- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Doğum kontrol hapı ne için ?Kızlar pazartesi günü kadın doğuma gideceğim kontrole doğum kontrol hapına başlamak istiyorum bir ay sonra erkek arkadaşım yanıma gelecek ve birliktelik istiyoruz. Doktora da soracağım ama aklıma takılan şeyler var sizler tecrübelerinizi paylaşırsınız belki. Doğum kontrol hapı kuruluk yapıyormuş diyorlar ama bu hemen bir ayda olur mu? Çünkü zaten ilk yakınlaşmamızda ben gerginlik heyecan stresten çok ıslanamadım. Korkuyorum biraz kuruluktan. Birde reglim pazartesi bitiyor hemen başlatır mı ilaca sanırım ilk günleri başlanıyormuş ama bir daha ki ayı beklersem denk gelemeyecek bu ay başlamam gerek geç mi kaldım
Korunma için. İlk birliktelik için en azından prezervatif istemiyoruz sonrası için belki. Ama ben biraz fazla takıntılıyım tam koruma istiyorum.Doğum kontrol hapı ne için ?
Tam korunmayi düşünmekle iyi yapmıssnz en iyi korunma yöntemi nedir iyice araştırın.. Hapla ilgili tek bildiğim şey hormon değerlerini alt üst ettiği şimdiden başlamasanz keşke karşı taraf düzgün korunsq sizin için daha iyi olurKorunma için. İlk birliktelik için en azından prezervatif istemiyoruz sonrası için belki. Ama ben biraz fazla takıntılıyım tam koruma istiyorum.
Açıkçası kendimi düşünerek biraz prezervatife sıcak bakmıyorum. Hem ilk ilişki için tedirgin ediyor hem zevk almak istiyorum hemde yırtılma ihtimali korkutuyor beni. Doğum kontrol haplarının aslında tedavi edici olduklarını okudum biraz bakındım yeni nesilleri çıkmış ama en iyi bilgiyi pazartesi doktordan alacağım sanırım ama bakalım. Kadın olmak ve cinsellik resmen çok zorTam korunmayi düşünmekle iyi yapmıssnz en iyi korunma yöntemi nedir iyice araştırın.. Hapla ilgili tek bildiğim şey hormon değerlerini alt üst ettiği şimdiden başlamasanz keşke karşı taraf düzgün korunsq sizin için daha iyi olur
Açıkçası kendimi düşünerek biraz prezervatife sıcak bakmıyorum. Hem ilk ilişki için tedirgin ediyor hem zevk almak istiyorum hemde yırtılma ihtimali korkutuyor beni. Doğum kontrol haplarının aslında tedavi edici olduklarını okudum biraz bakındım yeni nesilleri çıkmış ama en iyi bilgiyi pazartesi doktordan alacağım sanırım ama bakalım. Kadın olmak ve cinsellik resmen çok zor
Aids Mantar Frengi falan kaparsaniz ne olacak lutfen korunun bazen dogum kontrol hapi kullanirken de hamile kalabilirsiniz tek korkunuz da hamilelik olmasin ertesi gun hapi diye birsey var kokunuz hastalik kapmak olsun bilmiyorsunuz karsinizdaki kisinin gecmisteki birlesmelerini.Açıkçası kendimi düşünerek biraz prezervatife sıcak bakmıyorum. Hem ilk ilişki için tedirgin ediyor hem zevk almak istiyorum hemde yırtılma ihtimali korkutuyor beni. Doğum kontrol haplarının aslında tedavi edici olduklarını okudum biraz bakındım yeni nesilleri çıkmış ama en iyi bilgiyi pazartesi doktordan alacağım sanırım ama bakalım. Kadın olmak ve cinsellik resmen çok zor