M
*Maviş*
Ziyaretçi
- Konu Sahibi *Maviş*
-
hadibe kardeş kardeş valla iyi dayanmışsınız ben dayanamadım acısada yaptım ben bayılıyorum cennete gidiyorum o an
cnm valla beni gaza getirdin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3akşam maç var desene...:dance:inşallah olur bu sefer.aşk olsun nagihan cennete giden var gidemeyen var valla kıskanıyorum :çok üzgünüm:
mavişim ben vajinusmus diilim ilk gece hemencecik oldu eşim boş bi anımda halletti hiç canım acımadı kaydirigubbakcemile3
aslında senin eşinde farkettirmeden yapsa belki olur habersiz yani
yani bi pozisyon seçmeden sürtünme yoluyla sevişirken senin uçtuğun bi anda olabilir bi deneyin derim bensengözlerimebaksanab
ama bu yazdığımdan sonra sen pürdikkat kesilirsin herhalde kaydirigubbakcemile3
rahat bırak kendini ve o anın tadını çıkar acımıyo yaa vala düşün orası o kadar esnekki 4 kiloluk çocuk çıkıyo -tatlicadiarzu-
inş tez zamnda hallolur meseleniz valla zor iş yaa tek keyf aldığımız şeyden mahrum kalıyoruz kadınlık ne zor zanaat yaaa
cnm valla beni gaza getirdin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3akşam maç var desene...:dance:inşallah olur bu sefer.
cnm valla beni gaza getirdin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3akşam maç var desene...:dance:inşallah olur bu sefer.
acaba maç kaçkaç bitti:uhm: delikafadulden
allah sana ne deyim yaa:roflol:ama varya birass yol daha kat ettm.1 kaç cm daha ilerledik yani o acı mı değim sızı mı değim onunla barışık yaşamaya alışıyorum yani o sızıya alışıyorum artık hemen canım yancak die korkmuyorum.en çok ne kadar yanabilirki dimi bundan fazla..ama maçtan sonra sabah regli oldum tamda zamanıydı yani tamda ısınmaya başlamıştık dimi ama:roflol::roflol::roflol::hooray:
ilerlemeye sevindimde şu regli olayı ii olmamış :icecream:
nese takma kafana yeiden ısınırsın delikafadulden
bundan sonra zorlanmazssın artık kaydirigubbakcemile3
cnm mrb.jinekolojil muane oldum problem çıkmadı ban aşamaları yazıp yollarmısın.özelden bekliyorum..annem de ilk birleşmeden sonra kendini çok kasmış.3 ay sonra ancak hazır hissetmiş kendisini.ve 2 çocuk sahbi.sonra ben 2 yıla yakın birlikte olamadım.tedaviye karar verdik eşimle.5 aylık bi tedavi sonunda şimdi çok rahat ilişkiye girebiliyorum. jinekolojik bir muayene olmanı öneririm eğer bir sorun yoksa vajinismus olma ihtimalin yüksek.eğer ki jinekolojik muayeneden sonra bir sorun çıkmazsa elimden geldiğince tedavi aşamalarımı anlatırım sana arkadaşım yada devlet hastanelerinin cinsel işlev bozuklukları bölümü var 40-50 lira gibi bir rakama ssklı hastalara tedavi uygulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?