İlk birliktelik?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Kızlar pazartesi günü kadın doğuma gideceğim kontrole doğum kontrol hapına başlamak istiyorum bir ay sonra erkek arkadaşım yanıma gelecek ve birliktelik istiyoruz. Doktora da soracağım ama aklıma takılan şeyler var sizler tecrübelerinizi paylaşırsınız belki. Doğum kontrol hapı kuruluk yapıyormuş diyorlar ama bu hemen bir ayda olur mu? Çünkü zaten ilk yakınlaşmamızda ben gerginlik heyecan stresten çok ıslanamadım. Korkuyorum biraz kuruluktan. Birde reglim pazartesi bitiyor hemen başlatır mı ilaca sanırım ilk günleri başlanıyormuş ama bir daha ki ayı beklersem denk gelemeyecek bu ay başlamam gerek geç mi kaldım

Doğum kontrol hapı ne için ?

Korunma için. İlk birliktelik için en azından prezervatif istemiyoruz sonrası için belki. Ama ben biraz fazla takıntılıyım tam koruma istiyorum.
Tam korunmayi düşünmekle iyi yapmıssnz en iyi korunma yöntemi nedir iyice araştırın.. Hapla ilgili tek bildiğim şey hormon değerlerini alt üst ettiği şimdiden başlamasanz keşke karşı taraf düzgün korunsq sizin için daha iyi olur

Açıkçası kendimi düşünerek biraz prezervatife sıcak bakmıyorum. Hem ilk ilişki için tedirgin ediyor hem zevk almak istiyorum hemde yırtılma ihtimali korkutuyor beni. Doğum kontrol haplarının aslında tedavi edici olduklarını okudum biraz bakındım yeni nesilleri çıkmış ama en iyi bilgiyi pazartesi doktordan alacağım sanırım ama bakalım. Kadın olmak ve cinsellik resmen çok zor

Tam koruma için aslında prezervatif çok daha mantıklı bir tercih. Sadece hamilelik olarak bakmayın, enfeksiyon için de kadın sağlığı açısından tavsiye ediliyor. Hamileyken bile prezervatif kullanan çok fazla kadın var.
Ayrıca düşündüğün gibi zevk alamama durumu falan olmuyor, onların bile bir sürü çeşidi var ve evet üstünde yazdığı etkiyi aşağı yukarı gösteriyor
Zamanında ve doğru takarsanız korkulacak herhangi bir yanı yok. Yani erkek arkadaşının tecrübesi yoksa videolara falan bakın, uç kısmını tutup takıyorsunuz vs. Birleşme yaşamadan önce (yani zevk suyu vs durumları) takılması gerekiyor tabi boşalmaya yakın takmayacak.
Yine de elbette doktorla görüş, için en çok nasıl rahat edecekse öyle hareket et.

Korkuyorsanız ilişki yaşamayın o zaman bizler sana nasıl bir yol gösterecez acaba merak ediyorum o zama prezervatif kullan.

Keşke hap yerine kondomla korunsanız,hissiyatı kaybettirmeyen bir sürü çeşidi var, doğru takarsanız ve de kaliteli marka alırsanız yırtılma ihtimali çok çok düşük…Hap hem hormonlar için sıkıntı hem de bulaşıcı hastalık vs. muhabbetleri de var çünkü…

Aids Mantar Frengi falan kaparsaniz ne olacak lutfen korunun bazen dogum kontrol hapi kullanirken de hamile kalabilirsiniz tek korkunuz da hamilelik olmasin ertesi gun hapi diye birsey var kokunuz hastalik kapmak olsun bilmiyorsunuz karsinizdaki kisinin gecmisteki birlesmelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…