İlk Buluşma Hakkında Acil Yardım !!!

Aklı başında bi insan olarak ilk defa göreceğin biriyle pansiyonda buluşmayacağını varsayıyorum. O konuda tamamız. Pansiyon falan yok. Bir sonraki adıma geçelim.

Peki ilk buluşma yeri olarak sana pansiyon teklifiyle gelen biriyle buluşacak mısın gerçekten? Ya tamam belki iyi insandır ama bu çözüm önerisini ona aklı sunmuş olamaz, mutlaka başka bi yeri sunmuştur.

30’una merdiven dayamış ablanız olarak buradan tüm genç arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Arkadaşlar tanımadığınız etmediğiniz, güvenmediğiniz insanlarla sizi kimsenin göremeyeceği yerlerde buluşmayın. Arabalarına falan binmeyin. Buluşacağınız yeri, saati, buluşacağınız kişinin adını falan bi arkadaşınıza mutlaka söyleyin. Tanışıp anlaşıp güvenip inandıktan sonra nerede buluşmak istiyorsanız orada buluşursunuz.

Pansiyon fikrini eledim, kendisi dün eledi hatta. dedi ki sen bu yüzden benden tereddüt edersin, gelmezsin, en iyisi o işi unutalım dedi.
Ben de o konuda net bir tavır sergiledim.

Yan çizerse biter, yoluna gider.
Ha her şeye rağmen okeylerse de kendisi bilir.
Ki bana arkadaşınla gel istersen diyen de kendisi oldu.

Ya arkadaşım ben bana böyle bir teklifle gelen birisiyle asla görüşmem.

Biri sizi otururken görmesinden çekiniyorsanız, pansiyona beraber girerken görseler ne olacak?

Hiç tanımadığın bir adamla pansiyonda buluşmak nedir ya? Sen evet desen onun kabul etmemesi lazım. Ya hakkaten görüşmeyin...neyine güveniyorsunuz, bu adamın?

Bu telkinleri kötü niyet sahibi biri de yapar. Dışarda buluşalım, arkadaşını getir, bana güven vs.. Pansiyon teklifinden sonra ağzıyla kuş tutsa olmaz bence. Adam baştan falso vermiş. Dikkat etmek lazım. Üstelik internetten tanıştığın ve daha önce hiç görmediğin biri. Yani neyine güvenerek pansiyon teklifini kabul edeceğini düşünmüş olabilir ki? Şansını denemiş aklı sıra. Tetikte ol.

hiç görmemiş değil ki
6 ay önce görmüş, az biraz tanıyormuş
sonra yazışmaya başlamışlar

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.

İlla görüşmek istiyorsanız, ki görüşmeden durmayacaksınız gibi, ya erkek kuzenim mesajlarımı okumuş, seni tek bırakmam ben de geleceğim diye tutturdu falan diyin.

Tepkisini ölçersiniz. Ve yalnız gitmeyin.

bence bi konu bi şaka olmalı. insanın basireti bağlanıyor tabi bazen yoksa gelip burda sorulacak soru değil.

Gıran girdi kafelere değilmi
Biri görecekse pansiyonda da görür madem çok küçük bir ilçe

Pansiyonun odasında sizi kimse görmez, ama içeri girerken çıkarken herkes görebilir. Yanınızda bir erkekle pansiyona giriyorsunuz. İnsanlar ne düşünürler sizce

Ben bazı şeyleri tam aktaramadım sanırım. Pansiyon teklifinin gelme sebebi, ailemin bilmemesi ve benim bir kafe vs gibi yerde görülmek istememem. Sonuçta ortada "bu adam benim sevgilim" diyebileceğim bir ilişki yok henüz. O sebeple o da dedi ki, istersen böyle bir oda tutalım orada konuşalım. Sonra bu fikirden cayan da kendisi oldu, gelmezsin biliyorum seni deyip sadece konuşalım arkadaşın olsa da kabulüm dedi vs.

Umarım biraz daha net anlatmışımdır kendimi sizlere.

Pansiyon fikrinden vazgeçse ne değişir?
O teklifi yaptı bir kere.

Üstte bir üye ne güzel yazmış,sizi pansiyona girip çıkarken biri görse ne düşünür?
Odada sadece oturduğunuzu mu düşünür.
İki medeni insan gibi gidip bir kafede oturmak varken ne biçim işler bunlar.

Bana bu teklifle gelen adamı şutlarım direkt,midem almaz.
İlk buluşma yani bi de.

Onu deli gibi gormek istediginizin, ona karsi hislerinizin o da muhakkak farkindadir. Zorlamayacagina dair yemin etmis bir de (Ne itici!). Eee, gormeye bu kadar istekli birinin zorlanmayacagini da dusunup o sivri zekasiyla pansiyonda bulusma fikrini ortaya atmis.

Oncelikle yakin zamanda gezegenlerin birinden dunyaya inmis olmalisiniz. Bu ulkede her gun neler neler yasanirken, bu teklifin arz ettigi tehlikenin farkinda olmayip yasadiginiz yerin kucuklugunu ve cekincelerinizi dile getiriyorsunuz. Siz de ilgincsiniz. Sanki meydanin ortasinda seviseceksiniz de yasadiginiz o kucuk yer sizi topa tutacak.

Adamin pansiyon teklifine sert bir sekilde tepki vermediginize de eminim. Ilk gorusme icin bir pansiyon odasina nasil layik gorulebilirim diye de dusunmediniz muhtemelen.

Bence kafalar ve frekanslar uygun. Adamin pansiyon teklifini abes gormeyin. Yatagin bir kenarina siz, diger kenarina da o oturur, konusursunuz. Bu nezih ortamdaki deneyimlerinizden de bizi mahrum etmeyin lutfen.

Pansiyona gitme fikri çok yanlış ve tehlikeli geldi bana, daha yeterince tanımıyorsun,kimdir necidir bilmiyorsun, kafe ,restaurant gibi bir yerde buluşmanız çok daha uygun olur

herkes birbirini tanıyorsa pansiyondakilerde veya pansiyon çevresinden de sizi tanıyan çıkabilir, üstelik pansiyona girip çıktığınızı gördüklerinde neler düşünürler, gerisini siz düşünün

Pansiyona girerken o küçük ilçede biri seni görürse asıl ne demeyi planlıyorsun ?
Duyduğum en saçma plan bu imzamıda atıyorum şurayaa..
Git kafede görüş adam bişey yapıcak illede demiyorum ama yağmurdan kaçarken doluya yakalanırsın o pansiyona girip çıkarken biri görürse

Acaba annesi gercekten olmus mu? Ne kadar frekansiniz tutarsa tutsun insan aylarca yuzyuze gorustugu insana guvenemezken sakin ha oyle bir hata yapma. Gerekirse yanina guvendigin bir arkadasini al oyle git bulusmaya ama muhakkak acik alanda olsun.

Anlattıklarınız hiç güven vermedi... görüşeceksiniz Kapalı yerlere gitmeyin sonradan pişman olursunuz. Arkadaşımın yaşadığı bir hikaye var bu şekilde başlamış ve kötü bitmiş .... çayınızı iÇin konuşun . Eğer istedikleri başkaysa ve istediği gibi olmazsa davranışları zaten değişecektir buluşma sonrasında. Ha yok niyeti ciddi ise yine bunu buluşmadan sonrakiler günlerde gösterir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…