, illa pansiyon oda bilmem ne demiyor yani.
Yaklaşık 6 aydır daha önce gördüğüm az biraz tanıdığım ama mesafeler yüzünden henüz bu boyutta (flörtöz bir ilişkimiz var) buluşamadığım biri var hayatımda. Artık bunu kırmayı düşünüp 3 gün sonra yaşadığım yere gelecek kendisi...
Ve fakat şöyle bir şey var.
Seninle konuşmak istiyorum sadece bu sebeple geliyorum ama sen birileri bizi görür diye çekiniyorsun (yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğundan çekincelerimi dile getirmiştim) o sebeple ben bir pansiyonda oda tutayım 2 saat orada konuşalım dedi kendisi... (Hemen kaç dediğinizi duyuyorum şuan)
Ama bir takım da cinsellik konusunda beni deneyen şeyler sordu daha öncesinde, ben inancım gereği "düşünmediğimi " açık bir şekilde belirttim. Saygı duyduğunu ve asla bir şey için zorlamayacağını, ölmüş annesi üzerine dahi yeminler etti bu konuda... Çünkü buluşmaya "gelmeyeceğimden" çekiniyor sırf bu sebeple...
Onu görmek istiyorum hem de deli gibi... zira epey yakın hissediyorum ve frekansımız uyuşuyor. Ancak içimde bir şeyler var işte... Ya sadece bu sebeple geliyorsa? Ki size de normal görünmediğini biliyorum şuan ama yine de soruyorum işte.
Ne yapmalıyım? Açık bir alanda buluşalım diyeceğim ki öyle de dedim, kabul etmemezlik yapmadı. Bir çay bahçesinde oturup konuşuruz diyen de kendisi zaten...
Ama anlamıyorum işte çelişkiler var kafamda.
Off. Buluşmaya 3 gün kalmışken bu kadar yoğun stres beni öldürecek!!!