- Konu Sahibi *Maviş*
-
mavış doğru nefes almayı ve o an yeteri kadar ıkınmayı denersen kesinlikle yapabirsin.ayrıca p....k egzersizlerınıde öneririm.
ilkime katııyorum canım ben de 7 aylık evliyim.her zaman değil ama bazen bende sıkıntı çekiyorum bu konuda. yeterince istekli değilsem kuruysa vajinam bazen genişlemeyebiliyor ve canım yanıyor. canım yanınca ben kendimi kasıyorum. bu durumda sanki büyük tuvaletini yaparcasına ıkınınca vajinadaki kaslarda dışarıya doğru gevşiyor. bu arada eşin girmeyi başarırsa ıkınmayı bırakırsın. inan bana teşekkür edeceksin. birde canım yanacak düşüncesini aklından çıkar.çok mutlu olacaksın inan. iyi haberlerini bekliyorum.
kegel ve nefes egzersizlerini dene..çok işe yarıyor..ve kayganlaştırıcı bi jel var onu al canım a.s.
annem de ilk birleşmeden sonra kendini çok kasmış.3 ay sonra ancak hazır hissetmiş kendisini.ve 2 çocuk sahbi.sonra ben 2 yıla yakın birlikte olamadım.tedaviye karar verdik eşimle.5 aylık bi tedavi sonunda şimdi çok rahat ilişkiye girebiliyorum. jinekolojik bir muayene olmanı öneririm eğer bir sorun yoksa vajinismus olma ihtimalin yüksek.eğer ki jinekolojik muayeneden sonra bir sorun çıkmazsa elimden geldiğince tedavi aşamalarımı anlatırım sana arkadaşım yada devlet hastanelerinin cinsel işlev bozuklukları bölümü var 40-50 lira gibi bir rakama ssklı hastalara tedavi uygulanıyor.
merhaba benim de sorunum benzer 4 yıllık evliyim benım de cınsel ılskı olmuyordu.son 6 aydır bebk istegım arttı ve denemeler de bıraz gırdı az hala da oyle adet gecıkmelerım oldu dr gıttım anlattım hıc mudahale etmeden bakıcam dedi ve bana birit oldugunu soyledı septalı kızlık zarı tam vajına gırısınde etten kopru seklınde parca o engellıyor olabılr dedi ben de ınceledım aynadan ve gercekten de var yanı hıc bır sekılde bısey gırmez yarın aldıracam ve bana yardım edın boyle bır olay duyan varmı veya yaşayan anlatırmısınız rahatlatmak ıstıyorum kendımı pisikolojık olarak genel anestesı ıstedım ınsallah bır sey hıssetmemm yardım acılll bayanlar
Evet böyle bir durumda olan bir arkadaşım vardı ve gerçekten operasyon sonrası inanılmaz rahatladı canım...
Eğer durum böyleyse senin rahatlaman açısından aldırmanı tavsiye ederim...
Korkacak birşey yok sana zararı da yok sadece o kapatan parçayı kazır gibi alıyorlar ama kilit nokta o parça zaten..
Yaptırdığında bana hak vereceğinden eminim...
Maviş sana gelince istersen sen de dr a bri muayene ol belki sende de böyle birşey vardır canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?