Yaklaşık 6 aydır daha önce gördüğüm az biraz tanıdığım ama mesafeler yüzünden henüz bu boyutta (flörtöz bir ilişkimiz var) buluşamadığım biri var hayatımda. Artık bunu kırmayı düşünüp 3 gün sonra yaşadığım yere gelecek kendisi...
Ve fakat şöyle bir şey var.
Seninle konuşmak istiyorum sadece bu sebeple geliyorum ama sen birileri bizi görür diye çekiniyorsun (yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğundan çekincelerimi dile getirmiştim) o sebeple ben bir pansiyonda oda tutayım 2 saat orada konuşalım dedi kendisi... (Hemen kaç dediğinizi duyuyorum şuan)
Ama bir takım da cinsellik konusunda beni deneyen şeyler sordu daha öncesinde, ben inancım gereği "düşünmediğimi " açık bir şekilde belirttim. Saygı duyduğunu ve asla bir şey için zorlamayacağını, ölmüş annesi üzerine dahi yeminler etti bu konuda... Çünkü buluşmaya "gelmeyeceğimden" çekiniyor sırf bu sebeple...
Onu görmek istiyorum hem de deli gibi... zira epey yakın hissediyorum ve frekansımız uyuşuyor. Ancak içimde bir şeyler var işte... Ya sadece bu sebeple geliyorsa? Ki size de normal görünmediğini biliyorum şuan ama yine de soruyorum işte.
Ne yapmalıyım? Açık bir alanda buluşalım diyeceğim ki öyle de dedim, kabul etmemezlik yapmadı. Bir çay bahçesinde oturup konuşuruz diyen de kendisi zaten...
Ama anlamıyorum işte çelişkiler var kafamda.
Off. Buluşmaya 3 gün kalmışken bu kadar yoğun stres beni öldürecek!!!
Ben de öyle dedim, başka alternatif önerdim onu da kabul etti. Anlamıyorum ki?İlk buluşma pansiyonda!!! Delimisin kuzum sen hiçmi okumuyon etmiyon ne diyecek ila bu olsun derse tabiki karşı çıkacaksın
Bunu yapan birinin bir inandırıcılığı olmakı tabi
Zaten böyle yemin eden birine inanılır mı?Ölmüş annesinin uzerine yemin etmek nedir
Hayatta inanmam ben olsam gorusmeyi de uzatmam..Zaten böyle yemin eden birine inanılır mı?
bence durum belirsiz
çünkü siz acaba ona çekincelerinizi ne boyutta dile getirdiniz?
eğer gerçekten ciddi çekinceleriniz olduğuna inandıysa böyle bir şey teklif etmiş olabilir
yalnız, ilk görüşmeden el ele tutuşup öpüşecek değilsiniz
ne kadar küçük bir ilçe olursa olsun, bir erkekle bir kadının oturup çay içmesi çok mu anormal karşılanıyor oralarda?
bence olayın gerçek yüzünü buluşmadan anlayamazsınız
bazı şeyler göründüğü gibi olmayabiliyor
siz şu çekincelerinizi bir tarafa bırakın, çay bahçesinde buluşun, ak koyun kara koyun çıkar ortaya
bir kadın olarak, yani hislerinizle, niyetini anlarsınız bence
edit: sakın kapalı kapılar ardında buluşmayın
yakın bir arkadaşınıza da nerede ne zaman buluşacaksınız haber verin
Başka sebeplerle laf olur kafasındayım. Ailem bilmiyor ve öğrenebilirler diyerekten. Üstelik adam konusunda emin olsam elinden de tutarım öyle şeylerim yok benim.Aman flörtleşmeyi biliyorsanız bir kafede oturmaktan da çekinmeyin bir zahmet.
Küçük yer laf olur kafasındaysanız zaten görücü usulü evlenin.
Oda fikri de aşırı saçma zaten.
Ben de öyle düşünüyorum ona öneri olarak çay bahçesi, lokanta vs önerdim itiraz gelmedi. Hatta benim çekincelerimi fark edince dediği ilk şey ben şu pansiyon vs işini unutalım, seninle konuşmaya geliyorum. Sırf bu tereddüt yüzünden gelmezsin biliyorum seni dedi, görsem yeter dedi.
Anlayan var mı bu adamı?
Yemin eden birinin inandırıcılığı yoktur zatenHayatta inanmam ben olsam gorusmeyi de uzatmam..
Az once de bi uye kendi cocugu uzerine yemin etti...
İlk dediğiniz doğru ben ailem henüz bilmiyor diye dedim ki ortalık yerde buluşabilir miyzi emin değilim. Herkesin birbirini tanıdığı bir yerdeyiz neticede. O da dedi ki pansiyon vs olsun o halde, bizi gören eden olmaz dedi. Ama işte çay bahçesine itiraz etmiyor da hiç, illa pansiyon oda bilmem ne demiyor yani.anlamak için siz nasıl davrandınız onu bilmek lazım
eğer adam geleyim dediğinde, yok brası küçük ilçe, yok görürlerse, yok dedikodu olur vs vs dile getirdiyseniz, adam sizi görmenin yolunu kapalı bir oda olarak bulmuş olabilir (salakça olsa da)
art niyeti olmadığına ikna olmanız için de yemin etmiştir
ama ortada fol yok yumurta yokken pansiyon dediyse, o zaman sakat
En azından annene söyle.Başka sebeplerle laf olur kafasındayım. Ailem bilmiyor ve öğrenebilirler diyerekten. Üstelik adam konusunda emin olsam elinden de tutarım öyle şeylerim yok benim.
O bana güvence vermek açısından yemin etmişti.Yemin eden birinin inandırıcılığı yoktur zaten
Doğru olanın doğruyu bu şekilde kanıtlama ihtiyacı zaten yoktur
Oyle aninda anlasiliyor xaten dogru olmafiklari da iste inanan da inaniyor.Yemin eden birinin inandırıcılığı yoktur zaten
Doğru olanın doğruyu bu şekilde kanıtlama ihtiyacı zaten yoktur